Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Un risc mic probail ca exista...riscul asta se calculeaza tinand cont si de marimea pliului nucal dar si de niste parametri din sange...analizate toate dau un risc...mai mare mai mic, dar ceva 100% sigur nu exista, din pacate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

multumesc,m-a mancat undeva si am citit ceva de SD,si imi fac iar capul mare cu idei nebunesti,asta asa ca sa mai am motive de preocupare.eu am avut la un bebel 1 si la celalalt 1,1 iar atunci medicul mi-a spus ca nu e nevoie de TT,luandu-se dupa masuratori.

29+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

buna seara burtici.
ce bine e ca mancati, eu nu mananc aproape nimic,imi doresc sa-mi fie pofta de ceva.

RAMO, foarte frumoase lucrusoarele lui BB.

Eu azi fac 30 saptamani,parca ieri am plecat in pauza si mi-am facut testul,ce repede a trecut si totusi mi se pare ca mai am mult.

au mai ramas 10 saptamani dupa data probabila a nasterii, dar dupa cum a spus doctora ca0mi face cezariana la 38 saptamani,au mai ramas 8 saptamani.

va doresc o seara placuta,ca am program cu matei si nu mai pot sta.

30+ Anya si Matei

AMR 10 SAPTAMANI

bebe Anya

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Jasminicilor eu zic sa nu renunti, iti iei permisul acum si dupa, cand circuli pe masina ta mai faci cateva ore cu alt instructor ca sa fi sigura ca sti totul! Sau daca vine Dan acasa sa circului putin cu el! Condusul inseamna in primul rand experienta! E normal ca nu ai, se dobandeste in timp.. la fel si reflexele! Si sunt atatia care si-au luat permisul.. asa ca nu vad sa fie asta vreo problema!
irina la varsta ta de sarcina se vedea clar daca pustanii tai au sau nu SD... la 12 sapt. pe langa pliul nucal deja se vede osul nazal.. lipsa lui ar ridica semne de intrebare, apoi lungimea femurului... e important sa fie in grafic, rinichii si prezenta falangelui mijlociu de la degetul mic al mainii!Chiar daca dr. nu ti-a zis nimic de astea sigur s-a uitat la ele! Asa se procedeaza! Eu care am facut TT cu un rezultat de risc foarte mare 1/100 la SD nu-mi fac probleme! TT este o statistica ... o probabilitate, un risc si nicidecum un diagnostic! Asa ca stai linistita!
oana r felicitari pt. cele 30 de sapt! Sarcina usoara pana la termen! si BB sanatos!
creem nu te mai gandi la nastere ca tot nu scapiEu prefer cezariana ... oricyum nu am alta solutie, dar macar stiu ce ma asteapta!
noi va uram o seara placuta si somnic usor....

PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

pussi de o mie de ori,astea nu le stiam.osul nazal era prezent la 12 sapt si femurul in grafice de fiecare data.de restul nu stiu.oricum era e teama ce o ascund de mult,mai ales ca aici sunt foarte multe cazuri si imi era foarte frica.

29+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Dragutele mele, mersic pt incurajari..., nu stiu ce m-as face fara voi...

Irina, n-ai ce face, acum te-a apucat chestia cu SD? Ia fa-ti tu altceva de treaba...Crezi ca n-ai destule griji pe cap? Mai bine zi cum a iesit varza aia...as minca si eu, dar mi-e lene sa fac...ca daca eu n-am pt cine sa gatesc....

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin25+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ce fac fetele?? noi am terminat plimbarica de seara!! e asa de fain ca ambele prietene ale mele sunt gravide si ele!!
pe mine iarasi am incearca niste dureri de burtica si spate. sper sa nu mai am surprize!!
irina, sa vezi ce reteta scot maine din buzunar....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

vreau si eu sa va intreb: e vreuna din voi care sa nu aibe nici o pb si totusi sa faca cezariana???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, mama da de ce nu mananci mataluta? pai al 30 de saptamani bebelinu tre sa bage in el o gramada ..a pu-ne tu frumusel mana si du-te la cumparaturi..baga-te in bucatarie, uite fetele iti dau idei toata ziulica...
jasminuco, da la Lucas nu te gandesti cum ar da el din picioruse acolo daca ii place ce papica ii dai? he...ce zici? lasa lenea...

29+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu mi-am comandat perna din aceea de pe site-ul bebelusul tau.
zice ca e din poliester expandat..daca bine tin minte. sper sa nu tina de cald si sa ma adoarma instant, sa imi ia arsurile..
pt arsuri dr de fam mi-a zis sa nu consum fructe seara. Fructele cam toate dau arsuri.Oricum, eu am arsuri de mult, desi prin carti scrie numa de ultimul trimestru.
mai vomita careva dimineata la spalatul pe dinti?doar eu, nu????
Rge..eu bag la fistic in mine..intr-o vreme mai mergea.
mai trag acum de rennie astea...
mai am adus din franta un gel, de care a folosit cumnata-mea in tp sarcinii, care e cam laxativ...mi-e cam teama sa ma apuc de el...dar voi vedea, caci eu sunt tare sensibila..sunt pe punctul de a vomita de la arsurile astea.

29+ piticul Stefanut

Mergi la inceput