Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (214)
Raspunsuri - Pagina 14
Biancas spune:
Giova..cum ar fi dar aratau bine...si le-as schimba zilnic. A intrat microbu in mine..eu care ziceam inainte ca doar cei saraci poarta argint ca nu au bani sa isi cumpere aur(mi se trage de cand eram copila, niste vecini aveau 4 copii iar parintii erau cam vai si amar si aveau verighete de argint. Si am ramas cuplata ca numai saracii poarta argint )Fiecare cu fixurile ei. Oricum doar inele cu pietre colorate de argint imi plac. Asta ce il port zilnic nu se vede ca e argint ca e mare si plin de pietre. http://www.dropshots.com/biancas#date/2007-08-26/23:28:35
Daca vezi cumva reclama uite-te te rog ce site au ca nu il gasesc pe net..
Ingrid, spune-i sotului tau sa iti faca masaj cu diclofenac. Am ramas si eu blocata de multe ori si m-a durut cateva zile
Noapte buna, ma pun si eu in pat
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
Buna dimineatza
Hop si eu si pentru inceput si pana nu uit, LA MULTI ANI IOANA
Am citit oleak p-aci pe sarite ,adica cca 1 din 20 de mesaje ,dar mi-am facut macar o idee ce si cum.
Noi am ajuns abia in seara asta,tarziu,adica dupa 23. Si pentru ca la asa o ora am bagat in mine ca o sparta piure de cartofi ,sos de rosii si chiftelutze facute de mami ,m-am simtit ca naiba,n-am mai putut adormi,poate si de oboseala ... Mi-am facut un ceai si m-am pus sa descarc poze.Intre timp mi-a pierit si oboseala si somnul,asa ca m-am pus sa le descarc la gramada in drop de lene sa selectez si cum dureaza ... tzusti pe DC
Ce sa va mai povestesc ,ca nu prea mai stiu cu ce si cine sa incep,la atatea impresii.Tot e bine ca eu macar am lasat una si buna ca am logoree verbala Mai putin cu Ingrid,nu de alta ,da' eram stresata sa nu pierdem trenu' Lasa Ingrid ca recuperam noi,in cel mai rau caz pe mess .Si bine ca n-ai nimic la plamani.Iar Diana ta e super,nu vorbi aiurea,ca n-are nici o problema.Pai exact asa eram si eu tot dupa fusta lui mami cand eram mica si cum pleca ,cum urlam ca din gura de sarpe.Eram speriata ca de bombe,timida si fricoasa,pana la 14 ani mergeam de mana cu mami sa nu ma pierd Si acu uite ce am iesit Numa' timida nu ...
Acuma chestia e ca n-am apucat sa vorbesc cu fetele in Bucuresti nici 15 % din cat am tot strigat dupa Diana,care m-a disperat Pai toti spiridusii erau cuminti,ea trebuia sa alerge prin intuneric de nimerea prin picioarele oamenilor si mai ales tot dadea buzna pe spatiul verde printre trandafiri si destul a patit-o la Eforie cu ei,ca s-a zgariat pe fatza cu un spin Nu mai zic de aruncat mancarea pe jos,catzarat in carucioarele de prinprejur (al ei era prea simplisim de escaladat) evident ,pe banci etc.
Dar sa va zic si impresiile mele.Intai de IOANA - PUFUMIC ,ca n-am terminat cu ea .Nr.1 e ca si ea are ceva "logoree verbala" ceea ce mi-a placut tare mult,e o fata suuuupeeeer si care merge la mare si-o rateaza , nu stie ce pierde Nu mai zic de Vladimir,care e o maaare figura si cred ca cel mai mult cu el s-a distrat Diana.O tzuca si pocnea nene peste cap (dar incet) si mademoisela nici pas nu zicea,se pare ca ii placea
Tare mult s-au mai distrat si sper ca nu s-a suparat prea rau ca Diana l-a botezat "DABI" .
De DANIELA nu mai zic nimic,regret ca am stat putin la ea,sper ca apucam la anul sa stam mai mult la povesti,ca acum fuseram pe fuga si la gramada pe capul ei si bietului Rares numai asta nu-i lipsea Si arata bine,nici nu zici ca tocmai a nascut! A!! Si tare mi-a fost mila de biata Ioana ca ar fi vrut si ea sa vina cu noi la plimbare cand am plecat,se vede ce mult ii place cu copiii ...
De BEE n-am cuvinte,circula nene la greu si ea in luna a opta si cu Ana dupa ea !!! Arata super extra bine si are noroc si cu o fetitza - cred ca e cea mai cuminte pe care am vazut-o pana acum ,poate Diana de Ingrid mai e asa,da' nu bag mana in foc ca e la fel cand nu-s straini in zona
La ANA abia am asteptat sa ajung si in sfrarsit am comis-o ,si s-a intamplat exact ce prevazusem: Diana s-a pus pe jucariile lui Tibi si n-ai mai avut audientza cu ea ... Tibi e super cuminte si i-a dat pace intrusei sa se joace cu ce voia,pana cand a pus dansa stapanire pe scaunul lui muzical si vorba lui ... "pan-aci cucuoana" Mai, m-am distrat de minune! Ii baga niste uitaturi amenintzatoare,a imbrancit-o,a lovit-o in cap cu o mingiutza,apoi cu ceva bata a mai incercat el s-o alunge din zona,da' asta mica nu parea prea impresionata (avea antrenament cu "DABI" ?).Se mai cara de-acolo,da' cum nu era Tibi pe faza,hop inapoi desi era clar ca nu era voie.Se uita si ea asa mai incrancenata si pe juma' prudenta sa vada cam ce primeste Seara tarziu,deja Tibi se saturase de Diana cocotzata pe scaunul lui si avea o mutra sictirita,de las' ca nu-mi mai pun mintea cu ea,ca vad ca n-am cu cine asa ca i-a dat pace. Nu prea s-au jucat impreuna,desi el a imbratisat-o bine de cateva ori (la sosire) ,dar dumneaei a gasit mult mai interesanti cei doi catzei si jucariile ...
ANA ne-a carat la greu prin Bucuresti,de la si la gara,plus la intalnirea din parc ,m-am simtit super la ei si poate nimerim ceva vacante impreuna macar anii ce vin,daca acum n-am reusit.
URSULINA la fel e o fata grozava si tare mult regret ca n-a putut veni la munte,ar fi avut Diana o partenera de joaca super,ca si Raisei vad ca ii place tare mult cu copiii! Si pe langa ca e frumoasa foc e si cuminte! Dar cel mai mult m-am bucurat sa vad ca e si ea doar o idee mai inalta ca Diana,ca prea era Dia pitica sectei
Uitam: toate trei sunt caaaalme,da' au si de ce ca au copii cuminti,le-as vedea io c-o Diana ca a mea pe cap!
La munte (la Predeal) nu ne-am mai intalnit cu nimeni,ca Dana n-a mai putut veni cu fetele din pacate si pe DEEA am sunat-o doua zile la rand si n-a raspuns nimeni la telefon,parca tineam minte ca zicea ca se muta in perioada asta,poate n-are nici net.
A fost foarte cald si la munte,eu numai la umbra rezistam ziua si ca plimbari am bagat doar o zi de Sinaia ,am urcat numai pana la cota 1400,mai mult pentru Diana.A si dormit doua ore in iarba ,la umbra ,la coborare,chiar in zona telecabinei.Noi am citit presa in timpul asta La Brasov n-am mai avut chef sa mergem,poate doar daca era rost de intanire,dar altfel ... Oricum stim zona pederost de cate ori am bantuit p-acolo.
