Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
si la mine, traiasca dulciurile!!! fara mancare as mai putea dar fara dulciuri.....NEVER!!!!
am si eu nevoie de ajutor,sprijin, spuneti-mi ceva rau de Cola/Pepsi ca de 2 zile ma lupt cu mine sa nu cumpar si nu mai potttttttt!!! salivez pe tastatura....oare chiar asa de rau poate face la bebe?? pe mine doar asta ma intereseaza: daca face vreun rau bebelusului....
PS: cafea nu consum deloc, niciodata!! (asta asa de incurajare>>>)
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
iuli-ana spune:
BB,bad girl,bad girl...
Si mie mi-e tare pofta uneori,insa nefiind nici inainte bautoare de Cola,ma potolesc repede...Si-apoi ultima oara cand am baut si eu 2 guri amarate-prapadite,nu a dormit toata noaptea...Eu nici atat...Sau ma rog,invers...
RGE spune:
IULI te invit la masa...
BB tu te vaiti??....pei daca va fac eu poze si va arat eu vergeturile mele care au coborat sub genunchi ti se ia de Cola, dulciuri si alte chestii...bune
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
iuli-ana spune:
Hai ca te-am lamurit bustean...In primul rand eu stiu ca nu sunt bune in sarcina bauturile acidulate deoarece cresc tensiunea arteriala...Cola contine cofeina si nu cred ca e o combinatie prea buna pt frumusetea ta de fata...Dar poti sa-ti pui intr-un pahar un sfert de cola si apoi sa umpli paharul cu apa...De la prietena mea stiu,ca si ea era dependenta de cola,ea avand acum 5 sapt de sarcina in plus fata de mine...Nu stiu ce sa-ti zic,fa si tu cum crezi...Vezi ce de ajutor sunt???
RGE spune:
SEXXY MAMMA ce silfida erai la inceput..imi aduc aminte ca nici nu mi se vedea burta dar eu ii faceam poze mi se parea ca e mare..ce idioata eram..oricum esti superba si cu burtica mare
AMR 9 saptamani!!
bb_yasmi spune:
eu inainte de a fi insarcinata beam doar cola (ajungeam pana la 2 l/zi), apa deloc, apoi pana in luna a4-5 de sarcina nici nu am pus gura pe cola, dara cuma numa asta vad in fata ochilor.....
roxana, pe mine nu am intere de vergeturi, celulita sau ce ma poate afecta pe mine,d oar la bebe sa nu ii faca rau....
oricum nu as fi in stare sa renunt la ducliuri (pap cate o cioco pe putin pe zi) si la cartofi prajiti, pizza doar din cauza veregturilor, celulitei, kg......pur si simplu nu am atata ambitie.... poate dupa ce voi naste si ma voi uita in oglinda va veni si ambitia asta..bat-o vina!!!
bubulina noastra
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by RGE
SEXXY MAMMA ce silfida erai la inceput..imi aduc aminte ca nici nu mi se vedea burta dar eu ii faceam poze mi se parea ca e mare..ce idioata eram..oricum esti superba si cu burtica mare
AMR 9 saptamani!!
da Roxana, stiu cum era!!!
hai lasa complimentu' ca nu tine.....
bubulina noastra
RGE spune:
..stai linistita BB oricum arati super nu-ti face probleme..esti tanara si o sa dai jos repede ..o sa ai ambitie iti spun eu..pana atunci sanatosi sa fim si noi si bebe...eu fug la masa ca am apa in gura de la miros..va pup si va urez o seara frumoasa si POFTA BUNA!! ..ca eu ammmmmmmmmmm
AMR 9 saptamani!!
bb_yasmi spune:
Roxana, pofta mare!!!!!
bubulina noastra