Mamici de ianuarie - februarie 2008 (24)
Raspunsuri - Pagina 8
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Iulia,
Pune " (ghilimele) inaite de http si la sfarsitul link-ului, inainte sa inchizi paranteza patrata.
Tot de la fete stiu si eu!
Roxana 20+
Abia astept sa ne intalnim !
sarumana
ginnette spune:
Sa creasca mare si frumoasa bebelina (ca tu o sa cresti oricum, din lua a 6-a )
Roxana 20+
gabrittza spune:
Angelique multumesc pentru urari. sambata viitoare este evenimentul.greu am mai reusit sa programez la primarie si desi m-am prezentat la ora 4.00 in fata primariei nu am reusit decat la ora 12.00 sa fixez cununia!!!!nebunie curata a fost acolo...
gabrittza
15 s
gabrittza spune:
eu la munca stau numai pe scaun...ca de asa se lucreaza la policlinici acum cu tehnologia asta!
e posibil sa am acele dureri din cauza asta sau ar fi mai bine sa ma duc pe la dr?am o rinita alergica si stranut des...
deci va dati seama ce distractie...
15 s
iulia82 spune:
ieri am fost la medicul de familie pt masuratori si tensiunea mi-a fost de 85 cu 50...hmm... cam mica.si dr a cam strambat din nas dar nu a zis nimic.adevarul e ca ma simt cam rau de cateva zile incoace,obosesc repede,mi-e somn,ma dor toate oasele si pe langa toate astea ma supara si burtica.zicea dr ca din cauza ca se intind ligamentele...voi cum sunteti?dureri de spate?oboseala?
iulia 20+
pisoiul la prima morfo
zeririlouiza spune:
fetelor noroc cu raca ca a mai vizitat capitolul 23 ca eu nu am gasit linkul cu noul capitol sau nu l-am vazut.
Cu junghiurile vroiam sa va intre si eu, acum nu cred ca bb este atat de fortos sa-mi dea suturi cam 5-6 la rand si sa ma doara acolo e ca o durere infundata, si azi mi s-a intamplat de vreo 4 ori la fel cam in aceasi zona
Louiza 18s +
cand vine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
kalosalina spune:
Si pe mine ma dor fetelor toate cele: burta, noada , mijlocul ma doare, am momente in care ma ridic din pat si nu pot nici sa calc pe piciorul drept (partea in care sta bebe mai mult), ma sageata rau din mijloc pana jos in spre picior. Bineinteles, imi revin dupa ca fac putina miscare, dar ma gandesc, dc ma doare asa de pe acum ce o sa fac mai incolo?
A venit Bebica!!!
17+
ginnette spune:
Dureri de spate n-am (inca); insa mai am din cand in cand, de sold (reumatismul se baga-n seama cu mine).
Insa somnolenta .... la greu! Daca as putea sa pun capul pe birou, pe la 2 pm , 10 min, ar fi fantastic!
Roxana 20+
gabrittza spune:
iulia si eu am tensiunea mica...95 cu 50 si partea mai rea e ca nu pot sa beau nici macar o gura de cafea.somnic imi este tot timpul si zi si noapte,dureri de spate am doar daca merg mai mult pe jos sau fac efort.
gabrittza
15 s