Copilasi din 2002 (36)
Raspunsuri - Pagina 5
Nicoleta spune:
Salut.
Sinzi, si eu observ la Stefan, cand plecam prin diverse locatii, un salt calitativ in exprimare si in felul in care pune intrebarile si problemele, cu siguranta ii ajuta sa evolueze iesirile astea. Felicitari ca vei fi nasica, si eu am aceleasi sentimente "dragastoase" in fata lucrurilor de copii, a carucioarelor si, desi am doua de la Stefan, in stare buna, as mai cumpara, asa, la nesfarsit... :D. In legatura cu fetita de care povestesti... in facultate am facut pratica la liceu si un baiat, era a 5-a (clasa in liceu), mi-a trimis o scrisoare. Era un baieat inteligent, sclipitor chiar, imi declara admiratia lui, dar nu intr-un mod legat de sentimente "interzise", ci foarte copilaresc. M-a impresionat. Si acum, cand il duc pe Stefan la gradi, sunt fetite care vin sa ma intrebe ce mai fac, ma striga ca sa le bag in seama (si Stfena e gelos uneori...).
Katty, de ce nu mergeti voi la un ortoped bun, ii face intai un control, dupa care ii dati si radiografia... Eventual o analiza pentru Ca, sa fiti siguri... Si eu am o scolioza, mi-am mai reparat-o eu cu masaj asta-vara si e mai bine.
Elena, nu ma plang eu de kg in plus, dar nu vreau sa ma streseze medicul cu asta, desi o va face, ca asa e el... se dau jos sau nu, depinde, nu asta e problema mea... Azi am facut analizele, mai am o tura de facut la alt cabinet... Sper sa iasa bine. Cat despre creme de plaja, noi in primul an cu Stefan la mare am cumparat creme Nivea, una cu factor 40, cealalta 25 parca, eu m-am ars cu ambele (si dadusem o caruta de bani pe ele, dar am zis sa fim protejati...)... si in urmatorul an am luat de la Elmiplant, mai pe principii naturale, am ramas fani de atunci si de 3 ani numai de-astea folosim, una cu factor 25, dupa cateva zile folosim cu factor 12. Si Stefan s-a bronzat frumos, eu oricum mai mult sub umbrela, dar nu m-am mai ars ca in anii trecuti.
Sunt obocita mai mereu, insa nu mai am durerile de burtica, am inceput ce-i drept cu Duphastonul... mai am 2 saptamani si un pic si iar imi vad minunea mica la eco.
Va doresc o zi buuuna.
Nicoleta
katty spune:
Buna!
Elena, iti dai seama ca si eu imi doresc a fie o greseala. La voi cine l-a vazut pe George si de ce te-a speriat cu coloana? Ce-a zis? Cand plecati la mare?
Nicole, imi pare rau ca si tu suferi de aceasta boala! Asa mi-a zis si mie doctorita ca in faza in care e Andrei se rezolva cu exercitii!
Multumesc, Sinzi, de sfaturi, chiar nu stiam ca se asimileaza mai usor calciul din legume. Cat am fost la Olanesti Andrei a mancat la greu mure, ca se gaseau peste tot, lamaia ii place la nebunie si goala, mai greu cu stafidele pe care nu le sufera. Caise, cirese a tot mancat. Mai rau stam cu legumele.
Nicoleta, pupici. Pentru ce iei Duphastonul? O sa-ti urmam sfatul si o sa-l duc si la un ortoped bun, am un prieten doctor, sa vedem ce zice si el, asta cam peste 2 saptamani cand se va intoarce Andrei in Buucresti.
Va pup si ne vedem si maine!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
HelleneC spune:
Salut, stau intre bagaje, dar daca adorm numai bine se trezeste "pisica" sa ii dau lap[te, asa ca mai bine mai bantui putin pe aici!
Katty, l-a vazut ieri o amica, e asistenta in Bucuresti, si ea s-a speriat in ce hal a slabit teroristul, are un spate asemanator cu al africanilor subnutriti (si nu glumesc) insa daca ar manca "nimic" toata ziua...! Iar coloana... nu stiu cum sa explic ce a speriat-o pe ea (pe noi de multa vreme ne-a speriat). Azi cand l-a revazut, i-ar i-a pipait coloana... Acum ma duc la mare, dupa ce revenim probabil ii va veni hartia aia cu evaluarea anuala, si vedem ce spune dna. dr. Ma gandesc sa incep sa ii dau ceva, ca deja ma simt ca o mama delasatoare, insa chiar nu mai apuc cat e ziua de lunga sa le fac pe toate.
Sanzi, nu am soacra distribuitoare Avon, si eu nu vreau sa folosesc, pentru ca deja am antrenamentul din weekend de la Mamaia... dar puii e musai! Ca pe George tre' sa il expun la soare sa fixeze... ce mai are prin el.
Nico, am gasit azi de la Elmiplant, de fapt singura din cartier, ca acolo nu am chef de bantuit dupa creme! Ma gandesc si eu ca e buna!
Cristina, veniiiim! Catel, purcel, buburuze... Te sun maine seara!
Gabbriela, ai grija de spatele tau!
