1000 de ce
buun...
de ce sunt unii barbati asa agresivi? si ma refer la cei care Nu au avut un asemenea model in familie.o femeie bineintentionata,il sfatuia pe exul cel cu palma, ca vezi doamne a avut ea un unchi, care si-a batut 4 neveste si la a 5-a s-a cumintit,a fost om de milioane, deci vina o port eu, pentru ca exist. eram a treia pocnita de el. stai asa ca nu-i asa, omul era aproape de revelatia celei de-a 4-a femei. s-a simtit gadilat de concluzia sfatuitoarei. si calmat pe deplin ca ceea ce face nu-i wrong, eram doar eu femeia cu numarul gresit.
ce parere aveti de teoria tipei?
ce se va intampla cu asemenea specimene, in afara de virtualele diane cu care, posibil, se vor insura? si viitoarele neveste care se vor duce la IML si apoi vor divorta?
cata nebunie poti avea sa te scoli noaptea si sa-ti iei femeia la pumni? si apoi sa pretinzi ca o iubesti. si sa devii victima unui divort "nedrept" pe care nu il intelegi?
ce se petrece in mintea acestor oameni, ce genereaza atata violenta si lipsa de compasiune? eu ma intreb, sotul tipei care a ajuns la IML, nu a vazut prima picatura de sange? prima vanataie. nu ca ar fi relevant, dar de ce nu s-a oprit atunci? nici macar un firicel de mila nu l-a incoltit? nici macar un firicel de spaima, ca face ceva rau,nu l-a stresat? a dat si a dat, pana cand? pana a obosit?
mie, exul ala, mi-a tras o palma, tam nesam...mergeam alaturi, pe culoarul casei, nici macar nu ne certam, discutam oarecum in contradictoriu, el ma intreba: si cand te muti cu mine, eu am zis calma, pai sa vedem, rezolv nistre treburi cu serviciul si poate incerc..liniste..liniste...calm. ne uitam unul la altul, mergem in continuare pe culoar. ma uit iar la el si ma tresc cu o palma peste fata. s-a uitat asa stangaci, perplex...si apoi a inceput sa zambeasca stramb. cica..ma enervezi cu raspunsurile astea ale tale in doi peri.eu taceam, taceam... s-a timorat oarecum si a dat sa ma ia in brate. "ce-ai mah...hai doar nu te-ai suparat! hai sa te pup, hai mah ca imi pare rau ce naiba, dar vreau si eu un raspuns clar de la tine."bla bla bla...
3 luni despartire. dupa 3 luni!! telefoane, hai sa ne impacam. wow ce frumos, wow ce interesant. ma impac cu el. la nici 2 saptamani, incepe o cearta. cearta. cearta. reprosuri scoase de la naftalina. ma enervez si ii arunc,ia mai lasa-ma in pace! si dau sa plec. ma impinge si eu, la 43 de kile ale mele, ma pravalesc pe jos. nervi, soc. dau sa plec, inchide usa de la casa. ca era 12 noaptea. ca nu pleci nicaieri la 12 noaptea. ca maine mergem sa facem cumparaturi, era inainte de revelion parca, ca asa am vorbit. ca facem revul impreuna. ca ne impacam. cearta continua pana pe la 4 dimineata. el setat pe ideea ca maine ne sculam sa facem cumparaturi, ca scena care a fost n-a existat. ca el nu mai e violent. eu ca nu si nu, eu maine plec. n-are rost, ala bala portocala. a doua zi dimineata, dupa ce dormisem in camere separate, logic, ma trezesc...nuu...de fapt sunt trezita in felul urmator: apucata de par, smulsa din pat, aruncata in mijlocul camerei. "ti-am zis ca mergem sa facem cumparaturi!" furie oarba. privire de nebun.
logic c-am plecat. definitiv. dar nu pot, nu pot uita expresia fetei acelui om. de ce?
in loc de argumente, violenta, in loc de tandrete, ura si nervi. ca doar ne iubeam. ca doar asa ziceam.
acum ceva vreme, am trecut intamplator unul pe langa altul pe strada. traversam strada. eu dintr-un sens, el din altul. l-am vazut inca de la inceput. de cand era rosu. si stateam pe trotuar. a zambit surprins placut. a devenit vesel. a dat din cap. a tasnit cand s-a facut verde spre mine. cand a ajuns in dreptul meu, a zambit larg: "heii, ce faci...wow..." si..am trecut pe langa el, fara sa-l salut, fara nici o replica. am trecut extrem de aproape, fara sa-l ating, i-am simti caldura mainii, parca i-am simtit aura fierbinte si chinuita. a strigat ceva in urma mea, ceva ce n-am auzit, sau n-am vrut sa aud. era frumusel foc, asa cum il stiam, ochi verzi, buze senzuale, mirosea frumos, tonic si vesel, brunet si liber prin lume. un exemplar ultra reusit. imi placea fiecare particica a lui, de la pantofii din piele intoarsa pe care ii prefera, pana la gecutzele lui interesante, nu stiu de unde si le lua, dar nu mai avea nimeni ca el. un stil rebel, aparent dezordonat, cu ochi jucausi, cu o aura plina de testosteron. sa te topesti si sa incepi sa torci ca pisica, langa un asemenea "gagiu"...ce folos. ce folos.
si barbatii astia au calitati, calitati pentru care ii vrei. ce impuls nebunesc genereaza violenta asta?
SEASOUL spune:
Lipsa de educatie ii pot face pe unii sa recurga la aceste metode.De asemenea atunci cand se simt mai inferiori,mai ales la capitolul inteligenta incearca sa iti demonstreze ca el este"cel mai tare si le stie pe toate".Daca ti-a dat o palma de ce ai mai stat cu el??NU MERITA!!Nici un barbat pe lumea asta nu merita sa suferi pentru el si sa fii umilita.
Daca cel cu care sunt de X vreme,nu conteaza de cat timp ar ridica cel putin palma la mine as pleca in secunda doi,fara sa ii spun macar pa.
Mare dreptate avea Elena Carstea cand spunea citez"Toti barbatii e p..ci"
babyblue spune:
quote:
Originally posted by SEASOUL
Lipsa de educatie ii pot face pe unii sa recurga la aceste metode.De asemenea atunci cand se simt mai inferiori,mai ales la capitolul inteligenta incearca sa iti demonstreze ca el este"cel mai tare si le stie pe toate".Daca ti-a dat o palma de ce ai mai stat cu el??NU MERITA!!Nici un barbat pe lumea asta nu merita sa suferi pentru el si sa fii umilita.
Daca cel cu care sunt de X vreme,nu conteaza de cat timp ar ridica cel putin palma la mine as pleca in secunda doi,fara sa ii spun macar pa.
M-am trezit luni si m-am gandit marti sa ma duc miercuri la munca...
Cand am vazut joi ca vine vineri ... ce puteam sa mai caut sambata la
munca daca duminica e zi libera ?
intrebarea este de ce m-am impacat cu el dupa 3 luni, k de stat, n-am mai stat. dar nu mai conteaza. e old story. ideea e ca m-a frapat cat putea fi de dragut si cat de putred pe dinauntru. si toata frumusetea ii dispare in schimonoseala aia de ura. si ma intreb de ce. are de toate, bani, pozitie sociala, parinti de ii canta in struna si la 30 de ani, frumusete, e bun in pat, e dorit, e laudat. si totusi, nu i se leaga nimic. tocmai pt ca il apuca sistematic nebunia.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
Elle_seb spune:
quote:
Initial creeata de babyblue
buun...
de ce sunt unii barbati asa agresivi? si ma refer la cei care Nu au avut un asemenea model in familie.o femeie bineintentionata,il sfatuia pe exul cel cu palma, ca vezi doamne a avut ea un unchi, care si-a batut 4 neveste si la a 5-a s-a cumintit,a fost om de milioane, deci vina o port eu, pentru ca exist. eram a treia pocnita de el. stai asa ca nu-i asa, omul era aproape de revelatia celei de-a 4-a femei. s-a simtit gadilat de concluzia sfatuitoarei. si calmat pe deplin ca ceea ce face nu-i wrong, eram doar eu femeia cu numarul gresit.
ce parere aveti de teoria tipei?