In general a fost o vacantza super,am avut cazare aproape fara cusur si la mare si la munte,timp in exclusivitate frumos,doar azinoapte a inceput sa ploua la Predeal,deci azi cand am venit acasa. La mare apa a fost caaalda 23-25 grade,ca o supa,nu alta si m-am balacit non stop.Si in tren a fost surprinzator de cuminte.Nu va zic ca am plecat cu o ora juma' intarzaiere,bine ca am dat 2 mil pe bilete la Intercity si Diana a dormit pe peron in asteptarea trenului ... ca nu stiu ce fir se rupsese pe la Siania In tren a adormit doa pe la 22,30 !!!!
Am pus o gramada de poze aci http://www.dropshots.com/jerpelm#date/2007
dar cum ziceam neselectate.Mai am doar cele de la munte de pus,dar si maine e o zi.Zi in care tre sa spal un vagon de haine Noroc ca mami mi-a facut luna si bec acasa si am si frigiderul plin
Ma duc sa fac nani,desi nu mi-e somn,da' nu ma mir deloc: vad ca e luna plina
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
Bombonicaaaa spune:
Welcome back Monica !
M-am delectat acum cu pozele super faine , super copiii si mamicile. Ce fain de voi ca v-ati vazut , ma roade oftica putin ca eu nu am avut ocazia sa va vad pe nici una din voi , dar nu se stie ...
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
Ingrid S spune:
Bianca, mersi de sfat, am si eu o crema speciala pt dureri de spate,e ca ceaiul deocamdata, ma doare si ma tot doare...abia m-am sculat azi-dimineatza.
Giova, eu ma duc la reumatolog, daca vrei sa-ti dea trimitere, acolo trebuie...dar poate ca la tine nu e o problema stringenta, sa dea Dumnezeu sa nu fie nimik.
Moni, ma bucur ca te-ai intors. S-a bronzat Diana? Cum a mancat acolo, bine? Nu o mai lauda pe Diana mea, e dracul gol, cand sunt straini prin preajma face doar fitze, nah. Si pe la mine cand mai dai, nu mai ai drum pe acilea?
Maine ma duc la analize, in sfarsit m-a programat medicul de familie, dimineatza sange si dupa-masa pe la 13 consultatia...trebuia sa fie invers, dar e bine si asa. Noroc ca-s gratuite, ca am ajuns la fundul sacului de bani, abia peste o luna ne intra iar ceva finante serioase.
Intrebare: care aveti in camera copilului televizor? ca noi ne gandim serios sa schimbam tv din sufragerie cu un tv cu plasma (sta foarte aproape de el si la unul cu plasma nu-i pericol), asta din sufragerie sa il punem in dormitor, iar tv din dormitor la Diana, ca-i mai mic si dimineatza se scoala si sta la tv.
Ma duc sa mai aranjez prin casa.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#
Giova spune:
al meu cupil a plans oleicuta azi noapte, si cand l-am lasat la gradi. avea si 37,5 si cred ca ne iese ultimul canin, doar de la dintisori e marait.
am fost sa vad de asig. pt. apartament si la dr. de fam., dar era o coada.....asa ca sper sa ajung sapt. asta ca pe urma e in concediu.
am zis ca vin sa fac si uite ce gasesc...o tona de poze, dar nu fac nimic pana nu le vad.
Moni bine ati revenit!!! ma bucur ca v-ati distrat si te-ai intalnit cu o groaza de spiridusi si mamici.
Ingrid si eu sper sa nu fie nimic grav, dar pana nu ma vede cineva nu zic nimic.
Bianca e misto inelul. si Clau si-a luat o bratara din Turcia de argint si cauciuc, dar a costat destul de mult. e misto si se poarta. Ideal ar fi cu aur alb/platina, dar scump nene scump...
sa va zic faza: maine merg singura la Arad, Clau nu poate nici cum, asa ca plec devreme sa ajung si la Teba si sa nu ma grabesc pe drum. Doamne ajuta sa fie totul ok, ca am mari emotii.
fug la poze, pe mai tarziu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
Buna dimineatza!
INGRID la chestia cu TV,pot sa zic ca va avea in camera de-acum ca vrem si noi sa-l punem pe asta si sa luam unul mare in camera de zi.
