Spuneti in fiecare zi parintilor ca ii iubiti...
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
iliuta spune:
Desi nu am scris, am citit subiectul de la in ceput. Mirela ma bucur enorm ca tatal tau e mai bine. Te inteleg perfect.
Tatal meu a murit acum aprx, 6 ani, eu fiind in Spania, neputand veni la inmormantare. Stiu ca nu i-am zis cat ar fi trebuit ca-l iubesc cat a fost in viata, iar cand i-am spus mamei mele "sa-i spuna" cand si-a luat ramas bun de la el in biserica mi-a spus : Stia ca-l iubesti, desi nu i-ai spus a simtit.....
Acum ma rog in fiecare seara sa-i fie bine acolo unde e si-L rog pe D-zeu sa-I spuna cat de mult il iubesc......
Elyda....e groaznic, dar tot ce mai poti face e sa te bucuri cat o mai ai pe mama ta alaturi....din pacate....si sa-i zici c-o iubesti...
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyda/elyda.jpg)
elyda spune:
sti care e problema mea?eu nu pot sa ma bucur in situatia asta! ma prefac ca sunt optimista si ca nu-mi fac probleme atata timp cat sunt cu ea .cand sunt singura ma pun pe bocit pt ca stiu ca nu mai sunt sperante prea mari.ma omoara sa o vad cum se chinuie si nu o pot ajuta .uneori parca mi-e frica sa o vad pt ca-i vad durerea din ochi si nu stiu ce sa fac.poate ca gresesc ,dar decat s-o vad chinuindu-se mai bine sa se termine mai repede.are dureri destul de mari ,nu mananca etc. nu mai pot!!!cei care au parinti sanatosi si care le sunt alaturi ,sa se bucure de asta .cat timp nu sunt probleme nu constientizam ce dar este sa-i ai langa tine ,ni se pare normal abia mai tarziu ne dam seama , dar uneori este prea tarziu!
dana
iliuta spune:
Elyda acum cat o mai ai bucura-te de ea.....nu sunt in situatia ta si poate o sa zici ca nu pot sa te inteleg...imi imaginez ca trebuie sa fie cumplit s-o vezi asa, dar pur si simplu nu ai ce sa faci...doar sa te bucuri de ea...de ultimele ei zile.....dupa aia o sa ai timp sa plangi....
Te pup si te imbratisez cu drag. MULTA FORTA.
Mihaela
elyda spune:
este o durere care nu poate fi descrisa.te doare inima si la propriu si la figurat si ai un sentiment de neputinta care te distruge sufleteste.cand vezi ca se intampla ceva atat de grav cuiva drag si nu poti face nimic sa-l ajuti indiferent cat de mult iti doresti,ai un sentiment de neputinta si disperare care uneori te paralizeaza ,alteori te face sa plangi in hohote si abia sa te abtii sa nu urli. eu asa ma simt si ce este groaznic este ca trebuie sa ma obisnuiesc cu asta !
dana
iliuta spune:
Stiu.......cunosc sentimentul....din pacate, din cauza fratelui meu......simt ca mi-as da si viata daca as sti ca se face bine..... Fruntea sus !!!!!Viata merge inainte !!!!
Mihaela
CrisaS spune:
Am citit subiectul cap coada.Ma bucur in sfirsit ca mai sint si cazuri care se imbunatatesc.Asadar Mirela ma bucur ca tatal tau se simte mai bine.Stiu ce e in sufletul tau cind te gindesti ..ca...daca...Asa acum te simti si tu mai bine.
Din pacate nu pot sa spun acelasi lucru si pentru tine elyda dar sint alaturi de tine.Asa am mai plins cind am citit ce-ai scris..o Doamne.Traiesti aceleasi zile chinuite ca si mine.Eu le-am trait acum 7, 8 luni.Te rog fii tare si gindeste-te la un lucru:decit s-o vezi suferind in halul asta , cu durerile alea cumplite (tu nestiind ce sa faci!!) mai bine....Stiu e crunt, e trist , durerea este exact cum o descrii, te doare totul.La inceput asa imi spuneau si mie ca trebuie sa te obisnuiesti cu ideea.Imi venea sa le sparg capul.Cum sa ma obisnuiesc.Si cind s-a spus vorba asta ca Dumnezeu te intareste , a spus-o bine.Asa e.Eu ii doresc mamei tale numai bine , sa dea Dumnezeu sa fie bine.Si vroiam sa-ti spun daca sint durerile asa mari incearca sa faci rost de CALMANT FORTE, pe mama o linistea foarte bine.Daca mai ai intrebari scrie-mi pe privat nu vreau sa strict subiectul.
Crisa
Viata-i scurta daca nu o putem lungi s-o facem lata!!
http://tt.lilypie.com/5yfXm4.png
http://www.flickr.com/gp/10650554@N05/x96080
elyda spune:
CrisaS iti multumesc .eu am scris pe acest subiect pentru ca cei care nu au probleme de nicio natura cu parintii sa inteleaga ce lucru extraordinar este asta. cat timp este totul OK nu-ti dai seama de importanta legaturii cu parintii,ai impresia ca mereu o sa fie la fel si ca ei sunt mereu langa tine. ei bine ...eu sunt acum intr-un moment cand mai este putin si o pierd pe mama si imi pare rau de fiecare clipa irosita in discutii inutile si fara nici cea mai mica importanta ,cand ne puteam mai bine bucura de clipele impreuna.cand vroiam sa cutreier magazinele cu ea ma duceam , acum de cand ea nu mai poate am cateva luni de cand nu am mai fost. singura...nu pot ! bucurati-va de fiecare clipa alaturi de parinti ca nu se stie cand apare o problema si regretele te imbolnavesc putin cate putin...ca pe mine.
dana
iliuta spune:
.Elyda, asa este....Mirela, Crisas....
Mihaela