Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 18
ellis spune:
mea culpa...eu am zis de mine ca-s baba la 29, da' ce aveti voi cu mine?! eu nu am zis de altcineva
pai e normal sa ma simt baba acum, ca si eu, ca fetele de 24-25 de ani, tot atunci am inceput lupta pt un bebe si poate am obosit dupa aproape 5 ani, de asta am zis.
Ellis26+
ellis spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
buna dimineata burtici si bebelusi!la noi au continuat contractiile si ieri,si aseara au culminat cu durere mare de ovare,asa simteam eu si durere de spate jos la mijloc.burta se facuse un ghem care nu-si mai revenea ,tensiunea imi crescuse,de nu-mi mai reveneam,asa ca la 11 am ajuns la urgente.va zic dinainte ca e totul bine ca sa nu va sperii,si acum sa va povestesc ce mi-au spus ca am patit.colul nu mi-a zis lungimea doar ca e ok si inchis,placenta lafel si lichidul,insa unul din bebei este in pozitie craniana iar celalalt era pelvina,si cel din urma saracutul a incercat sa se intoarca si el la fel ca frasu,sa fie pregatit de iesire asa cum trebuie,dar din pacate nu prea este loc si a fost o intreaga lupta,nu a reusit decat sa se aseze in pozitie transversala peste fratiorul lui,momentul a fost cam rau,ptr ca uterul meu continua procesul de marire ,de aici am inteles ca era durerea de ovare si spate,plus contractii B,de care mi-a spus ca tot o sa am,le-au monitorizat si au zis ca nu sunt contractii de nastere si daca mai simt asa sa nu ma sperii.bebeii sunt bine amandoi,mi-au facut si ecosi mi-au zis ca sa fiu mandra de bebeii mei ca sunt dezvoltati ca si cum ar fi cate unul singur.sunt chiar putin mai mari cred eu,niste grasani,unul 1,5kg si celalalt 1,470kg.gata nu va mai inebunesc cu problemele mele ca asa scriu pana maine.
ma duc sa-mi pun o cafeluta,cine vrea e invitata mea!
29+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
bine ca esti in regula! wow, ce bebei mari ai!
Ellis26+
irina_stef spune:
am venit si eu cu cafeluta,pai acum chiar ca sunt si eu mai linistita.
29+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
iuli-ana spune:
ELLIS,termina cu prostiile...babesti!
Si nu mai bate atatea matanii,ca te ia la pumni puiutzul tau!!!
dany26 spune:
Neatza fetelor!!
Multumesc inca o data fetelor care mi-au spus sa iau paracetamol ieri....asa am facut si mi-a trecut f repede durerea de ca
Of si eu ieri am fost la ecografie fara sa stie dr ginec.....si cica bebe meu avea stomacul gol si nu putea vedea dr nu stiu ce....Scrie asa: "stomac: nu se vizializeaza (gol in momentul examinarii?)"Cum sa aiba stomacul gol la ora 17...m-a cam speriat....Mai bine nu ma duceam....
Dar la 22 sapt scrie ca e ok cu stomacul....
Bebe meu are 950 gr....nu stiu daca e ok....dar sper sa fie suficient...o sa caut pe net.
Anacami...ce bine ca esti pe aici...cumva mai stii unde, in ce cap, sau in alta parte, pot gasi si eu prescurtarile alea LH, RAD, etc...le scrisesei tu odata in engl si rom....
Irina felicitari pt bebeii grasunei!!!
26+ ANDREI
ellis spune:
FATA MEA E CUMINTE, NU MA BATE, ACUM SUGHITE.e PRIMA OARA CAND AM SIMTIT CUM SUGHITE!
Ellis26+
irina_stef spune:
mai gagici hai grasunei grasunei dar daca mami adica eu,e cam trilu lilu...m-am uitat in grafice si ptr varsta asta adica 29 sapt,bebeii au cam 1,200kg,oare nu-s prea mari?acum e alta buba GRASIMEA
29+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
RAMONELLA spune:
Ade multam de cafeluta!!!Tare buna e!!
Irina sunt grasunei bebeii.Foarte bine!!!!
Dany e foarte buna greutatea lui bebe.Vezi ca e la inceputul capitolului greutate si masuratori bebe,parca.E chiar mai grasunel decat normalul.
Karina,La multi ani!!!!!Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!!!!Si sa ai un bebel sanatos!!!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel29+ Beatrice Alessia
RGE spune:
'NEATZA!!!!
IRINA felicitari pt grasuni!!! sa fie sanatosi!!
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
gill spune:
Neata' si de la noi.....
Noi am fost la 'intzepat' pt analize....
.....
IRINA....felicitari pt bb grasunei...
BB YASMI....citisem undeva ca 330 ml cola.....elimina 100 mg calciu din orgamism............adica ce iei din ELEVIT.....dai pe cola.....pai bebelina ce zice..........
....despre varsta...eu fac 28 de ani in oct.......nu ma simt nici mai tanara...nici baba.....cred ca simt exact varsta pe care o am......
..........felicitari pt cele mai tinere burtici.......eu la 24 de ani nu vroiam sa aud nici de casatorie......dar de bb......
GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....