FIV de toamna -partea a - 2-a.

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

mai raluxa, puteai sa-mi dai sfaturi si de la mare. ok, asta inca nu-i ora cand sa pleci de pe plaja, dar si la mare exista internet cafe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Nu, mai, nu sunt unde ma duc io, si asta mai ales pt. ca nu-l las pe baiat sa-si ia cu el nici laptop, nici palm nici nimic din ceea ce-mi aminteste de stresul cotidian. Ete asa, de rea ce sunt!
Tu n-ai Yahoo Messenger? Pai de ce n-ai?

Mergi la inceput

pai nu stiu. si eu m-am intrebat, dar nu stiu. ce trbuie sa fac casa am?

Mergi la inceput

Mai intai sa ai o adresa de Yahoo dupe care sa-ti instalezi Yahoo Messenger (din pagina www.yahoo.com) la matale pe computator. Dureaza 5-10 minute. Si ne zici ce ID ai ca dupa aia ne ocupam noi sa te abordam, nu-ti face griji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Monix daca ai nevoie sa ajutor sa spui aici la fete si te ajutam, sa ne dai adresa de ID
Pupici

Mergi la inceput

ralu draga, nu pot sa instalez Messenger-ul. cred ca deoarece cei de la IT nu ne dau voi sa facem nici un fel de instalare sau down-load. dar am adresa de yahoo. cred ca ai vazut-o.
merci oricum.

Mergi la inceput

Am inteles... Jos cu stapanirea IT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Ce rai sunt cei de la IT, dar pe calculatorul meu pot instala orice, dar ma rog fiecare institutie cu regulile ei. Pacat.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Toata lumea pleaca la mare??????????

Noi plecam pe 1 August!Of,ce mult mai este pana atunci!Sa aveti vreme frumoasa si apa calda!

Cine merge la inceputul lui August?Noi stam dupa 1 pana pe 12August la mamaia -hotel Orfeu in nordul statiunii (la Butoaie!).

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

noi plecam la de pe 25 sau 26 pana pe 31.07. si ma rog la Dzeu sa-mi vina rusii mai repede. sa pot face analizele ale mai repede. daca imi vin pe 4 (dupa calculele mele) inseamna ca exact pe 25 voi face si analiza si plecam si la mare. (4+21=25). numai sa vina!!!!
celor care pleaca mai curind le urez super vreme.

Mergi la inceput