Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ellis daca tot ai zis ca ai atatea cunostinte/prieteni in "domeniu".....zi-mi te rog daca la 12 am luat un No spa si de atunci tot ma doare capul rau....pot sa iau acum un Paracetamol sau altceva...??!!!

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by dany26

ellis daca tot ai zis ca ai atatea cunostinte/prieteni in "domeniu".....zi-mi te rog daca la 12 am luat un No spa si de atunci tot ma doare capul rau....pot sa iau acum un Paracetamol sau altceva...??!!!

26+ ANDREI

ia-l, ca si-asa no-spa nu era pt cap

Ellis26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna, burticoaselor!
Mai nu stiu ce am avut azi...m-am trezit la 10 dimineata, am facut un dus , am papat, am citit putin pe aici si m-am bagat iar la patutz...vreo trei ore acu m-am trezit! Ce o fi cu somnul asta pe capul meu? Si binenteles ca am stat continuu cu aerul conditionat, ca nu se poate altfel
Si merg sa ma pregatesc pentru cina in oras v-am zis ca in seara asta serbam!

Pupici pe toate burticile frumoase!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Salutare burtici, mi-a fost dor de voi, noi astazi ne-am intors de la socrela.....si cel mai important lucru............am intrat in concediu prenatal. Ma bucur ca sunteti relativ bine, am vazut ca BB a avut ceva probleme, imi pare rau, dar ma bucur ca acum e mai bine.....
Am avut mult de citit, ptr. ca ati fost foarte active.......si ii multumesc Roxanei pentru noul capitol!
Dany......incearca un paracetamol........la mine merge!
BB......esti o scumpa........multumesc ptr. listute...eu cel putin am nevoie de ele.......nu am cumparat nimic bebelinei, desi am vazut ca mai toate ati cumparat aproape toate lucrurile necesare.....noi.......asteptam sa facem 32 sapt. Am eu o problema la cap cu asta....nu ma certati...nu sunt superstitioasa......dar ptr. ca am avut o sarcina atat de dificila am spu ca sa ne vedem la 32 de sapt. si dupa aia....mergem si noi la cumparaturi., ca tot omul!

Claudia, mami de Teodora Victoria

Mergi la inceput

Mama....BB ce lista lunga! imi trebuie valiza sa le car pe toate astea
DAny...incearca comprese reci si masaj la tample si la ceafa cu putin otet daca suporti mirosul. Am avut si eu ieri o durere de ap si am rezistat cu astea...n-a trecut chiat de tot dar s-a ameliorat si am putut sa adorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

burtici plec in sfarsit acasa.... AMR 5 min ma duc sa fac o ciorbita de pui ca nu mai pot de pofta ..

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellis

BB, ia de la ginecolog CM pt cele 3 zile, ca nu-ti mai poate da medicul de familie. Pe urma ai zis ca intri in prenatal. e ok.
Doar ca eu nu am inteles cum de iei prenatalul de la gineco, pt ca eu stiu ca se ia de la med de familie...stiu eu gresit...fetele voi de unde luati prenatalul?

Si eu mor de cald si nu avem nici apa calda ca se schimba o conducta....nu mai rezist, nu pot dormi, nu pot face nimic de cald, am gatit un pic de dim si acum parca-s leguma.

Ellis26+

Eu iau prenatalul tot de la medicul de familie!
si cred ca si postnatalul. Dar nu stiu dupa aceea cu dosarul pentru indemnizatia de cresterea a copilului si altele cine trebuie sa le faca noi sau angajatorul? sau ma complic prea devreme cu intrebari din astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Mutumesc fetelor pt sfaturi!!!
Creem seara placuta!!!!!!

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Sa fie cu noroc noul capitol si vreau numai vesti bune...
Acum ne-am trezit si noi si plecam la medicul de familie sa luam reteta de elevit si sa ii duc analizele.

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Hm.......de aseara pitica are treaba..........parca burtica mea vrea sa o ia din loc.....si nu ma prea simt bine! Aunci cand misca atat de intensa ma apuca o durere de spate, poate de rinichi......nu stiu, si o durere de burtica ca imi vine sa-mi dau palme, chiar ma doare cand misca asa tare. Sia sta cand stau in pat. Daca stau pe scaun parca imi e ceva mai bine.....! Si apoi......doctorul meu e in concediu pana pe 10 sept....!
Prca sunt o baba.....ma dor toate....si sunt si putin deprimata din cauza asta!. Ma bucur ca toate aceste dureri si nelinisti sunt trecatoare........dar mi-am spus ca daca batranetea e atat de dureroasa.....mai bine....! Acum vorbesc prostii!
Imi este rauuuuuuuuu! Acum bag un ceai te tei..........poate asta mica se mai linisteste!

Claudia, mami de Teodora Victoria

Mergi la inceput