***LA REDOUTE (46)***
Raspunsuri - Pagina 9
madau spune:
Au zis ca asta seara in stirile de la 19 vor sa bage reportajul, acum sa vedem daca reusesc ptr ca mai sunt multe chetii de adunat. Noah...tot e bine ca nu e la alea de la ora 5

Vroiau sa filmeze sa se vada ca inca te poti loga pe site si da comenzi, ca sa vada pana unde duce nesimtirea
ma duc sa mananc ceva si sa ma bag in pat, am o durere de cap...
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
tania-z spune:
MADAU, multumim mult, eu am asteptat postarea cu sufletul la gura! Dau o bere rece la Sibiu, la aer curat, dupa ce-ti trece furtuna din burta 
Dar daca fetele tot au pus-o de o mini-intalneala, macar s-au inarmat si cu seturile plasticoase? Parca asa era vorba mai demult, ca le facem uniforma LR ![]()
Tania
33+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
madau spune:
Stai ca tocmai am vb cu ADDYA, noroc ca a ramas neuronul ei intreg...
Deci Monica vroiam mailul de la ei in care ti-au scris o chestie de genul " romanian woman" sau cam asa ceva, ca suntem galagioase, sau ceva de genul. Mi-a zis Claudia ca i l-ai trimis tu ei sa se uite peste el. Eventual iti dau adresa tipei pe PM si trimite-i tu un forward..dar sa-i scrii si ca e mailul ala cu "femeile romance" ca stie despre ce e vb.
Nushu daca esti pe faza, sun-o rapid pe aia de la Pro...
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
miki68 spune:
Mult mai stau fetele astea la bere... Vreau amanunte, sunt nerabdatoare...Ma gandesc ca la montaj mai "pica" chestii considerate de ei nerelevante, asa ca vreau sa stiu cum a fost asa, la prima mana. Se pare ca la Iasi nu facem nici o branza ca nushu nu-i pe faza si nu stie ca trebuie sa o sune pe d-na de la pro tv
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
addya spune:
am ajuns home...
fetelor, a sintetizat madau cam tot ce era de spus, asteptam sa vedem ce-o fi in continuare.
sincer nu-mi pare rau k am fost, macar mi-am varsat amarul.
oricum donsoara ProTv este specializata pe reportaje/anchete in domeniul financiar si e stirista de ora 7 nu de ora 5, macar nu o sa ne vedem printre babe violate si hoti electrocutati :)
sa-mi spuneti shi mie cum a fost, k la cat de non-fotogenica sunt yo, nu vreau da ma uit.
pai madau arata ca o tanara speranta pe camera (k doar m-am uitat un pic sa vad cu ce filmeraza aia, aveau un Sony HD..
) shi yo ca o baba ofilita...
poop u all!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
pitzinuca spune:
am venit eu...
a fost ok la protv, tipa a inteles exact care e treaba si ce ne doare pe noi...
a spus ca incearca sa scoata stirea ptr calupul de azi la 19.00, daca nu azi, ne va anunta
intalnirea de dupa f misto gagicile dragutze toate, pacat ca nu am putut sta mai mult...
acum: inainte sa plec mi-a rams deschisa pagina de lr si eram si logata. acum inca sunt logatam am dat si refresh si totul e ok, merge sa pun si in cos, etc...
je ne comprende rien!!!
b
addya spune:
eu nu mai ma pot loga...
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
miki68 spune:
quote:
Originally posted by pitzinuca
am venit eu...
a fost ok la protv, tipa a inteles exact care e treaba si ce ne doare pe noi...
a spus ca incearca sa scoata stirea ptr calupul de azi la 19.00, daca nu azi, ne va anunta
intalnirea de dupa f misto gagicile dragutze toate, pacat ca nu am putut sta mai mult...
acum: inainte sa plec mi-a rams deschisa pagina de lr si eram si logata. acum inca sunt logatam am dat si refresh si totul e ok, merge sa pun si in cos, etc...
je ne comprende rien!!!
b
Da mey asa-i, dar nu poti sa vezi suivi-ul.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
acina spune:
fetele am primit raspuns la mailul de ieri.
Subject: commande annulée
From: "Marie-Therese DUPONCHELLE" <mtduponc@redoute.fr> Add to Address Book Add Mobile Alert
To:
Date: Thu, 23 Aug 2007 14:33:23 +0200
Bonjour,
Je vous remercie de votre commande.
Toutefois, étant donné les probl#269;mes de livraison rencontrés avec votre pays, nous sommes obligés de suspendre les envois.
Vos commandes sont donc annulées.
Je vous rembourse la somme due par courrier.
Cordialement,
Le Service Relation client#269;le
P.S : Cette adresse ne nous permet pas d'accéder et de répondre #341; votre demande ; si vous souhaitez prendre contact avec notre service client, vous pouvez le faire sur laredoute.fr
edit: Am scos adresa mea de mail
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

?s-O SUN???????????