Copilasi din 2002 (36)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Noi azi ne mutam cu catel cu purcel in ap nou...
De fapt e tot inchiriat pt ca inca nu ne inhamam la o casa...
Sunt incantata caci vom fi vizavi de plaja, vom avea un playground, piscina e pe malul canalului (unde mereu trec tot felul de iachturi), avem view foarte frumos...si e mai spatios decat asta (plus o gramada de loc de depozitat tot felul- jucarii in principal!!!!)
Asa ca trec la treaba!!!!!
Va pup...ne auzim cand reusim sa instalam netul acolo!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Mesaj de la Anina_n:

Buna, dragi mamici !
Avem probleme cu net-ul la serviciu, de aici absenta mea. De citit mai pot citi, dar de scris....foarte greu. De ieri, ma chinui sa postez un mesaj si eu. De poze, nici nu poate fi vorba.
Dar recuperez eu, nu ma las.
Sinzi, succes la gradi, atat lui David cat si tie !
Cu mancarea....fiecare avem perioade mai bune si mai rele. D-na. doctor de diabet a Cristinei, mi-a zis ca fiecare organism isi ia necesarul de nutrienti necesari din ce consuma, indiferent ca e lactovegetarian sau carnivor. Proteine si minerale se gasesc atat in produsele animale cat si in cele vegetale.
Ok este sa consumam 5 mese/zi. Ceele 3 mese principale si inca 2 gustari intre aceste mese principale.
Cristina are 6 mese/zi, ultima gustare fiind terapeutica, la ora 22, pentru a-i mentine o glicemie buna peste noapte, la diabetici existand riscul de a face si hipoglicemie(glicemie prea mica).
Asadar, mai des si cate putin este cel mai sanatos.
Elena, sa va distrati bine la mare ! Abia astept sa vad pozele, mai ales de la intalnirea cu Mariuca.
Nicoleta, ma bucur ca esti mai bine si Stefan, la fel. Sa fie bine si in continuare !
katty, imi pare rau sa aflu despre problemele lui Andrei din cauza cresterii prea bruste. Bine ca se pot rezolva aceste probleme.
Chiar daca el e mare consumator de produse lactate, deficientele pot apare din cauza unei proaste asimilari de calciu. Si atunci trebuie intervenit cu suplimente de calciu si vit. D si chiar alte vitamine sau minerale.
Am cautat mai multe despre Calciu si cu ocazia asta am gasit si despre alte minerale esentiale mai multe informatii. Pentru cine este interesat, aveti link-ul, www.terapii-naturiste.com/plante/alimentatie/minerale.htm" target="_blank">aici
Important este sa nu se faca excese, din dorinta de a face bine, ca nici acelea nu sunt bune.
Cristina, facem si noi galerie de aici, de peste munti si vai ! Mariuca
Petrecere frumoasa printesei tale !
Cristinuca mea e bine, se bucura de vacanta atat cat mai e. Ar sta numai afara daca s-ar putea. Daca vremea o tine in casa, isi ia papusile sau poneii si se joaca sau coloreaza, scrie litere(lectii, ca si verisoarele ei, scolarite ) sau isi face coliere si bratari.
Tuturor, va doresc un weekend minunat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Un pupic si de la mine!
Ca de obicei in weekend de la serviciu mi-a fost imposibil sa scriu ceva!
Sinzi, felicitari ptr. mutare, te asteptam cand te linistesti un pic.
Si cu poze bineinteles.
Nicoleta, ai fost haioasa, intr-adevar, dar eu te stiu si nu esti grasana. Poate de-acum incolo, dar scopul scuza!
Cristina, Andrei e bine, este la tara in continuare, numar zilele pana ajungem si noi acolo, vorbesc zilnic cu el, e foarte vesel, imi spune ca mananci si 2-3 portii de lapte cu cereale si seara si dimineata, si asta e cel mai important.
Crig, intre timp am auzit si eu la stiri despre ce vorbeai. Cum a fost spectacolul? S-a distrat Mariuca? Maine aveti petrecerea?
Aida, pupici si voua! Ce face Ema, cum se simte?

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Nicole, multumim pentru mesajul Ninei. Voi ce faceti? Ce face Julian? Aveti zile libere ca stiu ca aveti Labour day, nu? Pe unde mergeti?
Nina, am postat cam o data, dar nu mi-a mai mers net-ul ca sa si raspund, multumesc de informatii o sa stau sa le asimilez in seara asta! Ma bucur ca Cristinuca se distreaza, e bine cat mai e vreme frumoasa, ca la voi vine friguletul ceva mai repede!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

sinzi felicitari pt noul apartament. Ai facut o descriere a zonei ca era sa ma lovesc cu gura de masa.
Si eu astept poze ca sunt mare amatoare de frumos.

katty , problemele care le are Andrei acum , le-a avut si varul meu , doar ca si-au dat seama mai tarziu (pe la 10 ani) si iaca acum are 35 de ani si afacere si familion si sanatos tun.

Emma e bine , azi nu a prea mancat , dar nu mai imi bat capul cu asta.

Va si toate cele bune!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna mamicilor, reusesc si eu sa mai intru, s-a terminat vacanta, si avem saptamina f. incarcata, plus ca am inceput si footbalul, amindoi baietii merg lunea si miercurea plu cind vom avea meciurile.Ma impart intre casa , servici activitati, abia astept sa vina vinerea, dar asta este asa este programul, incercam s afacem ceva activitati in weed-end, duminica mergem in Tampa la un parc d edistractii, mai sta cineva prin apropiere de Busch Garden.?oricum noi mergem , mai ales ca luni avem liber, ce bucurie sper sa ne odihnim.Matthew este un baietel minacios, micul dejun il ia la 6:45 cind se scoala si are cam 10 min. si maninca destul d ebine :un sandwich cu brinza sau unt d ealune si gem , o cutiuta d esos d emere sau iaurt si un pahar d elapte, snach si lunch d ela scoala iar seara paste, orice gatim si ptr. noi, la noi masa dureazacam 15, 20 min, el e mincacios, niciodata nu am avut probl. cu el, in schimb fratele lui care este mai mare a fost tipul de copil d ecare trebuia s ate rogi, ii dadeam eu , masa nu era ceva placut, ajungeam s ane certam pina cind am renuntat sa-i mai spunem sa manince, oricum nu minca nimic, asa ca singurel fara atentia noastra a inceput s amanince, si a trecut aceea perioada, maninca orice, fiecare copil e diferit.Cu scoala merge bine Matthew, imi spune ca sint mult mai multe reguli decit la gradinita, continuam s acitim cite putin, mai scrie cite ceva in fiecarew seara, de multe ori nu vrea s afaca nici baie cind vine e terminat d eoboseala , dar zilele astea o sa doarma la prinz si are forte proaspete luni.Inchei , sint terminata d eoboseala, abia am terminat curatenia in casa, miine alta treaba.Va las, o zi buna
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dragi mamici!

As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.

Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.

Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ciao fetelor , unde sunteti?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Uite ca s-a incheiat week-endul... o noua saptamana a inceput, la noi e deja toamna cu ploaie si frig... nu prea-mi place, insa sper sa vina si soarele din cand in cand...
Voi ati fost harnicute si ati scris mult in week-end.
Sinzi, spor la mutat, intr-adevar pare foarte ok apartamentul de care ne povestesti!
Nina, cred ca si la voi s-a stricat vremea, nu? Of, e deja frig si in casa, noi cum avem centrala de scara suferim de votul majoritatii, normal ca nu vor da drumul din septebrie, ca sa o tina deschisa pana in mai! Dar inca e cald in casa, noi avem si peretii izolati... speram ca la anul sa ne punem centrala de apartament, mai ales ca vom avea un pui micut... Stefan deja e marisor, si sper eu rezistent... chiar zilele astea a fost fain, l-am scos afara in ploaie cu pelerina de ploaie si cizn´mulite de cauciuc si asa s-a mai distrat!
Katty, cand m-ai vazut tu eram mai slabuta, acuma sa ma vezi... fugi! Dar sper sa fie bine, sa fim noi sanatosi si atat! Ma simt parca mai bine, adica nu mai sunt chiar asa de obosita, am fost si destul de harnica in week-end... mancare, putina curatenie... M-au ajutat si baietii...
Aida, cu mancarea nici eu nu-mi mai bat capul si tocmai atunci ne uimenste piciul, care a mancat de parca nu ar mai fi facut-o vreodata, in week-endul asta! Sanatosi sa fie, ca pofta de mancare mai are si ea fitele ei! Emma e bine, nu?
Gabriela, cu mancarea, asta e, de obicei la bebe 2 te stresezi mai putin si el ajunge sa nu fie asa de pretentios ca bebe 1. Cred ca asa a fost si la tine, dar oricum ei difera ca personalitate si mod de comportare... si e firesc.
Eu am peste 3 saptamani un week-end la Cheia, unde sotul isi serbeaza 10 ani de la terminarea facultatii, ma gandesc de pe acum ce as putea sa imi cumpar de imbracat si o aman totusi pana pe atunci, sa nu am surprize, ca nu ma mai incape. Astept cu nerabdare ecografia de pe 15 septembrie, cand sper sa vina si baietii mei sa vada gagalicea (9 saptamani pe atunci).
Sa aveti o saptamana frumoasa.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Hello, fetelor!
Spre nefericire mea si la Oradea e toamna, o toamna mai blanda, dar e toamna...
Andrei, in replica imi spune : Nu e toamna, nu vezi ca n-au cazut frunzele!?
Si iar cere sa-i dau pantaloni scurti...

O SAPTAMANA FRUMOASA SI USOARA!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput