Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 22
Vasari spune:
Lixa, arati super si se pare ca ati avut o vacanta grozava!!
Cami, multumesc pentru informatiile legate de costumul de baie. Lista asta e foarte mare, daca am pune-o ca link pe prima pagina? La fel ca si informatiile pentru alocatii, trusou, etc?
30+
irina_stef spune:
RAMO pe mine ma loveste zilnic in col,credeam ca topaie pe el,si cand colo e cu capusorul acolo,e cel cu capul in jos,chiar pe col,deci da,si cu capul te poate lovi,asa ca stai linistita,poate nu s-a intors bebelina!
CAMI dar te-ai dotat nu gluma!la mine sunt doi si ce sa mai zic ca nu am luat nici macar pe jumate din ce scrie acolo...am de lucru de acum!
29+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
lixa spune:
Mersi, Vasari Chiar mi-a prins concediul, mai ales ca am dat si diploma in vara si avem nevoie de o pauza...
Ca vad ca tot vorbiti de listute, am facut si eu una maaare, la care tot mai modific / completez din cand in cand: http://spreadsheets.google.com/pub?key=p4IW8yZD_xxs3B9Hhfs7qXg
Alexandra 20+ si 70% Catalin
Poze din concediu
anacami spune:
Fetelor, eu zic ca nu merita pusa pe prima pagina.
Lixa, bine ai revenit, ai avut un concediu tare frumos! Arati f. bine, esti cocheta si ai o burticuta superba!
Pe situl ala am vrut si eu sa-mi fac .lista, am vazut la cineva mai dumult, dar uitasem adresa! Super lista, eu zic ca un link catre asa ceva ar fi mai bine- plus ca ar putea fi modificata astfel incat sa impace pe toata lumea
Camelia, Sebastian si Stefania
bb_yasmi spune:
buna dimineata si de la lenese.....adica noi doua!!!
ramo, frumoase lucrusoare!! felicitari pt achizitii!!! asa si trebuie sa fii pregatita pt venirea lui Bea!!!
ade, eu nu consum regulat Cola (acuma de cand sunt gravi). daca beau maxim 2 litri in 2 saptamani.
irina, bine ca e totul ok!!! wowww da' ce flacai mari ai!! bravo!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
anka.san spune:
Dragele mele,
BUNA DIMINEATA !!!!
Sunt pe la serviciu, dar nu prea am chef de munca...
In primul rand felicitarile:
Karina - La multi ani !!! si
Lixa - felicitari pentru baietel !!!
Sa fiti amandoi sanatosi si o nastere usoara !
In al doile rand multumesc mult anacami pentru informatiile despre RH negativ. Stii ce riscuri exista pentru vaccinul preventiv de 28 saptamani ? Am vazut ca tu l-ai evitat.
Iar dozarile antiD cum se fac? Injectii ?
Ancadragoman am observat ca esti nascuta pe 24.09, iar eu pe 25.09 - tare, nu? si mai suntem si tize
doar ca eu fac 29 de ani :)))
pentru toate fetele si o zi minunata !
Anka 23+
bb_yasmi spune:
Lixa bine ai revenit si felicitari pt flacau!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
dany2007 spune:
Fetelor ma doare mijlocul si pe sub burtica nu stiu ce am .Credeti ca e de la faptul ca stau pe scaun?? M-a apucat asa dintr-o data.
Dana 23+ Luca-Rares
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
pussi spune:
irina asa este, uterul creste... din cate am citit la de gemeni contractiile vin mai repede! Trebuie sa stam mai cuminti! Si cu grasimea nu te alarma, e foarte bine ... sunteti pregatiti si pt. nastere prematura! Sa dea DD sa-i duci pana la 3000 gr.
bb lasa ca nu strica nici Cola, eu nu beau... dar o cescuta mica in fiecare dimineata bag, imi place! Si cu calciul stau bine( e adevarat ca am luat Elevit zilnic cu 6 luni inainte sa raman). Dr. zic ca nu strica cescuta mea de cafea... si.. ca sa nu tac, eu si !
ramo sa stapaniti lucrusoarele sanatoase si frumoase! Si pe mine ma loveste in col, Elena e cu capul exact pe col fiind placenta previa, dar colul nu s-a scurtat... si-mi da si suturi in dar pe interior! Daca mi se pare ca ma doare ma pun in pat pe partea stanga si se mai opreste!
bb, anacami multumim de listute!
lixa felicitari pt. baietel
Eu fac 30 de anisori inainte sa nasc... la 24 nici nu-mi statea capul la maritis, copii... aveam alte preocupari
PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele