***LA REDOUTE (46)***
Raspunsuri - Pagina 26
Bratu Monica spune:
Cineva care stie franceza ar putea scrie catre ziarele din Franta;Le Monde,Le Figaro,etc....
Mai aveti ceva idei?Cine ne-ar mai putea ajuta in problema noastra?
Eu sunt gata de scris.![]()
Monikka
Bratu Monica spune:
astia chiar ca-s tampiti.Currier inseamna curier.Oare vine cineva cu tolba-n spate plina de bani?
Sau fac misto de noi pur si simplu.
fac si eu haz de necaz.
Monikka
claujro spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Cineva care stie franceza ar putea scrie catre ziarele din Franta;Le Monde,Le Figaro,etc....
Mai aveti ceva idei?Cine ne-ar mai putea ajuta in problema noastra?
Eu sunt gata de scris.
Monikka
Asta e o idee f buna. Daca s-ar publica ceva...ca pote se ascund unii pe altii sau poate nu.
miki, trimite-i un PM si invit-o aici, da-i linkul.
EDit: am scris mai sus, dar cred ca nu ai citit, curier inseamna curier dar si corespondenta...Nu stiu cum aia care stie franceza nu stie si chestia asta...eu am gasit dublul inteles in dictionar.
aissa, chiar ma miram ca poti sa scrii, apoi am realizat ca e sambata si esti acasa...
Bratu Monica spune:
Claudia
stiu ca tu ai avut idei mai multe cu avocatii,softpedia etc.
Eu plec pentru cateva ore la servici,daca mai ai idei spune-mi ca scriu cand ma intorc.

Monikka
claujro spune:
Stirea a aparut si pe PRoTv International...cum era de asteptat:
http://www.protvintl.ro/stiri/top-ro/peste-40-romani-pagubiti-de-site-ul-francez-la-redoute.html
miki68 spune:
Acum m-am lamurit: lioami care mi-a scris de pe achetergagnant este romanca si are cont aici, dar nu se poate loga, asa ca ne-a scris ceva mesaje pe redoutistele.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
LR a fost desemnat cel mai bun site al anului, a castigat in defavoarea kiabi si 3suisses. http://favori2007.fevad.com/resultats.htm
Ma gandeam ca cine stie franceza sa semnaleze celor care au acordat premiul, ce a facut LR clientilor sai.
AICI:
Contact Presse
Nathalie Laîné - Responsable Communication - Tél : 01 42 56 54 59 - nlaine@fevad.com
SAU
Formular de reclamatie aici: http://www.fevad.com/fr/gre_contact/gre_contact.asp?categorie=7
Bratu Monica spune:
lasa Claudia ca le svriu eu acusi.
In engleza,asa cum stiu,le scriu.Si vor intelege.
Din pacate se vede treaba ca din atatea persoane pagubite de LR nimeni nu stie franceza.Nu-i asa?
Lasa ca inteleg ei si in engleza.
Monikka
Bratu Monica spune:
din pacate pleci la mare si raman chiar singura aici.Restul?Unde or fi celelalte?
Monikka
grenouille spune:
quote:
Originally posted by miki68
Neatza! Am primit un PM de pe achetergagnant de la lioami. Nu inteleg in totalitate ce scrie asa ca il copii aici poate ma lamuriti voi.
Miki,
Je t'ai vu dans un forum roumain que je ne peux plus accesser: j'ai le sentiment que nous sommes collegues apres une mauvaise experience avec LR...Je recois chaque jour un mail qui m'annonce que je recevreai la somme payee (~ 500 Euros)par currier...Imagine-toi: quelqu'un fairra le tour de la Roumanie en payant cash...Ha,ha,ha...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
fetele. inainte sa muriti de ras, francezii folosesc "courier" pentru "servicii de curierat" - adica posta, DHL etc ;)
nu va certati cu sabine, christine et comp, ele nu-s decat niste executante, doar nu va inchipuiti ca ele iau decizii la nivelul global al firmei.
la mine la firma am o parte din departamentul de support iar eu sunt responsabil functional. avem niste proceduri standard de raspuns si de interventie, pot userii sa se dea cu capul de tastatura cat vor, alea-s procedurile, pe alea le respectam. simplu