Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 9
claudia1178 spune:
Muuuuulllllllllltttttttttttttt!
Cred ca........16/17 kg!
Si tot inainte!
Claudia, mami de Teodora Victoria
bb_yasmi spune:
eu parca sunt asa de cand ma stiu, cu burta, dar uitandu-ma la pozele de al inceput (de la 12-16 sapt) vreau sa arat la fel ca atunci....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
ioana_77 spune:
Anka.san si eu am RH negativ, sotul pozitiv si nu am avut probleme. daca iti ies anticorpii RH ok la analize, nu te stresa. Dupa ce nasti i se face analiza RH-ului copilului. Maria mea are tot negativ, deci ca mine si nu ne-a mai intepat pe niciuna. Daca difera RH-ul copilului de al mamei se face un vaccin, am impresia. Dr tau stie cel mai bine.
fetelor, Elevitul se da compensat? Ca vad ca unele dintre voi il iau pe reteta de la dr de familie.
Maria(29.11.2005) si Ioana 28+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07
claudia1178 spune:
Dulciurile sa traiasca!
Dar eu sper si cred ca si apa pe care organismul meu nu o elimina are un rol important la gramajul meu!
iuli-ana spune:
Fetelor,nu mai fiti triste,ca ne facem la loc frumoase!.Important e sa ne fie bebicii sanatosi,ca asa ma incurajez eu cand ma uit in oglinda...hi,hi,hi,si eu mai am de trecut o proba,ca sotzu' m-a lasat acasa frumusica-subtirica(ma rog...) si mi-e ca nu mai mai recunoaste ...
In leg cu carnetul gravidei,il am si eu,iar lunar tre' sa ma duc sa-mi treaca rezultate la analize,etc.Ma masoara,cantareste,imi ia tensiunea si imi da cate o folie de Maltofer.Pe care nu-l iau,ca nu am nevoie...Dar eu sunt tare multumita de medicul meu de familie,oi fi vreun fenomen...
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by claudia1178
Muuuuulllllllllltttttttttttttt!
Cred ca........16/17 kg!
Si tot inainte!
si cate sapt ai???
bubulina noastra
RGE spune:
..va pup si eu fetelor ..acum am ajuns de la gimnastica si masaj...ma bag la baica si la papa..mici cu cartofi prajiti, cu branza, cu salata de rosii..cu prajituri....gateste sotul..va pup..
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
iuli-ana spune:
M-am uitat si eu la poze.
CLAUDIA,imi place mult salopeta ta!!!
BB,bata-te norocul sa te bata,m-a apucat melancolia...Mi-e tare dor de Timisoara si mall-ul ala ...am numai amintiri placute pe acolo...
bb_yasmi spune:
neavand ce face.....le-am pus cap la cap...4 poze....DESCOPERITI DIFERENTELE....
http://new.photos.yahoo.com/lavinia_adina/album/576460762405192469/photo/294928804441796641/0
bubulina noastra