Mamici de septembrie - octombrie 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
bernix spune:
Piciulika, exact ce descrii tu am simtit si eu la inceputul lui august cand am decis sa intru in prenatal: contractii, bb agitat, presiune si durere in zona pelviana, plus edeme elefantine, de nu ma recunosteam in oglinda.
Trebuie neaparat sa te odihnesti. La mine a avut efect aproape imediat.
Deosebirea dintre noi e ca doctorul meu nu s-a alarmat deloc, nu mi-a dat nici o analiza de facut si nici un tratament de luat. No-spa iau fiindca pe aici e un fel de aspirina in timpul sarcinii si fiindca am observat ca ma linisteste. A observat doar ca e bb cam jos, dupa un scut control ecografic. De consult pe masa, ce sa zic... nici unul pana acum si avem cam acelasi DPN.
Odihna si incredere!
Bernix 34+
Bee spune:
Fetelor, sincera sa fiu eu ma bucur cand doctorii nu sunt impresionabili. Imi dau o stare de siguranta, mai ales fiindca au vazut multe la viata lor. Si mai e ceva. Daca nu-i impresionezi, inseamna ca totul e ok. Mai bine asa.
Bumbito, am citit la Fecioara. Interesant. Ar fi o mare schimbare sa am si un copil care se joaca singur.. Doi copii in zodii de pamant, cu ambii parinti in zodii de foc? Ar fi interesant. DAr eu una pe al meu sunt decisa sa-l fac Balanta, ca doar mai am de asteptat si asa l-am cam planificat.
Sabina, bafta la eco. Sa vii cu vesti bune.
Bee 32+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
bernix spune:
Mai an un pic si termin ciorbita inceputa aseara, dupa care dus si odihna, daca vreau si la piscina in dupa masa asta.
Nevralgia de care ma plangeam ieri incepe sa cedeze, dupa ce aseara mi-am masat pamplele si ceafa cu spirt. Asta-i bine, ca altfel nu ma incumetam sa ma ud pe cap, chiar daca afara sunt temparaturile astea.
Bernix 34+
bernix spune:
Bee draga, ai dreptate mai bine sa nu fie doctorul impresionabil si sa-ti dea incredere, decat panicos.
Bernix 34+
tomasa spune:
Asa este cu doctorii astia. Adevarul e ca nici sa-i vezi cum se panicheaza n-ar fi tocmai linistitor, dar macar sa te intrebe mai multe, sa-ti dea ceva atentie ar face bine la psihic uneori .
Rox, iti tin pumnii astazi.
Bee, si eu am primul copil in Capricorn, dar eu pe asta mica nu prea am cum sa o scot altfel decat Balanta si nici nu as vrea de altfel, prefer sa stea cat mai mult in burtica si sa-i fie bine.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
http://bd.lilypie.com/x393p2.png34s fix/url]Maria
Annisia spune:
Mi-e o lene de nu se poate... Am si niscaiva draci pe al meu... Poate il trimit cu bocceluta la ma-sa sau macar in aia a ma-sii... Pe aici vad ca e liniste si pace... Imi pun un filmulet ca sa ma mai listinesc...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
mishuta spune:
Buna dimineataaa, burtici!
FELICITARI AFIBEBE SI ALINCAV, MULTA SANATATE VOUA SI BEBICEIOR VOSTRI MINUNATI
vIN COPILUTIII
Roxana si Sabina bafta multa azi!
Piciulika stai linistita macar in perioada asta, nimic nu-i mai important decat copilul tau!
Ana sa-ti priiasca aparatul!!! Si eu am primit de curand de la sot unul super misto dar inca nu m-am pus pe descifrat iar eu pe automat nu-l folosesc. Sper ca azi, maine sa rezolv si problema asta.
De la creier lenes mi se trage, de!
Mai, eu m-am linistit cu femeia fecioara!!! Daca sunt in zodie si Nicoleta luciu si Mama Tereza, gata, stau calma! Si-o gasi si fata mea o cale de mijloc, nu, pe lumea asta
Ca tot nu cunosteam prea multe femei d'astea, fecioare!!!
Sim tu ce mai faci, vrei sa te prinda noul we??? Cred ca ar fi bine si asa, numai paturi sa fie! eu am vazut unul pliant la Ikea si ma gandeam ca al meu va fi, de nu-mi dau astia pat! Jos la poarta ma postez cu el si fac greva nasterii!!!!
Mih
37+
bernix spune:
Nici o veste de la Luy sau de la Sim? Poate Sim naste astazi, dupa prezicerea colegei de serviciu a mamei ei.
Bernix 34+
Sabina spune:
mai, de unde ati scos-o ca copiii fecioara se joaca singuri? a mea dupa 4 ani a inceput sa se joace singura
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Pinacolada spune:
Bumbita-da am citi despre fecioara.. e ok! e o zodie buna zic eu, sunt blanzi, meticulosi-uneori prea meticulosi si sensibili, unii sunt cam afemeiati, dar...........c'est la vie! Luca al meu e in balanta BUUNNNNNNNNNNNN si urmatorul va fi fecioara dupa DPN, dar ..........cine mai stie?
Tomasa-primul e in capricorn? eu sunt in capricorn si .........prea serioasa zodie:) dar capricorn cu fecioara se inteleg, in zodiacul chinezesc sunt in acelasi triunghi : fecioara, capricorn si taur-triunghiul INTELIGENTEI !!!!!!!!!!!!!
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002