***LA REDOUTE (46)***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

1. am gasit consiliere juridica gratuita (un proiect pilot al statului roman) dar pt persoane cu venituri mici- care va incadrati la 400 RON?luna?

2.ma duc in noiembrie la Paris, ganditi-va daca pot face ceva atunci si unde...

Monica, acum am citit mailul , intrase in Bulk si nu l-am vazut. Trebuie sa-ti spun ca e extraordinar!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Unboticutz cel care a postat mesajul ala e un prieten de-al meu, a facut o comanda de aprox 300 euro, pe care n-a primit-o nici azi. Si nu era venita ca scriosare, erau ceva articole, trebuia sa vina ca si colet. Deci nu stiu a cui e vina, atunci nu era problema cu sistarea livrarilor, pur si simplu a disparut undeva. Unde? Cine stie?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by madau

[b]Deci nu stiu a cui e vina, atunci nu era problema cu sistarea livrarilor, pur si simplu a disparut undeva. Unde? Cine stie?

pai asta zic, nu cred ca e posibil sa nu se stie. posta daca are curaj sa zica "nu stiu" e buna de plata, daca LR nu stie unde-i coletu e bun de plata. n-au cum sa zica simultan ca "nu stiu". deci eu deduc ca LR e 100% vinovat. plus da ca daca se dovedea ca posta e vinovatu si ar fi aparut despagubiri de 10 ori valoarea coletului LR numa de drag ar fi livrat in romania

offtopic: Mirunica e superba! cu asa parinti nici nu ma mir. Sa va traiasca sanatoasa si baftoasa!

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Fetelor, ma indoiesc ca sambata si duminica mai primim vre-un raspuns. Posibil luni. Eu marti plec la mare...asa ca poate sa-mi raspunda politia, ministerul justitiei si pe unde am mai scris eu, ca nu mai am acces la net pana pe 2 septembrie.

Asa ca faceti si voi propriile texte si trimiteti-le care pe unde credeti ca e bine. Daca vreti sa se miste ceva. Daca nu, sa-i lasam pe francezi sa creada ca suntem de la coada Europei niste prosti si niste ignoranti cu care pot sa se comporte cum doresc ei, cu superioritate, aroganta si dispret. Miram-as sa fi facut asa ceva cu alta tara civilizata, cred ca s-ar fi gandit de 2 ori inainte, la consecinte. Dar cu Romania merge...nu-i asa?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Azi m-am intors si eu din concediu si am vazut reportajul de pe ProTV ... BRAVO FETELOR!
Vad ca sunt de o nesimtire crunta astia de LaRedoute, mi-au trimis si mie in sfarsit mail cu anularea comenzii ...dupa o luna jumate!

Bonjour,
Je vous remercie de votre commande.
Toutefois, étant donné les problèmes de livraison rencontrés avec votre pays, nous sommes obligés de suspendre les envois.
Vos commandes sont donc annulées.
Je vous rembourse la somme due par courrier.
Cordialement,
Le Service Relation clientèle

Sa facem reclamatii peste reclamatii, si daca gasim si avocat e super!
pup u,

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pentru ca pe nici unul din conturi nu am primit mail cu rambursarea (nu ca as vrea, dar ma deranjeaza ca ma ignora) am scris aucm 2 mesaje, unul simplu de pe contul curat si unul suparat rau de pe contul vechi cu comanda mai veche. Si am anuntat-o pe dr Cristine ca i-am reclamat (noi, un grup mare) si la politie si la ambasade si la tv si ca le pregatim un proces.

Mergi la inceput

aissa, bravo! Desi cred ca ii cam doare undeva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu-i nimic. I-am si zis ca ii spun toate astea just to see we aren't the stupidest people on earth.

Mergi la inceput

NEAPARAT trebuie vorbit cu un avocat si intrebat ce sanse avem. Pentru ca daca avem...eu zic sa incercam un proces.

Fetelor, prin toate cunostintele voastre, nu aveti cunostinta de unul care macar sa ne acorde consiliere...???

Politia vad ca raspunde cu viteza melcului, poate ar fi bine sa le scrieti si voi, daca sunt bombardati cu mesaje se sesizeaza mai repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Neatza! Am primit un PM de pe achetergagnant de la lioami. Nu inteleg in totalitate ce scrie asa ca il copii aici poate ma lamuriti voi.

Miki,
Je t'ai vu dans un forum roumain que je ne peux plus accesser: j'ai le sentiment que nous sommes collegues apres une mauvaise experience avec LR...Je recois chaque jour un mail qui m'annonce que je recevreai la somme payee (~ 500 Euros)par currier...Imagine-toi: quelqu'un fairra le tour de la Roumanie en payant cash...Ha,ha,ha...

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput