Copilasi din 2002 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
sinzi_ana spune:
Elena, foarte frumoase pozele!!!! Ce casa frumoasa cu cerdac!!!!!
Si masina e frumoasa, sa o stapaniti sanatosi!!!!
Foarte original busuiocul!!!
Cred ca e si din ce in ce mai greu sa o tii in brate pe Gabi, caci pare maare!!!
George a povestit si de surioara??
Nina, te-am intrebat, pt ca si bunicul din partea mamei si tatal meu au diabet...si pe mine ma sperie tare mult boala asta...
Stiu ca e greu sa traiesti cu ea, dar din fericire, poti face absolut orice (cu putin mai multa vointa decat restul) si sa traiesti pana la "adanci batraneti"...
Pupici Cristinei!!!
Lucia, bine ati revenit!! Si felicitari pentru carnet!! Cum se simte Liviu?
Nicoleta, si David mai are secretii in nas uneori...seara sau dimineata...depinde.
Sanatate multa, vreau sa vad si eu poza de bebe de 22mm!!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, 3000km prin Romania
sinzi_ana spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2094729220087737923PmThMw
am pus si eu cateva poze noi...
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Nicoleta spune:
Sinzi, voi scana poza si o voi pune la albumul comun, insa in ultima vreme ma lasa si memoria, si vointa, sunt in voia curentului... azi de dimineata nu as fi vrut sa ma trezesc deloc, insa trebuia, trebuia si sa il trezesc pe Stefan la 7 ca sa poata adormi si el la ora la care adorm toti copiii...
Cat despre secretii, asta e, bine ca nu tuseste sau ca in timpul zilei nu are, el este in continuare vesel, mananca bine (chiar s-a laudat ca a mancat tot ieri la gradi: au avut supa de "litere", pilaf cu carne si bomboane :)).
Eu am inceput de cateva zile sa ii dau niste capsule de Imunoroyal Junior, cu laptisor de matca, propolis si Echinacea, una pe zi trebuie, si asta ma bucura ca nu trebuie sa il bombardez de 3 ori pe zi cu cate ceva... Apoi poate ii dau Septilin, astea pe langa homeopate (pe care uneori uit sa i le dau, ca parca imi lipsesc parti de memorie...).
El se bucura ca merge la gradi, a acceptat in sfarsit ca e la grupa mare...
O zi buna va doresc si cu soare, ca la noi, desi in dimineata asta sunt 11 grade.
Nicoleta
cristina22 spune:
salut, fetelor!
[size=4]CE ZICETI? TINEM PUMNII STRANSI PENTRU EMA DE AIDA??!!!
SA VA INTOARCETI CU VESTI BUNE!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
sinzi_ana spune:
Doamne Ajuta!!!!
Sa veniti cu cele mai bune vesti, cu forte noi si cu un viitor senin si fericit!!!!!!
HelleneC spune:
De aseara ma tot gandesc la ele, sa dea Domnul sa fie bine, dimineata la 6 cum mi-a dat trezirea Gabi am si zis ca sunt pe drum. Bine ca macar a putut sa plece si tati cu ele, sa mai ia din grijile Aidei si sa o sustina acolo! Oare nu stie nimeni nimic?
Va asteptam scumpelor!
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Anina_n spune:
La multi ani, sarbatoritilor de azi !
Sa creasca sanatosi si voiosi !
Aida, tinem pumnii si ne rugam pentru sanatatea Emmei ! Doamne ajuta sa veniti cu vesti bune !
Sinzi, sa stii ca prima fraza rostita de d-na. doctor, cand a venit cu setul de analize la noi in salon, a fost de fapt o intrebare: "Aveti pe cineva cu diabet in familie ?".
E ereditar, cand ai pe cineva in familie.
Ma gandesc ca cei mentionati de tine au diabet tip 2, diabetul adultului, care este metabolic.
Diabetul copilului, adolescentului si tanarului (sub 35 de ani)este de tip 1 si este autoimun, datorita modului in care se declanseaza.
Uite, mai multe raspunsuri primesti aici: http://www.diabetzaharat.ro/pacienti.htm
E pe intelesul tuturor.
Sanatate, vointa si glicemii dintre cele mai bune, bunicului si tatalui tau !
Am vazut pozele din albumul de aug-sept. '07. Nu am reusit sa vad de mult poze cu voi. Ce s-a inaltat David si chiar ca a pus pe el. L-au tinut bine, rudele.
Are si o prietena si chiar doua.
Asa ii place si Cristinei, sa aiba casa plina de copii.
Nicoleta, sa ne anunti cand pui poza aceea.
La noi, ieri au fost 0 grade de dimineata, iar azi, 6 grade. Peste zi s-a incalzit bine, undeva peste 20 de grade.
Poate iesi si Cristina afara, sa faca miscare, ca tare mult conteaza pt. ea.
Cristina22, cum e cu Andrei la gradi ?
Elena, se simte absenta lui George, cred.
Ma retrag, nu inainte de a va ura o zi frumoasa in continuare si o seara si mai frumoasa, alaturi de cei dragi !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
sinzi_ana spune:
Nina, din pacate, doar soacra mea are diabet tip 2, si nu e dependenta de insulina...:(
Din cate am citit si eu, diabetul, in cazul in care e ereditar, se poate declansa la orice varsta...(cam ca astmul sau alergiile...)
aidaciolac spune:
Dragelor , sunteti grozave.
Am venit cu vesti foarte bune.
EMMA ESTE CURATA
Nu au gasit nici o modificare si nici o adenopatie.
Suntem foarte fericiti.
Deja fac planuri unde o duc cam peste o luna jumate.
Va multumesc foarte mult pentru suport.
Sunteti grozave si ne-ati purtat noroc
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
vara2007
Matza Emma in actiune