FIV de toamna -partea a - 2-a.
Raspunsuri - Pagina 5
Pia spune:
Da Gabito, toate vrem la mare soare, relaxare, pacat ca eu voi fi dupa 15 August la mare (facem economie la bani) mai ales ca statiunea preferata este Mamaia partea de nord.
Pupic
ileana spune:
Gigici,
Vreti sa scapati de mine?
Nu va dati seama ca fara "mustacios" nu mai am sursa de venit?
Suficient ca ma mai suporta....
karula spune:
Bine, fie, il iertam. Dar tu cu durerile alea pe care nu stii sa le localizezi cum stai?
Stai ca pana nu ma vad plecata nici mie nu-mi prea vine sa cred ca vad marea.
monix0708 spune:
Ilenut, nu te supara! daca nu se poate, nu se poate. dar puteti sa mergeti in concediu si-n alta parte. sau ma insel?
pupici
Pia spune:
Ilenuca lasa iubita ca la anul mergem toate la mare.
Gata il iertam pe "mustacios"
Cum te simti?
Pupic
ileana spune:
Traiesc cu Diclofenac...oricum trebuie sa recunosc ca-i mai mare spaima decat durerea..."daca mi se inflameaza"..."daca imi raceste..." si alte chestii din astea....
Nu mergem in concediu ca "nu avem baza" monix...speram la anul...am avut si super concedii...asta-i viata...( ce consolare ....)
Pia spune:
Pai spune asa mai Ileana ca esti mai mult speriata sa nu apara ceva, nu ca te doare....o stare de disconfort o sa mai ai pana se vindeca pe acolo totul.
Lasa mai ca peste 1-2 ani ne organizam si mergem toate cu bebeii pe Coasta Dalmatiei nu-i asa Ralu????
Pupic
karula spune:
Pentru ca maine n-am sa pot sta cu voi la taclale caci lucrez toata ziua, va zic din seara asta doua vorbe: in primul rand daca e sa continuam discutia despre dureri, nici azi n-am scapat de ele. Intepaturi, junghiuri, sicane toate la ambele ovare, desi am doua zile de microgynon. Deja m-am obisnuit cu ele, nu mi se mai pare nimic anormal. Dar NORMAL stiu ca nu e. Cum zicei Ileana vorba aia inteleapta "asta-i viata"?! Sunt catranita. Vezi Ileana ca ti-am dat mail pe Yahoo, dar poti sa-l ignori, daca te enerveaza.
Aveti grija de voi. Vorbim de joi incolo.
karula spune:
Gata, gata, rezolvat "broblem". Nu mai sunt catranita, nu ma mai doare nimic. De ce? Pentru ca la jumatatea unui an plin de tot soiul de incercari, aseara tarziu am cazut amandoi de acord ca meritam DOUA SAPTAMANI de liniste si pace, pe malul marii. In gazda, cu buget minim, dar amandoi si rupti de tot si de toate (cat va fi posibil, un compromis a trebuit sa fac, adica vom avea "laptopul de urgenta" cu noi). Si asta pt. ca am constientizat ca anul acesta mai are o jumatate, care va fi cel putin la fel de plina, careia trebuie sa-i facem fata. E si asta un sacrificiu, dar suntem convinsi ca merita. Doamne, am ajuns sa tanjesc la concediul asta amarat mai tare ca la oricare altul din trecut! Plecam luni, pe 7.
Ma bucur ca nu v-am lasat cu ochii in ceata, nu de alta, dar tonul mesajului de mai sus nu cadra cu utilizatorul...
Vorbim mai pe seara, sau maine.
P.S.: Ileana, mailul nu mai are valoare decat eventual "literar-artistica"