Fetelor, va pup, ne revedem saptamana cealalta! Cred ca si Cornelia e pe la mare... parca!
Numai bine, Elena
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia - un pui mic care are nevoie de ajutor
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
crig72 spune:
Elena va asteptam!!!
Noi astazi am avut o dupa amiaza foarte frumoasa dupa o noapte agitata...Am fost pe insula Ovidiu cu amicii Mariucai de la clubul de dans.Foarte frumos a fost organizat.E prima data cand merge intr-o miniexcursie si s-a simtit foarte bine.Eu in schimb stresata rau.draga de ea nu a mancat nimic ca nu a putut in schimb a dansat , s-a jucat si si-a manifestat dorinta sa mai mergem.
Ieri am fost la proba la rochita..iese super!!Mariuca era atat de emotionata!!
elmiplant am folosit si noi vara asta .
va pup si pe maine!
Mariuca
sinzi_ana spune:
Aidaciolac, fetita ta e taaaaaaaaaaare frumoasa!!!!!!! Si mereu vesela!!!!!!
Am vazut ca ai reusit cu pozele!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
Nicoleta spune:
Salut
Eu sunt taaare obosita. As dormi tot timpul si cele 7 ore de somn nu-mi ajung deloc, deloc. Vestea buna este ca de vreo saptamana Stefan nu mai are nasul infundat. Mi-e si frica sa ma bucur prea tare... Uf, de-ar ramane asa! Tati al nostru este si el ocupat, si el este obosit... de parca ar mai fi un pic pana la concediu... :(... si nu e asa, au trecut concediile.
Elena, pupici pentru George, intelege-l ca in ultimul timp s-au petrecut schimbari majore in viata lui si cine mai are timp de mancat? Mie mi se pare ca arata foarte bine, dar voi stiti mai bine. Sper sa va fie foarte bine la mare si sa nu va dezamageasca crema de la Elmiplant :).
Katty, eu sper sa fie doar o alarma falsa si chiar de nu, sa se rezolve repede problemutele lui Andrei. DAca mananca asa de bine las´ctate, tot e bine, ca nu va trebui sa ii dai prea mult Ca sintetic. Eu stiam ca cel din legume se absoarbe greoi, mai ales in prezenta lactatelor, dar poate am retinut eu gresit. Duphastonul il iau ca am avut ceva contractii, junghiuri (stii ca ma plangeam), si la eco s-a vazut o mica zona mai albicioasa in uter si medicul a zis ca e cazul sa suplimentam cu progesteron de-asta, sintetic, sa nu fie probleme... nu am inteles prea bine...
Sinzi, voi ce mai faceti pe la gradi, ce activitati interesante? e cald la voi in perioada asta a anului?
Nicole, si eu am avut un umar mai sus si unul mai jos, dar asta pentru ca purtam geanta (poseta, sa-i zicem) pe un umar, care avea tendinta sa se ridice pentru a suporta greutatea... acum o port ca postasii, sta pe un umar si se sprijina pe soldul opus, si e ok.
Crig, ma bucur ca inca va distrati la malul marii, ma bucur ca Mariuca e fericita pentru rochita... va avea o zi de nastere minunata.
Va doresc o zi buna, ieri am baut un strop de cafea, ca eram varza, ma intreb daca sa cedez si azi ispitei.... era un deget, plus restul apa, dar a facut bine la psihic, sper sa nu fi facut rau la bebe.
Nicoleta
katty spune:
Buna!
Nicoleta, eu sunt MARE bautoare de cafea! Cat am fost insarcinata am baut zilnic cate o cafea! Nici doctorii nu interzic, ei zic sa nu exagerezi sa bei 2-3.
Elena, drum bun la mare si vreme frumoasa!(desi cred ca esti deja pe drum) Poate George s-a inaltat si atunci pare mai slab, asa e la noi, odata Andrei e slab de zici ca nu mananca si ne dam seama ca s-a lungit, apoi iar pune carnita pe el, apoi iar se lungeste si tot asa!
Criq, a fost frumos ca s-au distrat asa bine copii pe insula Ovidiu! Si mai frumos ca s-a organizat asa ceva! Sa ne pui ceva poze si cu rochita noua a Mariucai cand va fi gata!
varsta lui Andrei
katty spune:
Elena, tot bananaind pe forum tocmai s-a incarcat poza asta la rubrica "Sa ne cunoastem" si l-am revazut pe George al tau! Ce micut era, ce dulce era si ce bine seamana cu Gabriela, nu?!!!
Pe unde sunteti dragi mamici???
varsta lui Andrei
crig72 spune:
Katty eu am aparut.restul mamicilor probabil sunt busy
Maine avem ultimul spectacol din vara asta.Tot de maine incepe si grand prix-ul asa ca intentionam sa mergem si noi.
o sa pun si poze ca in ultimul timp n-am mai reusit.sunt si eu ocupata cu hartoagele mele si timp cam putin la dispozitie.
Mariuca
katty spune:
Buna, Cristina, si un spectacol cat mai reusit maine! Ce inseamna grand prix? Adica stiu ce inseamna grand prix, dar tu la ce te referi?
si Noapte Buna!!!
varsta lui Andrei