Copilasi din 2002 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
sinzi_ana spune:
Katty, ai mare dreptate!!! Si eu tocmai cand rasuflu usurata ca David mai pune ceva pe el, ma ia iar cu griji ca e prea slab!!!
Cand am venit din Ro arata tare bine...acum e iar numai coaste...dar adevarul este ca nu mai are cine sa ii gateasca ce vrea, sa stea cu masa dupa el la orice ora!!!
Iar la gradi pur si simplu ma inspaimanta...de la ora 8 pana la 15 cand il iau nu mananca mai nimic...o jumatate de sandwich (daca nu o arunca in gunoi sa cred ca a mancat-o!!!) si atat!!!
Nicoleta, ma bucur ca Stefan e ok!!!! Poate ii priieste mai bine aerul racoros decat canicula!! (am inteles ca e racoare acum in Bv)!!!
Cris, nu te-am vazut pe mess....
Elena, mai bine ca nu ai soacra distribuitoare ...prietenii stiu de ce!!!!
Dar cate kg are George??? La ce inaltime?
Chiar, cum mananca copiii vostrii???
David ar sta si 2 ore la masa...atat vorbeste si se uita pe pereti ca ma innebuneste...in Ro nu aveam grija, ca stateau rubedeniile pe langa el si habar nu aveam ce mananca si cat...
Dar acum ma ia cu disperarea ca de abia mesteca...ce sa mai spun de ciorbe...nici nu tine bine limgura in mana, se si murdareste si ii ia si juma de zi sa o termine!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
crig72 spune:
katty e vorba de cursa de ambarcatiuni care va incepe maine.(echivalentul formulei 1 pe apa)
Sinzi am stat cu Mariuca si-am citit o povestioara prima zi de gradinita sa vezi apoi raspunsuri la intrebari ..hihi..si ce stil are de a povesti.a dormit cam mult azi peste zi si nu are somn inca.eu mai trag un ochi din cand in cand p-aci.
Mariuca
Nicoleta spune:
Salut.
Katty, eu beau putina cafea, doar cad simt ca nu mai pot de somn, sunt luni intregi cand nu imi aduc aminte de "remediul" asta. Insa cum ma oboseste vremea de la noi (ploua si e innorat in ultima vreme aici...), vad ca cere organismul.
Cat despre aparutul pe DC, eu intru numai de la serviciu si uneori de acasa, de pe laptopul sotului, insa rar. Desi avem si noi internet la Romtelecom, de cand ne-am mutat nu am mai deschis calcul de acasa (un an si jumatate!!).
Crig, bafta la spectacol si distractie maxima la intrecerea pe apa!
Sinzi, cred ca avem acelsi gen de fobie legata de greutatea copiilor nostri. Stefan mananca in general bine mancarurile care ii plac, eu sum nu gatesc excesiv se intampla sa nu am decat ciorba mancare calda si mai fc ceva macaroane sau piure sa mamaliguta in ziua respectiva, daca nu am mancarici de legume... si fac si eu numai ce stiu ca ii place. Eu, desi gresesc, stiu, ii mai dau eu de mancare, cu lingura, ca altfel ne-ar apuca pranzul de a doua zi (asta in week-end). Stefan mananca de cam 4 ori pe zi, dimineata lapte cu cereale de bebelusi (preferatul lui de vreo 3-4 luni, consumam o gramada de cutii pe luna... si asteptam sa ii treaca :)). Apoi pranzul, de obicei o ciorba sau o supa cu muulte legume si carne (cam 300 de ml) si un desert mic (fruct sau bicuiti). Dupa somnul de dupa-amiaza eu i-as da suc de fructe, si la vreo 2 ore un fel 2 (mancarica gatita sau iaurt cu ou/biscuiti/paine, dupa caz). Seara mamaliguta cu ceva, paste, piure cu friptura... cam asa, uneori sarim peste sucul de fructe, mai ales daca se trezeste mai devreme si nu-s acasa sa i-l fac (in week-end respectam programul de mai sus, numai ca uneori lipseste ciorba :(). Derogari sunt destule, de la program. Mai ales cand suntem in deplasare...
La noi zici ca e toamna tarzie. NU stiu ce o fi cu vremea asta, dar sper sa treaca. Ieri a fost o mica furtuna cu gheata.
O zi de august va doresc.
Nicoleta
cristina22 spune:
salut!
Aida-ciao!
Criq-facem galerie de la Oradea pt Mariucaaa!
Nicoleta-se vede ceva burtik?Ti-ai luat haine de gravi?
Sanzi-si eu il ajut cu mancarea! Andrei pescuieste prin farfurie, asa mai bine ii mai dau eu, ca scapam mai repede!
Katty-cum mai e Andrei?
Elena-ce fac fratiorii?
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
crig72 spune:
Nicoleta ,katty,Cristina22 multumim!! Cristina se aude si la Constanta avem si noi majorete...hihi
iesim putin afara sa ne aerisim.va pup!
Mariuca
aidaciolac spune:
Pai si de aici de la Timisoara facem galerie ca si asa eu am inima de Constanta.
Va
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
Nicoleta spune:
Cristina, nu se vede, roicum eu mai grasuna de felul meu... si ma voi mai face :(. Inca intru in blugii vechi (ca is maaari si ei), incep sa ma uit si de haine de graviduta ca imi vor trebui, are sotul intalnire de 10 ani de la terminarea facultatii in septembrie si trebuie sa explic prin haine de gravida starea mea de grasana :)).
O zi buna in continuare si un week-end placut.
Nicoleta
aidaciolac spune:
Nicoleta m-ai facut sa rad pana la lacrimi.
Multa sanatate si putere!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
Nicoleta spune:
Aida, fac si eu haz de necaz si crede-ma, nu e falsa modestie. Sunt si ma mai fac... dar e pentru o cauza nobila, nu ;)? Of, si litere am ajuns sa mananc...
Nicoleta