Piatra Neamt, Perla Moldovei ( XXX )
Raspunsuri - Pagina 2
Laura25 spune:
'neata! Si eu la o cafea
.
Criss, de ce trebuie conditie fizica celor ce lucreaza in birouri? Sa poata alerga cu cafeaua calda dupa pompieri cand se duc in misiune? ![]()
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
lunna27 spune:

Pai cum mai Laura,daca cei de la pompieri au conditie buna,treb si cei de la birouri,nu de alta dar poate cateodata pleaca si ei prin misiune
!
Criss nu te supara pe noi,mai facem si noi haz de necaz
!
-------------------------------------
Dana,mami de Paul si Ana Maria
crissandrada spune:
Nu ma supar. Acelasi lucru l-am intrebat si eu pe sotul meu si mi-a spus ca in anumite situatii pot sa vina si ei la interventii
.
Oricum e foarte greu. Au fost pe 200 de locuri cam 1000 de candidati din care cam 600 au trecut de vizita medicala si psihologic; din astia au mai picat la probele sportive si pana la urma au trecut si de probele scise doar 27
. La birouri parca doar 1 singur a reusit.
Criss
cu bb2
si Andrada - printesa noastra!
lunna27 spune:
Hehe,eu am zis ca-i gluma dar vad c-am fost pocita,deci pleaca si ei in misiune
.Nu merci,oricum nu am conditie fizica!!
Laura25 spune:
Adriana, suna bine planul tau pt we. Dar nu il vad eu pe Sebi urcand cu copii pe Ceahlau
. Poate venim si noi in strand sambata.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
crissandrada spune:
Noi duminica mergem la manastire la Petru Voda si pe seara sarbatorim 6 ani de la casatorie. De fapt sambata ar trebui dar sotul meu e la servici
.
Criss
cu bb2
lunna27 spune:
Criss ai un pm de la mine,cred ca nici pe primul nu l-ai vazut ![]()
crissandrada spune:
quote:
Originally posted by lunna27
Criss ai un pm de la mine,cred ca nici pe primul nu l-ai vazut
Acum 2 minute le-am vazut si ti-am raspuns. Scuza-ma de intarziere

Criss
cu bb2
andreutza23 spune:
neata!
criss poti sa afli mai multe informatii despre posturile alea de electricieni?in ce consta examenul, cam ce salariu este, chestii din astea?tata a iesit la pensie anticipata de vreo 2 ani si vreau sa ii caut ceva de lucru ca s-a saturat de stat acasa. inainte de a lucra in politie el a facut scoala de electricieni si a lucrat cativa ani si zicea ca nu l-ar deranja sa mai faca asa ceva. mersi mult!
adriana te-am vazut ieri veneai spre casa cu mama ta si cu lara, prin fata la unic. din pacate eu ma grabeam sa ajung undeva.
oare ana ce face?
http://tt.lilypie.com/FAbYp3.png- ianuarie 2006
lunna27 spune:
Cu Ana am vb eu aseara,sta cumintica,ca sa nu se intample nimic azi,maine ii va provoca dr nasterea,deci maine bem ![]()