FIV de toamna -partea a - 2-a.
Raspunsuri - Pagina 4
monix0708 spune:
mai raluxa, puteai sa-mi dai sfaturi si de la mare. ok, asta inca nu-i ora cand sa pleci de pe plaja, dar si la mare exista internet cafe.
karula spune:
Nu, mai, nu sunt unde ma duc io, si asta mai ales pt. ca nu-l las pe baiat sa-si ia cu el nici laptop, nici palm nici nimic din ceea ce-mi aminteste de stresul cotidian. Ete asa, de rea ce sunt!
Tu n-ai Yahoo Messenger? Pai de ce n-ai?
karula spune:
Mai intai sa ai o adresa de Yahoo dupe care sa-ti instalezi Yahoo Messenger (din pagina www.yahoo.com) la matale pe computator. Dureaza 5-10 minute. Si ne zici ce ID ai ca dupa aia ne ocupam noi sa te abordam, nu-ti face griji.
Pia spune:
Monix daca ai nevoie sa ajutor sa spui aici la fete si te ajutam, sa ne dai adresa de ID
Pupici
monix0708 spune:
ralu draga, nu pot sa instalez Messenger-ul. cred ca deoarece cei de la IT nu ne dau voi sa facem nici un fel de instalare sau down-load. dar am adresa de yahoo. cred ca ai vazut-o.
merci oricum.
Pia spune:
Ce rai sunt cei de la IT, dar pe calculatorul meu pot instala orice, dar ma rog fiecare institutie cu regulile ei. Pacat.
Pupici
gabid spune:
Toata lumea pleaca la mare??????????
Noi plecam pe 1 August!Of,ce mult mai este pana atunci!Sa aveti vreme frumoasa si apa calda!
Cine merge la inceputul lui August?Noi stam dupa 1 pana pe 12August la mamaia -hotel Orfeu in nordul statiunii (la Butoaie!).
Va pup,
Gabi.
monix0708 spune:
noi plecam la de pe 25 sau 26 pana pe 31.07. si ma rog la Dzeu sa-mi vina rusii mai repede. sa pot face analizele ale mai repede. daca imi vin pe 4 (dupa calculele mele) inseamna ca exact pe 25 voi face si analiza si plecam si la mare. (4+21=25). numai sa vina!!!!
celor care pleaca mai curind le urez super vreme.