informatii bibione
Buna,
Sunt Geo si mi-am rezervat un ap. la Bibione. Poate sa-mi spuna cineva ceva despre:
- conditii
- preturi
- distractii
E prima iesire in strainatate, asa ca
Raspunsuri
helbi spune:
Ce fel de apartament ti-ai rezervat?
Eu am fost in 2001, tot intr-un apartament. A trebuit sa ne luam de acasa lenjerie si prosoape, in rest am avut totul de acolo (bucatarie complet utilata, cu cafetiera, microunde), TV.......
Pt copii erau multe distractii, iar pt adulti e frumos seara linga fintina, sau a jocurile mecanice sau in Luna Park.
Preturi mai mari ca in Lido di Jesolo, de ex. Atentie ca exista pauza de masa intre 12.30 (sau 13) si 17.......scrie la toate magazinele, pizzeriile....ideea e ca in intervalul asta de timp nu prea gasesti nimic de mincare.
Plaja e lata si cu nisip fin, apa lina, ca l Mamaia si f calda.
E cam la 80 km de Veneia, care nu ar trebui ratata.
Nu stiu ce te-ar mai interesa..........tot c iti spun e valabil la nivelul anului 2001, dar nu cred ca sa schimbat mult (sau nu in rau, ca e o statiune tare frumoasa).
lili78 spune:
Eu tocmai m-am intors din Bibione (am fost in iulie) si mi-a placut foarte mult. Este o statiune mare cu multe posibilitati de distractie. Exista un park de distractii (Luna Park), noi nu am fost. Si pe plaja exista hidrobiciclete si poti sa practici diferite sporturi pe apa. Seara poti sa te plimbi. Este o satiune foarte animata si o sa gasesti ceva care sa te intereseze.
Conditiile au fost excelente la apartamentul pe care l-am inchiriat noi (curat, frumos). Cum a zis si Andreia, trebuie sa-ti iei doar lenjerie de pat si prosoape. Sa-ti iei doua cearceafuri: unul de pus pe pat si altul pentru acoperit (invelit patura). Noi ne-am luat numai unul, am crezut ca patura este invelita. Bucataria este utilata cu tot ce-ti trebuie.
Noi nu am mancat la restaurante. Pot sa-ti dau exemple de preturi: o felie mare de pizza: 2 euro, o cupa de inghetata - 0,90 euro dar e foarte mare si daca iti iei 2 te saturi. Noi am mancat multa pizza si inghetata, foarte bune. Fructele erau cam scumpe. Am gasit intr-un loc nectarine cu 1,25 si rosii cu 0,90 si tot de acolo luam, dar in general sunt 2-3 euro.
Noi am vizitat Venetia si Florenta. Iei autobuzul pana in Latisana si de acolo trenul. Daca vrei sa mergi in Florenta, iti recomand sa mergi la dus cu trenuri regionale (sunt de 2 ori mai ieftine si faci doar o ora in plus). La intoarcere noi nu am gasit decat eurocity. Mi-au placut foarte mult. Merita sa te duci sa le vezi.
Lili
geoghibu spune:
Multumesc. E mai rentabil sa merg la Venetia cu trenul, autobuzul sau masina personala? Nu am gasit un ghid al Venetiei. Ce sa vizitez?