al doilea ciclu dupa nastere

al doilea ciclu dupa nastere | Autor: bebe_vl

Link direct la acest mesaj

Am citit ca prima oara revine ciclul diferit la fiecare dupa organism si daca alapteaza sau nu, va intreb a doua oara v-a venit regulat sau cu intarzieri? si tine cont asta de faptul ca ati facut efort , sport sau ati tinut dieta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Daca alaptezi ciclu iti va veni mai tarziu...daca nu poate veni si dupa o luna.Eu am nascut in iunie,am alaptat 2 saptamani iar in august mi-a venit primul ciclu.Nu depinde de nici un efort,dieta sau sport,ci de fiecare organism.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_vl spune:

Mi-a venit la o luna dupa ce am nascut, nu mai alaptam, dar vroiam sa stiu daca dupa primul ciclu vine regulat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Mie la prima fetita dupa mi-a venit regulat dupa 5 luni de la nastere (am alaptat-o 4 luni)

La a 2a fetita cred ca mi-a venit prima data la 4 luni dupa nastere, si apoi cred ca a durat vreo 5 luni pina ce a inceput sa fie regulat. Am avut luni cind mi-a venit si la 2 saptamini jumatate, dar am avut cind au trecut si aproape 2 luni fara sa-mi vina.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Regula e ca nu e nici o regula. Depinde de organism. In principiu ar trebui sa te astepti sa fie neregulat acum la inceput. Mie al doilea si cred ca si al treilea au venit cam la 45 zile in loc de 28-29 cum venea inainte. Mai apoi a revenit la normal.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Mie mi-a venit la fix 6 saptamani dupa nastere ciclul si tot asa nu imi vine regulat nici acum la 5 luni dupa cezariana.Trebuie sa isi revina rganismul la normal dupa 9 luni de absenta a ciclului.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

mie prima menstruatie mi-a venit dupa 5 luni. m-a tinut destul de mult, incat a trebuit sa intrerup exlutonul. apoi urmatoarele au venit normal intre 26-28 zile.
eu inca mai alaptez.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput