MAMICA LA 56 ANI!
ATI VAZUT LA STIRI !
Ce parere aveti ?
Eu una o admir ca nu si-a pierdut speranta si curajul!
Sper ca am postat unde trebuia , daca nu scuze!
Raspunsuri
tuby68 spune:
http://www.protv.ro/filme/o-femeie-de-56-de-ani-din-brasov-a-nascut-o-fetita.html?id_file=27914#27914
hannen spune:
Sa-i traiasca fetita si sa fie sanatoase amindoua!
Bebelina e absolut SUPERBA!!!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
Theiuta spune:
Extraordinar!
Bravo ei! Sa fie sanatoase si fericite!
Theiua
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
mira_m spune:
Eu nu prea admir faptul ca nu se gandesc la copil ci doar la ele! Mie nu mi-ar fi placut sa am o mama batrana, sa nu am bunici sau sa-i pierd de timpuriu...
Ganditi-va ca atunci cand copilul va avea 10 ani, mama va avea 66. Mama mea are 58 iar eu desi am o varsta matura resimt diferenta dintre generatii.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
asi spune:
Meseria de mama nu are vārsta. spun reporterii.Me mi se pare ca a fi mama nu e o meserie.Din partea doamnei mi se pare o foarte mare dovada de egoism.Un copil are nevoie de parinti nu numai in primii ani de viata.
Micutei ii doresc multa sanatate si tarie sa infrunte viata.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
corsge spune:
Felicitari mamicii si multa sanatate fetitei!! Nu stiu de ce se considera a fi o dovada de egoism in a-ti dori copii, indiferent de varsta?! Doar iubirea pe care o avem in suflet e de la Dumnezeu si nu-i niciun pacat sa iubesti cu ardoare un copil si sa te simti capabil sa il cresti. Socri mei au avut copil, la 45 de ani, si acum, la 75 de ani, isi tin in brate nepotica. Oare, cate femei nu au nascut tinere si nu au apucat sa isi vada copiii mari...pentru ca ele au murit prea devreme?! Nu este un neaparat varsta un criteriu in a fi capabil de a te numi parinte. Are Dumnezeu grija de fiecare si zilele omului nu le putem sti!
Porumbita spune:
foarte ciudat cum barbatii trecuti de 50 de ani care au bbei sunt catalogati drept "uau, ce viril/barbat bine etc" iar femeile de aceassi varsta sunt niste egoiste...
Theiuta spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
foarte ciudat cum barbatii trecuti de 50 de ani care au bbei sunt catalogati drept "uau, ce viril/barbat bine etc" iar femeile de aceassi varsta sunt niste egoiste...
O posibila explicatie ar fi ca femeile au grija de copii si nu tatii. Stii cum e: un copil creste mai usor fara tata decit fara mamica.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!