Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

dupa-masa mergem si noi la dr. de-abia astept sa vad cum s-a mai dezvoltat baiatu' meu. sper sa fie totul in regula.

ce stiti de a doua sarcina? este regulaa ca se declanseaza travaliul mai devreme de 40 sapramani? sau este mit?

poze si filmulete cu ingerasul nostru

bumbita 37 + si mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

multumim din suflet celei care s-a gandit la noi si ne-a trecut caruciorul albastru si numele.

stiti ce-am observat?...ca urmeaza mamicile din saptamana 38 sa nasca...au inceput 36+, 37+, acum cele 38+, totul este cronologic. nici o alta surpriza?!

bumbita mami de eduard ( 37 + ) si de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bumbito, la a doua sarcina se declanseaza travaliul mai rapid, daca ai un bebe 1 care te alearga. Dar nu e regula. Mama l-a facut pe fratelo la 2 ani jumate distanta de mine. SI a mers la munca pana cu 2 zile inainte sa nasca. Avea termenul pe 2 mai si a nascut pe 3 mai. Pe mine in schimb (primul copil) m-a nascut inainte de termen. Poate daca ar fi stat acasa cu mine, in loc sa mearga la servici, ar fi nascut mai iute si a 2-a oara. . Deci nu exista reguli.
Roxana, daca vrei sa nasti, lasa bagajul acasa. Daca vrei sa mai stea bebe in burtica, ia tot calabalacul cu tine, ca sigur te intorci cum ai plecat. Eu asa cred.
Yaya, am auzit ca si mersul pe jos ajuta la pozitionatea copilului. Acum ce sa spun, experienta mea in privinta intoarcerii tardive, nu e una prea fericita. Adica domnisoara mea, care se piscinea de zor intr-o groaza de lichid (si un spatiu pe masura in burtica mea imensa), a fost pelviana pana pe la 34 de saptamani. Eeee si ca sa vezi, de mult ce ma plimbam ( sa se intoarca bebele) s-a intors. La 37 de saptamani era craniana. Si de nascut am nascut prin cezariana, ca fata a avut dubla circulara de cordon (de la atatea intoarceri), nu cobora deloc si in ciuda eforturilor mele de a o convinge sa iasa pe cale normala, nu s-a putut.
Despre alaptat? Eu una nu iau biberon la spital, o sa-mi iau pompa acasa si o sa sper ca m-oi descurca. In cel mai rau caz, pana vine laptele, am sa-i dau lapte din canita cu lingurita, cum am vazut ca procedeaza in spital.
Bee 32+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonarosca spune:

rodica, si eu am trait aseara ptr prima oara senzatiile descrise de tine. M-am speriat un pic. M-au tinut cam jumatate de ora crampele acelea care ma taiau efectiv.Am avut si vreo 3 contractii intre timp. Deci nu stiu pana la urma ce a fost, dar e bine de stiut ca nu sunt singura care experimenteaza asa ceva, nu ca m-as bucura doamne fereste ca suferi, dar ma linistesc ca stie cineva despre ce vorbesc...
Felicit si eu toate mamicile si curaj fetelor care urmeaza...
Ramona 34+

Mergi la inceput

bee regula este....ca bebe vine cand vrea el, indiferent ce eforturi sau cate de linistite stam. isi alege singur momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Tomasa, mie gingiile nu mi-au sangerat aproape deloc pana acum o saptamana, insa de atunci ma sperii de fiecare data cand ma spal pe dinti. Si eu iau tot Elevit inca de la inceputul sarcinii, cu toate ca analizele au iesit mereu in regula si nu au fost semnalate nici un fel de carente. De-asta zic ca mi se pare ca am luat cam multe.
Mie Radoi nu mi s-a parut un tip impresionabil. E drept ca pana acum o luna eu nu am avut nici un fel de problema si la cate o fi vazut el...

Bernix 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Ia si bagajul, Roxana, chiar daca Bee s-ar putea sa aiba dreptate. Stii doar cum e cu legile lui Murphy.

Bernix 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Neata!!
eu am dormit pana la 10 jumate..cu pauzele de pipi.Acuma suntstresata ca trebuie sa ies la 38 de grade sa merg la eco...insa am sa-mi chem un taxi cu AC si asta e, nu risc nimic pt 15 lei acolo.
Tocmai m-a sunat o prietena care nascut acum 2 sapt, e in germania si cica sunt 15 grade la ei acolo....vreau si iooo

Yaya, cu intorsul..unii aleg sa se intoarca in ultima secunda.daca ai destul lichid, ai toate sansele sa se intoarca.

Piciuliko, tare te mai bumbaceste bebelusul tau.
stai linistita.Uite, si eu azi noapte am avut niste dureri f ciudate spre dimineata, nu mi le explic.Erau continue, m-au tinut 5 minute fix, da tare, nu asa.Si dupa aia nimic.
f dubios.

Anaaa, ce camera foto ai primit?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

roxana cred ca e deja in drum spre spital. este 12 fara un sfert ceasul. bafta multa si sa vii cu vesti bune.

de azi suntem oficial in zodia fecioarei.
ia uitati ce ne asteapta cu copilul fecioara. http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=770

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alina, nici nu cred ca ai laptic imediat, nu prea e la toata lumea asa usor. La mine a fost cosmar, si nu am reusit nici mai tarziu. Dar sa stii ca daca BB da de biberon nici nu mai vrea sa se chinuie la san.

Terrapin, eu m-as baga cu mare placere sa nasc azi, abia astept. Dar BB nu pare incantat. Sa vad ce zice doctorul.

O sa iau si bagajul, multumesc. Bee, esti haioasa. Problema e ca imi trebuie cutia aia afurisita.

Bumbita, nu stiu daca e mit sau nu, dar maine eu fac 39 de saptamani in cap.

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput