40 de motive ca să nu faci copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

nu e doar un punct de vedere, ci un manifest-program de lupta, ca la final face apel la fratii si surorile planetei sa nu mai faca plozi.

Mda...atunci este grav! daca am incercat sa accept, initial ca asa gindeste tipa asta, sa incerce sa determine lumea sa nu mai faca puiuti...mi se pare ca:
-ori este o tipa din calea afara de profitoare si scrie o chestie care socheaza si, cel mai important, se vinde;in consecinta, i se rotunjesc veniturile;
-ori este o frustrata si o persoana rea;
-ori nu e cu mintile, toate, acasa;

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Articolul poate fi privit fie ca o deceptie a femeii asteia fata de copiii ei fie ca un mare egoism.De ce l-a facut si pe al2lea daca nasterea,alaptare,cresterea unui copil e o asa de mare corvoada?Crestem niste consumatori?Dar ea ce este?Si sa traiasca numai cu aer,tot consumatoare de oxigen ar fi.Se nasc si se cresc greu dar asta-i legea firii si a universului asta.Aberant iar strigatul ei la 'lipta' aduce cu un skelalait patetic.Halal psihanalist!Pe astia cine-i consulta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by Theiuta

Mda...atunci este grav! daca am incercat sa accept, initial ca asa gindeste tipa asta, sa incerce sa determine lumea sa nu mai faca puiuti...mi se pare ca:
-ori este o tipa din calea afara de profitoare si scrie o chestie care socheaza si, cel mai important, se vinde;in consecinta, i se rotunjesc veniturile;

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

ori toate la un loc!
Oare ce vor crede copiii ei, mai tirziu, cind vor putea citi si intelege ceea ce a scris mama lor despre experienta ei in ce-i priveste?

Ce-o sa le spuna?
-ma scuzati, am vrut sa scriu o carte ca sa scot bani multi... (oare chiar a scos bani multi? or fi cumparind-o oamenii?
-ma scuzati, eram frustrata atunci
-ma scuzati, nu eram cu toate mintile, acasa

Saraca de ea. Saraca.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

quote:

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

ori toate la un loc!
Oare ce vor crede copiii ei, mai tirziu, cind vor putea citi si intelege ceea ce a scris mama lor despre experienta ei in ce-i priveste?

Ce-o sa le spuna?
-ma scuzati, am vrut sa scriu o carte ca sa scot bani multi... (oare chiar a scos bani multi? or fi cumparind-o oamenii?

Saraca de ea. Saraca.

www.helpsonia.com

...ma scuzati,eram nebuna...si nu stiu daca mi-am revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.natalia spune:

Nimic nu se compara cu fericirea maternitatii.

Sacrificam tot ce scrie in cartea respectiva, ne amanam cariera, ne traumatizam corpurile 9 luni, ne schimbam ritmul biologic, somnul, relatia, alimentatia...si totul pentru ca MERITA!...pentru noul pitic in viata noastra.

Fericirea de a-mi vedea copilul crescand sanatos si bucuria cu care isi pune manutele in jurul meu, si-mi zice mami, te iubesc! face sa merite totul!

PS: iar relatia de cuplu e si mai puternica, si mai frumoasa de cand a aparut BB.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

quote:
Originally posted by wonderful

quote:
Originally posted by daniela_b

quote:

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

ori toate la un loc!

Ce-o sa le spuna?

Saraca de ea. Saraca.

www.helpsonia.com

...ma scuzati,eram nebuna...si nu stiu daca mi-am revenit.

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Cea mai mare si mai pura fericire de pe lume e sa fii mama.Poti sa faci facultati,mastere,sa vizitezi tot pamintul si chiar Universul nu te simti niciodata mai implinita ca atunci cind devii mama.Si toate mamele care-si string puiutii la piept simt asta.
Alaptatul secreta endorfine care sunt hormonii fericirii.
Si eu cred ca fie are nevoie de bani fie are o problema la etajele superioare sau poate se distra.

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

oare cum poate o mama cu doi copii sa spuna asa ceva... pai copiii ei cand vor citi cartea ce vor crede?!
citat: "Daca nu aveam copii, toata lumea bauia ca sunt o fata batrâna înacrita si invidioasa." -pai asta e motiv ca sa faci copii??
copiii sunt cea mai mare fericire a noastra!
sa speram totusi ca toate citatele sunt luate din context, si ca... de fapt astea sunt 40 de motive "impuse" de o "anumita" societate (multa lume nu aproba alaptatul in public, nu suporta un copil care plange prin magazine, etc...)... caut si eu motive sa o inteleg

diana, denisa si raisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Nu toti isi doresc acelasi lucru. Asa cum eu mi-am dorit copilul, pot intelege ca o alta femeie nu vrea sa aiba copii si ca pentru ea sa se plimbe in jurul lumii e mai important. De ce n-am accepta si alte puncte de vedere, ca doar nu detinem adevarul absolut?

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ba acceptam si alte puncte de vedere, dar din partea cuiva care chiar crede ce spune. pe autoarea cartii nu am cum sa o cred cata vreme nu are unul, ci doi copii. daca erau gemeni, mai ziceam ca s-a intamplat, nu a avut ce face, asta e. dar copiii ei au varste diferite, nu scrie in articol, dar banuiesc ca s-ar fi precizat daca erau gemeni.
si eu pot sa ma apuc acum sa predic ce nenorocire sunt masinile pt planeta noastra, dar cineva care s-ar uita in ograda mea si ar vedea ca si eu am una, si sotul alta, evident ca m-ar intreba de ce il iau de prost.
la fel si cu autoarea cartii.
plus ca ma gandesc si la ce or simti copiii ei cand vor citi cata neplacere au produs in viata mamei lor.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput