Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
pufulet74 spune:
Apropo de CM a lui BB, eu stiu ca medicul de familie poate da pina la 2 saptamini de concediu maxim. Adica daca BB cu cele 3 zile pe care i le da nu depaseste 2 saptamini atunci poate sa i le dea. Dar poate nu am inteles eu bine care e exact situatia.
Iar prenatalul tot medicul de familie mi-l da si mie.
Insa ce-i drept ca imi da numai cu 63 de zile inainte, poate daca vrei mai mult inainte trebuie sa iti dea ginecologul.
------------------------
Flory 28+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Victo spune:
wow RGE mama, cum ai stat 9 sapt fara sa iti vezi puiul? tu care mergeai la 2 saptamani...
o sa fie un grasut cd o sa il vezi acuma...cred ca peste 1kg jumate are al tau. la mine cam asa face bebe, din luna in luna isi dubleaza greutatea.
29+ piticul Stefanut
claudia1178 spune:
BB....asa mi-a dat si mie doctorita de familie....2 sapt. si dupa aia doctorul ginecolog, iar despre prenatal....mie mi l-a dat doctora de familie in asa fel incat sa-mi ramana 42 de zile din 126 dupa!
Claudia, mami de Teodora Victoria
ancadragoman spune:
Claudia si cum ai facut cu prenatalul?
I-ai spus tu de cand sa iti dea?
anca 28+
Maria
poze
anka.san spune:
Salutare fetele,
m-am intors de la serviciu si dupa dush iata-ma !!!!
Multumesc mult pentru primirea facuta , sunteti o gasca tare prietenoasa
Dany si eu votez pentru un paracetamol (nu sinus) si incearca sa eviti sa stai direct in aer conditionat.
Cel mai bine ar fi sa mergi acasa, daca poti si sa tragi un pui de somnic... la mine functioneaza mai mereu.
Burtici, am si eu o intrebare.
Am vazut in listutza de la BB (aoleo !!! m-am cam speriat )
ca trebuie sa mergi cu carnetul de gravida.
Voi aveti? De la ginecolog?
Anka 23+
claudia1178 spune:
Pai.......am socotit impreuna de la data probabila a nasterii 84 de zile (126-42=84) si mi l-a dat fara nici o discutie!
Dar daca tu vrei sa-l iei mai tarziu...o poti face si iti poti lua mai multe zile postnatal!
Dar daca mie imi este greu cu serviciul.....am preferat s iau prenatatlul mai lung! Acum depinde de mamici.........si nu de doctorii de familie. Este drepul tau sa il iei cum crezi de cuviinta!
claudia1178 spune:
Anca.....ai inteles ceva?
Eu am carnet de gravida.......tot de la doctorul de familie!
ancadragoman spune:
Claudia da am inteles,acum sa vad ca daca intru de pe 3 sept imi raman 56 de zile dupa
anca 28+
Maria
poze