Cat despre Diana,mai am multe sa va zic.S-a bronzat un pic,dar nu foarte mult,pentru ca am dat-o tot timpul cu crema de protectie (Nivea 30).De mancat a mancat foarte prost la mare.Aproape o saptamana n-a baut pic de lapte.Ce a mancat bine au fost doar ciorbele si un pic de carnitza din ele si batoanele de cioco umplute cu branza.In rest numai sticsuri si alte aiureli tip semintze.
Cum am ajuns la munte,din prima zi a bagat o banana jumate deodata si a continuat ,imediat s-a vazut ca era alt aer.
Si e nasol ca acum cum vorbeste stie sa zica ce vrea si pana nu ii faci pe plac nu tace E in stare sa strige jumate de ora "cioco" sau "sucu" ,pana nu mai ai incotro si ii dai,numai sa taca
Si aici ajungem la partea cu "cumintenia".Cand am zis ca a fost cuminte in tren ma refeream la faptul ca n-a urlat sau facut circ,sa nu va imaginati cumva ca unde am pus-o acolo a stat si eventual cu gura inchisa.Nici poveste.De la ora 16 la 22 cand a adormit, am facut cu schimbul cu ea,ba pe un scaun,ba pe altul,ba ture prin vagon.Noroc ca era vagon Intercity din ala deschis,fara compartimente si era aproape gol la a-ntaia.A stat cu noi la fereastra,dar numai cat timp o tromboneai cu explicatii a ce vedea si evident miscandu-se ,cand sus,cand jos,cand intr-o parte ... pur si simplu te termina Erau in zona vreo 5 babe si o tipa de varsta mea prin zona,le-am auzit comentand ca ce cuminte e Diana.Le-a cucerit definitiv cand s-a oprit brusc trenul intr-o gara si in linistea ce s-a lasat s-a auzit maare gura ei "GATA TENU!"
De pe la 20 a inceput sa mearga numai la ele si cum a fost bagata in seama a inceput sa se dea in spectacol si sa alerge in tot vagonul,sa pape de la ele etc. Cam asta a fost cumintenia ...
In general la mare si nu numai a facut zilnic circ,de exemplu cum trecea o ora de plaja si se plictisea incepea sa se smiorcaie ca vrea bibi si pe Bau si tot timpul il cerea cand era obosita sau suparata,asa ca le-am purtat la noi.Nu mai zic ca era tot dupa mine,cum dispaream "mami mami" si se smiorcaia in ultimul hal (vezi Ingrid?) Pana si cand impingea Ghitza caruciorul tot timpul zicea "nu tati ... mami!" Da' la asta nu i-am mai facut pe plac.Mai nasol a fost cu inotul ca eu as fi inotat non stop si smiorcaita nu prea m-a lasat.In apa i-a placut la mine in bratze,dr cu colacul,sau "barca" (piscinutza) nu prea,ii era frica si tot striga "pica pica" si "afala" Mai mult a stat pe nisipul ud si cu picioarele in apa,chiar si pana la brau se baga singura,tot cara apa cu galeata si turna pe nisip. Pot spune ca anul asta aproape ca nu am stat deloc pe cearceaf.Doar cu ea langa apa ca nu voia sa stea singura si la balaceala.
Am fost cu ea si in parcul de distractii,am dat-o pe calusei,masinutze ,intai am stat langa ea in picioare dar la a treia tura am lasat-o singura intr-un carusel mai mic si a stat,a avut doar o tentativa sa se ridice,dar i-am strigat sa stea jos si a fost ok. La Bucuresti i-am pus intr-un trenuletz-ratzuste pe Diana,Ana si Tibi,ca Raisa abia sosise si a plans,nu voia sa urce de frica.Ana a stat super cuminte desi era in premiera in asa ceva,Tibi a stat cuminte treisferturi din timp dupa care a inceput sa se smiorcaie si l-a luat jos (o fi ametzit),iar Diana mea ... s-a distrat de minune,ca noa,avea deja experientza .A invartit in volan si s-a fatzait p-acolo de zor.Partea proasta a fost ca dupa ce s-a terminat,mai voia o tura si am luat-o din zona pe sus in urlete si dat din picioare ,nu ca ar fi fost prima oara,a mai facut asa si la Mamaia odata si in Predeal
MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
toanca spune:
Salutare si de la noi.
