Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Aoleu, aproape am dat gata un borcan cu castraveti murati! Azi m-am simtit foarte bine, fetelor. Parca am simtit si ceva prin burtica... Acum, stiu ca e devreme, dar chiar n-a mai simtit nimeni de la varsta asta bolboroseli usoare in burtica? Am simtit la pranz, cand am pus mana calda pe burtica rece ceva asa...

Fetelor, avem voie sa mancam lapte cu cacao? Azi mi-a fost pofta de lapte dulce pt prima data in ultimul an!

Mi se infunda nasul si stranut de cateva ori pe zi. O fi normal? Maine dimineata la eco, cred ca v-am batut la cap cu asta, dar sunt foarte nerabdatoare si emotionata!

Ioana
13+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

un articol interesant despre absorbtia calciului
http://babyfit.sparkpeople.com/articles.asp?id=202
maine o sa mananc brocolli.

Mari 17+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by galuscuta

Angelique- felicitari pentru pruna transformata in putzica

19+ Amadeussi Cesar

Atat mai avem

Poze cu noi

Cea pe care trebuie sa o feliciti pt asta e Gugushtiuc

Gabrittza, e foarte posibil sa ai durerile astea de la statul pe scaun, v-am spus ca si eu patesc la fel. cat despre rinita alergica, eu trag cu ea de vreo 8 ani rau de tot, am dat in astm alergic din cauza asta si singurullucru care m-a ajutat efectic si cu care am reusit sa o tin sub control chiar si acum in sarcina a fost tratamentul homeopat: Altfel cred ca muream, ca la mine simptomele erau fff nasoale si in sarcina mi-ar fi fost interzise tratamentele clasice.

Ioana eu beau lapta cu cacao, de fapt cu nesquick in fiecare dimineata, nu contine chimicale si E-uri si are ff multe vitamine. In plus nu cred ca face rau, ca eu nu mananc ciocolata si se compenseaza. o cana nu conteaza. Zic eu

Pupici,
Angelique 22+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Fetelor si pe mine mai ma injunghie cate o data si zic ca se intind ligamentele dar aseara a fost mai rau decat de obicei si ma durut toata noapteanu prea am dormit si dimineatza cand m-am trezit la fel ma durea.
Acum au incept si durerile de spate la munca de la statul pe scaun dupaamiaza ma ia si nu ma mai lasa pana ajung acasa.
Cred ca o sa incep si eu sa iau no spa .

cum creste
Carmen 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Numeioana- e foarte bine a bei laptic chiar si cu cacao ca trebuie supliment de calciu pentru osisoare.Si eu stranut intr-o veselie de pe la 10 saptamani.Nasul il am infundat mai ales dimineata,da e normal in sarcina

19+ Amadeussi Cesar

Atat mai avem

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

deci nu sunt singura cu dureri de tot felu...
s-a vorbit mai demult de sexul lui bebe in functie de partea pe care e.eu ieri am aflat ca e pe stanga...asta ce inseamna?roz sau albastru?

iulia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

Mai mai... sa va piarda omul nul alta.
Iar am citit o sumedenie de pagini.

m-am uitat si eu la toate lucrusoarele si tare frumoase sunt ... si patuturile si caruciorul Iuliei...

M-am gandit sa arat si eu frumoaselor zuze niste poze cu Piperush.

Piperush

Sper sa functioneze...

M ((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by matgravidut

m-am uitat si eu la toate lucrusoarele si tare frumoase sunt ... si patuturile si caruciorul Iuliei...

Piperush

Sper sa functioneze...

M ((

Matgravidut, sa iti traiasca Piperush, se vede tare bine!!!

Pupici,
Angelique 22+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by matgravidut

Piperush

Sper sa functioneze...

M ((

ce frumusel e bebe...eu n-am poze asa mai recente dar sper sa primesc.sa-ti creasca mare si frumusel!!
ma bucur ca ti-a placut caruciorul,visez la el de cand l-am vaz prima data.
iulia 20+

Mergi la inceput

eu n-am voie sa cumpar lucrusoare pt pitici ca ai mei sunt superstitiosi si nu ma lasa.dar mi-au promis ca inainte de craciun o sa-mi dea liber la cumparaturi.poate e mai bine asa...macar o sa simt mai bine spiritul sarbatorilor de iarna.

cea mai frumosa zi

Mergi la inceput