DE ce nu raman logata?

DE ce nu raman logata? | Autor: ANDRUSHKA

Link direct la acest mesaj

OK, nu-i mare bai, dar nu mai e ca al'data cand stateam logata cu anii...acu' de ce ma scoate afara de fiecare data cand ies de pe DC? Ce setari sa verific? Ii dau "remember " si degeaba...ca nu ma tine minte data urmatoare...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cauze posibile:
1. Browserul utilizat (Internet explorer sau Mozilla etc etc) nu are activata functia de accept cookies (parolele sunt stocate si "memorate" ca si cookies)
sau
2. Este instalat un firewall care are setata restrictie pt accept cookies. Trebuie verificat si setat pe allow in loc de deny

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Merci, marius, o sa verific. Chestia e ca nu e constant. Azi eram logata, de exemplu. Daca intru mai tarziu, insa, parca vad ca iar dau cu "subsemnatul'. Cum se poate asta fara sa modific nika?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

E posibil sa ai un program utilitar (de intretinere) care ruleaza periodic (schedule) pe calculator si care probabil are printre alte operatii de intretinere si stergerea fisierelor cookies stocate. Implicit odata sterse ele se vor reforma la prima relogare. Alta explicatie logica nu vad in clipa de fata.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Makes a lot of sense! Acum, tot ce-mi ramane e sa identific programul buclucas...Multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Nu ca-i mare bai, dar unii de pe aici te tin minte si fara sa fie bifata f'o optiune de "remember"

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Cataline, Cataline...tot nu te-ai alinat ca in liceu poate am trecut unu' pe langa altu' far' sa stim ca vom fi colegi de DC? Merci de "remember"

Logata tot nu mi-s cand vreau sa ma produc pe-aici...si-mi trece chefu' de scris daca vad ca iar tre' sa ma prezint la compu'meu drag. Nu ca ati pierde mare lucru...

Mergi la inceput