Sa va povestesc: ieri a plouat toata ziua asa ca marea majoritate a timpului am stat in casa.
Spre seara am plecat in Mall ca afara nu se putea: a alergat Matei peste tot, in cabinele de proba, prin toate magazinele si la un moment dat a inceput: "mama papa!!"
Ii era foame.
ne-am oprit la restaurant si am luat file de salau cu usturoi si cartofi; a venit chelnarita si mi-a adus doua bucati de peste cat toata farfuria (erau exagerat de mari); ma credeti ca am apucat doar sa gust pestele
Restul l-a mancat Matei; a mancat de-am crezut ca i se face rau; am incercat sa-i luam farfuria din fata ca mancase prea mult si a inceput sa planga......de a trebuit sa-i pun iar farfuria in fata; nu s-a lasat pana nu a mancat tot; dupa ce a terminat a inceput sa umble pe la mesele alaturate; se uita la oameni si facea : "nenea PAPA"
I-am luat blugi si o camasa si statea in oglinda si se admira
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Ingrid cu tv-ul in camera nu stiu ce sa zic....Marco si la LCD se uita de aproape, asa ca eu nu ii pun deocamdata nimic. are timp mai incolo. Oricum el nu prea e fan tv, si bine face.
Toanca si marco a papat ieri peste, dar nu cat matei. ce mult a papat.eu i-am dat somon, dar si salau. As vrea sa pape cu usturoi dar nu-i place.
felicitari pt. noile cuvinte. si marco mi-a zis ieri nenea. se uita la o pereche mai in varsta si i-am zis : nenea si tanti? la care el nenea si a inceput sa strige tare dupa domnul respectiv.
Imi place ca vorbeste destul de corect, sper sa nu poceasca cuvintele. mai bine mai putine si corecte decat multe si sa nu-l intelegi ce zice.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
Am incercvat sa pun si pozele de la munte,dar au intrat numai cateva,tot pica netul ...
TOANCA aoleu ... bravo mancaciosului
GIO ce patisi? Cu spatele ceva? Deci vi la cumparaturi prin zona.Ca tot intrebai de ce nu ii cumpar haine de la Iana,ce sa-ti spun,chestia e ca nu i-am cuparat aproape de nicaieri,pentru ca are foarte multe haine primite si pot spune ca si din alea o treime aproape ca nici nu le-a folosit si au ramas mici.Pentru ce sa mai dau banii pe altele? Pentru niste body sau ciorapei de urgentza,nu m-am mai deplasat si am luat din primul magazin intalnit in cale,ca-s vesnic in lipsa de timp.Doar mami ce i-a mai luat cate ceva ,daca vedea ceva ce i se parea ei dragutz. Inca mai are o gramada de haine si pentru sezonul toamna-iarna-primavara Cred ca doar o jacheta de iarna ii lipseste.Are una dar e cam mare.
Deja se smiorcaie dupa mine ,plus ca e casa cu fundul in sus ,trec la treaba,revin mai incolo sa mai pun poze.
Giova spune:
Moni eu am probleme de cand l-am nascut pe marco...ma tot doare spatele. dar acum nu pot sta mai mult de cateva minute in picioare ca ma apuca durerile. asa ca e musai sa merg la doctor.
Esti o fericita ca stai bine la capitolul haine...si marco are nou-noute pt. toamna, dar imi trebuie ceva pt. gradi, casa si parc. si astea de la teba sunt numai bune, iefitne si fara prea mari defecte si mai ales frumoase.
maine vin caci la 1.30 soseste sora-mea in aeroport, dar pana atunci merg la teba si pe urma sa gasesc drumul spre aeroport.
spor la treaba.
_