"Baiatul mamei". Cum il crestem?
Raspunsuri - Pagina 3
adyf spune:
Eeeee, la mine este alta situatia...si sotul meu a fost crescut de mamica lui, care a fost casnica si nu stia decat sa le faca toate poftele si care apropo are senzatia ca tot ce fac eu nu este bine de la casa pana la cresterea si educarea copilului. Cand ne-am mutata impreuna am intampinat multe probleme..la mama era asa...ailalta era altfel..pana mi-au sarit mie pepenii si s-a rezolvat. Trei ani am avut un sot de aur...faceam totul impreuna chiar uneori el facea mai mult decat mine...dar a aparut copilul si eu am ramas acasa sa il cresc si totul a revenit asa cum era la inceput ba chiar mai rau.
Acum sotul meu nu mai face nimic, nu misca un pai, nu da cu aspiratorul, nu spala un vas ce sa mai nu face nimic, nu ma ajuta cu copilul doar sa ii fac baie...ca de eu stau acasa...am timp.
Am rabdat ce am rabdat si cand am simtit ca nu mai pot am spus STOP nu mai pot.Dupa o cearta monstru parca ar fi mai bine...dar cine stie...o fericire este ca o sa incep serviciul sa il vad atunci cand nu o sa mai pot face singura totul si copil si gatit si calcat si spalat si curat ca si eu o sa vin la fel ca el de obosita.
Asa ca nu conteaza cat il educi, un moment de scapare si il ai din nou intr-o forma care o intrece pe cea initiala
cristiama spune:
Fetelor,
Hai sa va zic, ca nici prea multa lauda nu-i bine.
Sotul meu se trezeste dimineata f devreme si face cumparaturi. Si ce-mi ia mie sosete nostime si pasta de peste. Eu il laud. Peste 2 zile: sosete alta marime si pasta de peste.
Cred ca ati intles ca nu mai aveam loc in sertar de atatea sosete de marimi diferite si luate de la raionul de copii si aveam si TREI cutii de pasta de peste la frigider.
Are aprope 40 de ani, da-s draguti, nu?
Si apropo de dresat cai, o trebui sa-i dau si morcov dupa ce-l laud?
maru spune:
quote:
Originally posted by cristiama
Fetelor,
Sotul meu se trezeste dimineata f devreme si face cumparaturi. Si ce-mi ia mie sosete nostime si pasta de peste. Eu il laud. Peste 2 zile: sosete alta marime si pasta de peste.
Cred ca ati intles ca nu mai aveam loc in sertar de atatea sosete de marimi diferite si luate de la raionul de copii si aveam si TREI cutii de pasta de peste la frigider.
cristiama
nu, cristiama, in pare rau ca asta s-a inteles din postarea mea
eu i-as da la paceht pasta de peste pana s-ar termina pasta sau pana ar intelege apropo-ul. Eu asa am facut cu sotul meu, nu am cedat. Voi urmariti Acording to Jim? (e un sit-com de jumate de ora, super)
Doamne'ajuta!
ocebine spune:
Io am stat in virful patului la mama acasa (nu-i bai ca tot la mama acasa sint de fapt - noi locuim cu parintii mei)...bine eu am avut si servici de la 16 ani...In fine, eu printesa de mere acre iar el obisnuit sa faca de toate acasa (are 4 frati si surori iar el e cel mai mare - mama soacra total anti-talent la orice chestie gsopodareasca)...
E o mare ajustare pe care trebuie sa o faci din dragoste si respect...Imi place sa gatesc (din placere, nu nevoie) dar nu dau cu aspiratorul, nu spal vase, nu scot gunoiul si nu spal pe jos!!!!Ura!!!! La calcat e OK (citeodata).
Ma mai impunge citeodata cind imi las sostele linga pat seara...il pup si mi le ridic
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
wonderful spune:
quote:
Fetelor,
Poate-ti tot ia pasta de peste si sosete ca sa nu-l mai trimiti la cump.Nu l-ai intrebat de ce le cumpara intruna?
wonderful spune:
[quote]Originally posted by cristiama
Fetelor,
Poate-ti tot ia pasta de peste si sosete ca sa nu-l mai trimiti la cump.Nu l-ai intrebat de ce le cumpara intruna?
Poti sa alternezi morcovelul cu zahar cubic.Sa ne auda ei,ne-ar da un dresaj...
Clover spune:
quote:
Fetelor,
cristiama
Creativitatea nu e punctul forte al unor barbati. Din cauza asta o sa iti mai umple un sertar cu sosete. El stie ca asa te-a facut multumita, cu asta o sa continue. Spune-i fara repros ca ii multumesti pentru ele, dar crezi ca momentan ai suficiente si cat despre mancare ca iti place putina variatie.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Fania spune:
Si eu cred ca barbatii se pot educa precum copiii.
Atunci cand ne casatorim suntem ca doua popoare diferite, fiecare cu obiceiurile lui, cu educatia lui si nu putem sa-l "cucerim" si sa-i impunem celuilalt regulile si principiile nostre.
Fiecare vine intr-o casnicie cu ceea ce a vazut acasa, cred totusi ca putem usor, usor, avand un pic de tact sa ne impunem regulile noastre.
La urma urmei suntem femei si stapanim "arta manipularii".
poze
Fania spune:
Atunci cand ne casatorim suntem ca doua popoare diferite, fiecare cu obiceiurile lui, cu educatia lui si nu putem sa-l "cucerim" si sa-i impunem celuilalt regulile si principiile nostre.
Fiecare vine intr-o casnicie cu ceea ce a vazut acasa, cred totusi ca putem usor, usor, avand un pic de tact sa ne impunem regulile noastre.
poze
Fania spune:
poze