Pai eu zic ca tipa ori facea misto ori e vreo reincarnare din 1600.
quote:
ce se va intampla cu asemenea specimene, in afara de virtualele diane cu care, posibil, se vor insura? si viitoarele neveste care se vor duce la IML si apoi vor divorta?
Da' mai conteaza ce se intampla cu ei? Via Balaceanca si de-acolo... who cares?
quote:
cata nebunie poti avea sa te scoli noaptea si sa-ti iei femeia la pumni? si apoi sa pretinzi ca o iubesti. si sa devii victima unui divort "nedrept" pe care nu il intelegi?
Acum serios vorbind, asta-i boala acolo, sus, la creierash. Un om normal isi foloseste capul si la altceva decat pe post de capac al gatului.
quote:
ce se petrece in mintea acestor oameni, ce genereaza atata violenta si lipsa de compasiune? eu ma intreb, sotul tipei care a ajuns la IML, nu a vazut prima picatura de sange? prima vanataie. nu ca ar fi relevant, dar de ce nu s-a oprit atunci? nici macar un firicel de mila nu l-a incoltit? nici macar un firicel de spaima, ca face ceva rau,nu l-a stresat? a dat si a dat, pana cand? pana a obosit?
... intr-adevar, este extrem de greu de inteles mecanismele care fac din om animal. Cel mai probabil, agresivitatea vine dintr-un sentiment de inferioritate si din sumedenia de complexe care zburatacesc in mintea animalului. Sau poate vine cand ramane fara argumente verbale si gaseste unica solutie de a-si impune punctul de vedere. Sau din nevoia de a-i arata nevestii ca el e berbatu'n casa. Sau poate ca la el la serviciu are vreun sef care-i ordona ca la carte, el sta cu capul plecat si nu cracneste si vine acasa si-si varsa pe nevasta nervii si supararea ca nu poate riposta in fata sefului.
Off topic: babyblue, lasand la o parte seriozitatea topicului, stilul tau este mortal . Te citesc cu placere de fiecare data.
Elle_seb
SEASOUL spune:
quote:
Originally posted by babybluequote:
Originally posted by SEASOUL
intrebarea este de ce m-am impacat cu el dupa 3 luni, k de stat, n-am mai stat. dar nu mai conteaza. e old story. ideea e ca m-a frapat cat putea fi de dragut si cat de putred pe dinauntru. si toata frumusetea ii dispare in schimonoseala aia de ura. si ma intreb de ce. are de toate, bani, pozitie sociala, parinti de ii canta in struna si la 30 de ani, frumusete, e bun in pat, e dorit, e laudat. si totusi, nu i se leaga nimic. tocmai pt ca il apuca sistematic nebunia.
_
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
Nici toti banii din lume si nici calitatile lui de baiat frumusel si etc nu or sa-l mai salveze daca merge la un consult medical....saracu baiat,are intr-adevar o mare problema.
ruxij spune:
prea frumusel, prea laudat, prea ii canta toti in struna, crede ca e God's gift to earth si e lipsit de compasiune pentru orice alta fiinta umana. Cauta unul mai putin frumusel si mai modest, mai om.
Elise spune:
Nu stiu daca as putea sa urasc un astfel de exemplar.
Cred ca mai degraba mi-ar fi mila.
Ceva intre mila si sila.
Mila si sila de incercarile lui disperate de a demonstra ca e barbat si ca detine controlul... sarind la bataie la o femeie, un copil si in speta cineva care nu se poate apara. Atit poate, atit face.
Demonstratia perfecta a faptului ca e slab, disperat si patetic.
Condoleantele mele, dar am alte gusturi.
