***LA REDOUTE (46)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu ma pot loga, dar nu mai pot sa vad suivi-ul.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Nici eu nu ma mai pot loga..imi apare tot chestia aia cu problemele tehnice

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lama spune:

Super site
Ma dat afara
am deschis din nou, mi-a zis buna ziua utilizator(cine sunt eu)
cind dau suivi imi cere s ama loghez din nou
si imi mesajul idiot
Suite à un problème technique, veuillez réitérer votre demande.
Apoi imi spune iarasi ca ma recunoaste cine sunt . S-a incerc sa cumpar ceva .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Exact asa apare si la mine

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

si la mine la fel.
macar am intrat si am luat nr de comanda...
le-am mai scris un mail azi.
Nu am inca nici un raspuns la mailul de ieri.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asaaaa...sa va zic eu, ca restul de fete au ramas la ..io am venit acasa din motive de burta

Deci, pe scurt:

- s-au discutat toate problemele
- se va lua si un punct de vedere al celor de la LR, am inteles ca-i va suna cineva si se va inregistra convorbirea, deci in mod sigur nu vor vorbi cu Christine, Sabine&co
- se va vorbi si se va demara o ancheta si la Posta Romana, chiar daca nu avem acele numere de expeditie.

Acu sa vedem ce-o iesi. Tipa foarte joviala, citise deja tot ce am postat noi aici...daca citeste in continuare o salut..a avut rabdare si nervis a ne asculte pe toate..va dati seama ce-a fost acolo.

Mai nasol a fost cand s-a trect la filmat, ca nimeni nu vroia sa apara pe camera, toate aveam emotii..pana a urma m-au pus pe mine sef de trib...da' va rog io sa nu va uitati ca eram varza..nemachiat, nepieptanata...mi-e asa rusine, de mor. A mai vorbit si Addya, faza cea mai nsoala a fost cand au vrut sa filmeze ca se poate loga pe site, ca iar aparea treaba cu "desole" si iaca asa a cam cazut jumate din reportaj. Trag nadejde ca or da drumul din nou si se va vedea.

Am lasat acolo mailurile, daca mai e cineva cu mailuri interesante, am adresa de mail a tipei. Stiu ca vroia de la MONICA ceva, dar acu' sunt ramolita si nu mai stiu ce..da-mi amintesc

In concluzie....aveti de dat cate o ...ma duc sa-mi fac calculul sa vad cate ies

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lama

Scuze ca nu am citit toate paginile.
Deci aparent nu sunt numai eu in situatia asta.
Stie cineva suficenta franceza ca sa le zica vre-o doua si eventual sa ne dea bani pe card caci inteleg ca prin cec e aiurea tare(pierdem bani)
Apropo mai aveti curajul sa comandati? Caci pe a mea nevasta o manica degetele.
Apoi ce e curios este ca ,comanda de pe 07/08/2007 nu e data la retururi(inca :) )
Multumesc

S-au facut demersuri de toate felurile: foruri europene de protectia consumatorilor, pro tv, firma-mama PPR...

cristina d.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Asaaaa...sa va zic eu, ca restul de fete au ramas la ..io am venit acasa din motive de burta

Deci, pe scurt:

- s-au discutat toate problemele
- se va lua si un punct de vedere al celor de la LR, am inteles ca-i va suna cineva si se va inregistra convorbirea, deci in mod sigur nu vor vorbi cu Christine, Sabine&co
- se va vorbi si se va demara o ancheta si la Posta Romana, chiar daca nu avem acele numere de expeditie.

Acu sa vedem ce-o iesi. Tipa foarte joviala, citise deja tot ce am postat noi aici...daca citeste in continuare o salut..a avut rabdare si nervis a ne asculte pe toate..va dati seama ce-a fost acolo.

Mai nasol a fost cand s-a trect la filmat, ca nimeni nu vroia sa apara pe camera, toate aveam emotii..pana a urma m-au pus pe mine sef de trib...da' va rog io sa nu va uitati ca eram varza..nemachiat, nepieptanata...mi-e asa rusine, de mor. A mai vorbit si Addya, faza cea mai nsoala a fost cand au vrut sa filmeze ca se poate loga pe site, ca iar aparea treaba cu "desole" si iaca asa a cam cazut jumate din reportaj. Trag nadejde ca or da drumul din nou si se va vedea.

Am lasat acolo mailurile, daca mai e cineva cu mailuri interesante, am adresa de mail a tipei. Stiu ca vroia de la MONICA ceva, dar acu' sunt ramolita si nu mai stiu ce..da-mi amintesc

In concluzie....aveti de dat cate o ...ma duc sa-mi fac calculul sa vad cate ies

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mada, congratulations! Da' cand sa nu ne uitam sa nu te vedem? In seara asta la 19?

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Mada,am intrat 2 minute sa vad ce-ati facut?
Cansd apari la Tv?In seara asta?Eu ajung dupa 8.cum fac sa te vad?
Ce dorea d-na de la mine?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by madau
[A mai vorbit si Addya, faza cea mai nsoala a fost cand au vrut sa filmeze ca se poate loga pe site, ca iar aparea treaba cu "desole" si iaca asa a cam cazut jumate din reportaj. Trag nadejde ca or da drumul din nou si se va vedea.

o berica si de la mine (nu vrei mai bine un ceai de menta? )!

eu nu am putut veni din anumite motive din pacate; referitor la ce spuneai tu cu logatul, ce anume vroiau sa filmeze? eu am apucat sa-mi printez pagina cu "mes ramboursements" - cecurile; ajuta cu ceva daca o trimit?

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput