MAMICA LA 56 ANI!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Kla 78 cam multe opinii contra...de ce trebuie sa judecati oamenii inainte de ai asculta,eu sant chiar pro pt reusita acestei femeii,exact cum a spus si Kla poate aceasta femeie a muncit o viata pt as duce la bun sfarsit dorinta de a fii mama,cine santeti voi sa judecati oamenii viata nu e asa cum ne-am dorit-o sa fie sant lucruri in viata care nu intodeauna tine de noi.sincere felicitari proaspetei mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

CAMY ma bucur sa vad ca sunt atatea comentarii si pro,ca deh de dat cu rosii e foarte simplu,dar mai usor e sa condamni decat sa gandesti!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

O prietena are un frate mai mic decat copilul ei.Mama ei era convinsa ca e menopauza, a fost putin speriata la inceput, dar nu si-a pus problema sa renunte.
Un copil e un dar de la Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

quote:
Originally posted by cami30

Parerea personala este ca gestul e imoral si plin de egoism. O femeie care a reusit un FIV la 56 de ani cred ca putea sa-l faca si acum 10 ani nu?
Eu mi-am pierdut tatal la 14 ani si am suferit enorm. Moartea lui mi-a marcat existenta si relatiile ulterioare cu barbatii pe care i-am privit intotdeauna ca pe un factor protector pentru ca asa fuseste tatal meu pentru mine.
E drept ca poti oricat sa-ti pierzi parintii. Da' cum e sa stii de la inceput ca o sa-i pierzi mult prea curand?

cami

Un fiv are 20% rata de reusita, daca facea acum 10 ani nu ii garanta nimeni ca reusea. Poate a facut in fiecare an fiv si abia acum a reusit. Sau poate nu a avut mii de euro sa faca fiv in fiecare an.
Si tatal meu a murit cand eram mica, avea 30 si ceva de ani. In schimb o vecina din bloc care are 90 de ani si-a ingropat singurul copil care avea 72. Sunt lucruri pe care din pacate nu le putem controla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

eu am o intrebare la fetele care au spus ca ati dori un copil la o astfel de varsta este dovada de egoism, au ele copii?Nu si-au dorit copii?NU e e un copil cel mai frumos lucru pe lumea asta?
Da cu Adriana Iliescu nici eu nu am fost de acord ca la varsta ei sa mai aibe copil, dar acolo a fost si mandria dr de a arata cat de tare poate fi el, dar persoana in cauza la 56 de ani, chiar nu e asa de invarsta.
Cu totii ne-am dorii parinti tineri, ca la randul lor sa fie bunici tineri, dar viata nu e asa de usoara pt toti ,nu toate femeile au sansa de a procrea la 20 de ani.
Putem spune ca ar fi fost egoista daca la 20-30 de ani spunea ca inca e tanara, vrea sa se distreze sau sa faca cariera, nu sa dea nastere unui copil,de unde stit voi ce probleme a avut si care sunt motivele nasterii asa de tarzii?
e adevarat ca e de seama cu mama mea,dar asta nu inseamna ca nu are dreptul sa devina mama.
Oricand ne pot murii parintii, nu exista sabloane in viata si nu tb sa criticam pe nimeni.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Printre atatea pareri pro si contra mai este loc si de niste felicitari pt. proaspata mamica?....sa traiasca si sa fie sanatoasa!Felicitari ca a avut curj si putere sa ii implineasca visul!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cami , daca tu ai avut probleme nu inseamna ca toata lumea are .
Eu cred ca acl copil va avea parte de toata atentia i d o multime d "parinti"

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput