Copilasi din 2002 (36)
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
Elena super faine pozele.
Frumosi copilasi si dragalasi.
Ai fost in locurile in care am foarte multe amintiri.
Sa fiti sanatosi!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
Gabbriela spune:
am vazut si eu pozele tale.. tare scumpa e fetita ta.. multa sanatate
quote:
Originally posted by aidaciolac
Elena super faine pozele.
Frumosi copilasi si dragalasi.
Ai fost in locurile in care am foarte multe amintiri.
Sa fiti sanatosi!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
HelleneC spune:
Multumim de complimente!
Noi fugim la somn, sper sa isi reintre puiuta mica in normal, ca George deja e ok!
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia - un pui mic care are nevoie de ajutor
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
crig72 spune:
La multi ani Bianca Maria!
La multi ani George!!
sanatate si mult noroc !!Elena sa va traiasca frumosii si sa va bucurati de ei!pozele sunt atat de frumoase!
gabb succes lui Julian!asteptam impresiile lui dupa prima zi.
Aida sanatate si voua!
promit si eu cat de curand poze de la party
Mariuca
Karina spune:
Intru repede doar ca sa spun La multi ani sarbatoritilor !
Mariuca (desi cu intirziere) si George sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti fericiti si sa aduceti parintilor numai bucurii !
Distractie placuta la petrecere !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Nicoleta spune:
George, LA MULTI ANI fericiti si cu multa sanatate! Elena, sa-ti fie sanatosi si voiosi puii!
Nicoleta
HelleneC spune:
Multumim! George e fericit ca in SFARSIT are 5 ani, de un an asteapta varsta asta! Sper de maine sa nu inceapa stressul cu 6 ani! Azi mergem la tara sa sarbatoreasca cu cei de acolo, are o gasca de vreo 10 copii si sper sa se bucure, am luat tort, sampanie de copii, mergem in Selgros sa cautam ceva artificii si altele. Pacat ca e urat afara, sper sa nu mai ploua!
La multi ani si Biancai! Oana sa va bucure sufletele si sa fie sanatoasa!
Fug la bebei, ca e mare zarva in camera!
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia - un pui mic care are nevoie de ajutor
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Anina_n spune:
La multi ani, George !
Sa cresti sanatos si voios, sa ai o copilarie ca-n basme,
alaturi de scumpa ta surioara !
Petrecere frumoasa si daruri pe masura !
Felicitari, Elena !
Sa va traiasca si sa va bucure mereu sufletele, zambaretzul vostru,
alaturi de mezina familiei !
Asteptam pozeleeee !
Va imbratisez si va pup cu mult drag !
La multi ani, Bianca ! Sa cresti sanatoasa si voioasa !
Felicitari, Oana !
Sa va traiasca si sa va incante mereu sufletele, zana voastra!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
katty spune:
Buna!!!
La Multi Ani, George!!! Multa sanatate iti urez si fericire, implinirea tuturor dorintelor, sa fii cuminte si sa primesti un milion de surprize si cadouri!!!! O sarbatoare minunata alaturi de prietenii tai!
Elena, sa-ti traiasca George si pitica si impreuna cu tati sa fiti fericiti!!!
La Multi Ani, Bianca Maria!!
Noi in ultima perioada am avut parte de multa alergatura. Maine dimineata plecam catre tara (Nordul Moldovei) ptr. 10 zile. Acolo nu voi avea net, asa ca ne vedem/auzim dupa 17.
Vremea e oribila pe aici, sper maine sa fie ok, si abia astept sa-l vad pe Andrei!!! AMR 1!!!
Nicole, felicitari ptr. micutul scolarel. Asteptam pozele din prima zi de scoala! Ma bucur ca a fost totul atat de bine!
Elena, superbe poze de la mare, am vazut pitici frumusei si fericiti!
Nu stiu daca voi mai avea diseara timp sa intru de acasa pe net, asa ca ne vedem in 10 zile!!! Pupici tuturor!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
oanaralu13@yahoo.com spune:
Multumesc mult pentru urari .Eu citesc cam tot ce scrieti voi,dar nu prea am timp de postat.
Biei i-am sarbatorit ziua azi doar eu si sotul,si cu ea bineinteles+ tortul.Petrecerea o vom face abia pe 19 septembrie,dupa ce incepe caminul,pentru a putea invita si colegii ei de la camin.Am mai descoperit un loc de joaca in Suceava,"Micul print",care e cel mai mare dintre toate.Are chiar si curte ,cu groapa de nisip si montau si topogane.E la o casa.
Oricum,Bia e bucuroasa ca e implinit 5 ani,desi eu ma gandesc cu groaza ca timpul trece foarte repede,copii cresc,iar noi imbatranim.
GEORGE.DISTRACTIE PLACUTA.SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN DE LA VIATA.