Elise & BBLisa
zepellina spune:
Eu cred ca este lipsa de educatie si chiar de inteligenta, de puterea de asi da seama ca "nu esti cel mai tare" si nu arati decat slabiciune in a exprima idei. Nu am intalnit pana acum, dar sper sa ma fereasca D-zeu.
Chiar daca nu au avut modele in familie, cred ca lipsa unei educatii religioase duce si la asa ceva, este egoismul si prostia omului.
DOR spune:
De ce sunt barbatii atat de agresivi?!
Poate un temperament coleric ar fi explicatia, a celui care are intotdeauna dreptate, nu admite replica, sa fie contrazis. Specimenul are o parere proasta despre sotia lui, nu o respecta, nu se sfieste sa o jigneasca in public, oriunde s-ar afla, cand o vede umilita se simte atotputernic.
Am vazut astfel de comportamente si am fost uluita. Pentru ca , dincolo de agresivitate, este tortura psihica, sunt jigniri, lipsa de respect si umilirea continua, depersonalizarea victimei , care ajunga sa se creada incapabila de cele mai elementare actiuni, dependenta de el, "MARELE OM".
Iar ele suporta , la nesfarsit, uneori le vezi frustrate, rabufnind din orice, cel mai adesea povestind cum se impun in fatza sotului, dar totul este fictiune, parca ar vrea sa se convinga singure in existenta unei asemenea iluzii.
....Cea mai recenta dovada a fost ieri, cand am regasit in cuvintele fiicei, lipsa de respect a tatalui pt sotia lui...Iata , alte consecinte la care nu se gandesc. Pentru ca ei nu gandesc ca ar gresi cu ceva, nu incearca sa isi corecteze comportamentul, ei sunt perfecti.
Ma doare sufletul pt prietena mea, este invinsa, recunoaste asta, il iubeste asa cum este, nesfarsita ei rabdare si bunatate, calm , blandete, ajutand-o sa-l suporte. Numai ca monstrul are mai multe capete...iata, rasare cel al fiicei de numai 12 ani, care-si trateaza mama cu dispret.
babyblue spune:
DOR..teribil! exact ce mi-a zis mie tata cand eram cu mster x ala, ca dc raman cu el, nu doar el ma va injura, dar si fi-su cand va avea 9 ani...
zepellina, pai da, lipsa argumentelor=lipsa de inteligenta
elise
elle-seb...de ce oare era el plin de frustari, cand a fost tinut pe palme de tati si de mami, care i-au oferit orice a vrut pipotica lui...
sea-soul...pai da, el a fost educat sa primeasca si sa ceara. nu sa ofere. decat palme...
_
babyblue spune:
quote:
Originally posted by ruxij
prea frumusel, prea laudat, prea ii canta toti in struna, crede ca e God's gift to earth si e lipsit de compasiune pentru orice alta fiinta umana. Cauta unul mai putin frumusel si mai modest, mai om.
si aici ajung la dilema: oare toti babatii frumosi si testosteronici, sunt tembeli?
tipul cu care umblu acum si de care fie vorba intre noi, nu sunt indragostita, dar imi place ca om, e un tip nu foarte frumos. ma rog, nici urat. inalt asa, atletic, la corp chiar dragut, ochi frumosi si trasaturi frumoase, dar ansamblul lor nu e extraordinar...e dragutel. nu emana nu stiu ce masculinitate, ca exii mei..e chiar blanduzt si seamana teribil la comportament cu fostul meu sot. acelasi gen de blandete si intelegere. si aceeasi lipsa de a fi smecherps asa..
nu reusesc si pace sa gasesc un tip care sa le cuprinda pe toate. doar extreme. fie baieti rai, dar cool, fie baieti f buni, dar ne-cool.
imi e din ce in ce mai clar ca nu pot avea decat 2 extreme, fie unii de ma sicaneaza psihic, dar imi fac sangele sa fiarba, fie unii de nu ma fac sa fierb mai deloc, dar langa care reusesc sa am realizari, pentru ca am mintea limpede si am ajutor din partea lor.
si totusi, oameni buni, ce se va alege de mine?
_