Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Neatza.....ptr noi.......tocmai ne-am trezit dintr-o nanuca!
Noi am cumparat totul.....adica nimic!
Luna viitoare la cumparatyri cu noi.....ca tot omul...si sper sa nu credeti ca sunt o mama "denaturata".
29

Claudia, mami de Teodora Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ROXI multumim de reteta...varza mai are putin si e gata dar maine stii ce avem in program nu?...pai normal..mancare de masline.salivez acum si dupa bananele cu laptic a lui YASMINUCA,dupa out nu ca nu prea ne impacam noi cu albusul.ma bufneste rasul ca babaloaica singura aici,ca ma gandeam cum sa nu ne ingrasam daca noi continuam asa cu poftele astea una de la alta

29+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

BB am uitat,eu atunci la timpul respectiv nu am mai zis nimic,dar sa stii ca a doua zi dupa ce ai pus reteta cu salamul de biscuiti am executat-o,apoi ai zis de pui cu smantana si ala a fost,sa vedem ce mai urmeaza fetelor!

29+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetelor, ne-ati terminat, am avut de citit jumatate din celalalt capitol, citim de vreo 2 ore...
Fetelor, sunt tare dezamagita de scoala de soferi, sunt un dezastru...Dan incearca sa ma incurajeze, ca asa e la inceput, dar instructorul ma face sa-mi pierd curajul, cica sunt varza...Miine e ultima zi si de-abia astept sa termin, cred ca ma las pagubasa si nici nu mai dau de permis. M-am saturat si de instructor, sedintele s-au redus de la 1 ora si 40 minute, la o ora efectiva...de fiecare data la orele mele are de dus fise medicale la un cabinet, face pauze de tigara si mai ajunge si cu 10 minute mai tirziu, iar de terminat terminam cu 10 minute inainte de sfirsitul scris pe carnetelul meu. Cica ar trebui sa conduc o masina cu servo-directie, ca volanul de la Logan e prea greu pt mine...In fine, se pare ca sofatul nu e de mine...Sunt tare amarita din cauza asta...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin25+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Creem, las-o incolo e baba nebuna, nu mai fi suparata...sper ca ti-a trecut

Irina, ce bebei mari ai! Bravo!

Cristiana, ce nasoala faza cu piciorul...nu stiu ce sfat sa-ti dau. Sper doar sa ti se desumfle...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin25+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna, Jasmin...mai ce noroc de instructor ai si tu! Nu te descuraja, ca nu e greu, dar trebuie sa aiba cineva rabdare cu tine, nu sa iti consume banii! Numai ca e si cam stresant acuma, ca esti si gravidutza. Multumesc pentru pupic...mi-a trecut, ca trebuie sa vina sotul si nu vreau sa ma vada plansa Doar ca am ramas cu o durere de cap

Mergi la inceput

Si am facut si comanda la mancare...asa ca trebuie sa-mi treaca neaparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Jasmin - nu te descuraja, instructorul probabil are interesul sa m-ai faci cateva ore in plus. Oricum din cate spui tu pare foarte nesimtit.

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Am citit acum la mamici septembie octombrie despre o nastere prin cezariana de urgenta. Vreau sa va spun ca mi s-a facut pielea de gaina...nici nu mai stiu cum o fi mai bine - da sa fie bine pentru BB in primul rand!
Nu poate sa nasca altcineva in locul meu?

Mergi la inceput

fetelor va rog mult sa-mi raspundeti si mie la o intrebare,va rog mult.daca la 12 saptamani cand se masoara pliul nucal,acesta iese in limite normale,chiar mic,mai existe sanse de SD ?

29+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput