FIV de toamna -partea a - 2-a.

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

Buna dimineata, fetelor.
imi pare rau ca ieri nu v-am scris (mi-au venit rusii), dar m-am simtit rau si am stat acasa.
duminica am fost in vizita la niste rude si ... au infiat un bebe, pentru ca nu pot avea copii. vara-mea a facut o groaza de tratamente (nu are ovulatie) si-n cele din urma ajunsele la FIV. dar a renuntat pentru ca avea sanse de 8% la nivel national. m-a cam dat peste cap. si mai ales cand sunt intrebata: voi cand faceti unul, ca vremea.. .
va urez o zi superba si va pupic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna fetelor,

MonicaE curaj, curaj si multa rabdare, speranta moare ultima.

Monix sa le traiasca bebelul sa se bucure de el.

Pupici si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Multumesc inca odata Pia.
va fetelor si o zi buna.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Gabi, la tine tratamentul Liviei nu a avut nici un efect? Cat timp l-ai facut?
pupici
Crinuta

Crinuta,eu am tinut tratamentul Liviei pentru marirea fertilitati dar nu am probleme deosebite.Acum 3 ani cand imi faceam eco si analize foliculii erau micuti.Dupa sarcina nu stiu cum mai stau problemele mele.La mine s-a rezolvat cu 5 fiole de puregon.La noi problema este de la sotul meu cu oligoastenospermie.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monix0708

Buna dimineata, fetelor.
imi pare rau ca ieri nu v-am scris (mi-au venit rusii), dar m-am simtit rau si am stat acasa.
duminica am fost in vizita la niste rude si ... au infiat un bebe, pentru ca nu pot avea copii. vara-mea a facut o groaza de tratamente (nu are ovulatie) si-n cele din urma ajunsele la FIV. dar a renuntat pentru ca avea sanse de 8% la nivel national. m-a cam dat peste cap. si mai ales cand sunt intrebata: voi cand faceti unul, ca vremea.. .
va urez o zi superba si va pupic,

monix

Monix,eu cu problemele care le am nu cred ca mai ajung la Ancar decat in August si nu vreau sa ratez lotul din Sptembrie.Poti sa-mi spui si mie exact analizele care le faci si zilele?Eu numai am hartia aia de acum 3 ani.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Raluca,concediu placut si vreme buna!Cred ca deaja esti in drum spre mare!

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Gabi Ralu este deja la mare, ce bine de ea, pana in august innebunesc aici.
In rest toate bune la tine te-ai linistit?

Pupici

Mergi la inceput

Si eu la fel.Noi pe 1 August plecam.

Te pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monix0708 spune:

gabid,
iti scriu maine ce analize trebuie sa fac, ca nu le stiu. ce stiu este ca trebuie sa le fac in zilele 7, 9, 11, 14 si 21.
am si eu o intrebare pt. tine: cum sunt analizele sotului tau?am inteles ca are oligoatenospermie. dar cu ce date.
va pup pe toate si sa va spun o veste: pe 25.07. plecam la mare. dar pana atunci mai sunt aproape trei saptamani.
pupici

Mergi la inceput

fericitelor...mama ce ma enervati(am glumit) toate plecati inaintea mea la mare ....vreau si eu ca sincer nu cred ca mai rezist pana pe 15 August, va doresc de pe acum vreme buna si CO super.

Pupici la fete

Mergi la inceput