SCENARIU de subiect - NU E REAL!!!

SCENARIU de subiect - NU E REAL!!! | Autor: iulian1969g

Link direct la acest mesaj

El:

"Sotia mea a venit acasa. Pana aici nimic anormal. A intrat in camera - eu am salutat-o: - Ce faci, draga? - iar ea deodata se stramba si ia vaza si se repede la mine si-mi da in cap! Se sparge si capul, si vaza!! Si ma loveste si cu vaza, si cu palmele, ma zgarie cu unghiile, si-mi zice: porcul dracului, nenorocitule, bestie ordinara, jigodie nenorocita!!! Si ma loveste si ma injura pana oboseste!... Va spun ca am sange prin toate locurile, daca ma intelegeti, iar cu o ureche nu mai aud bine! Voi ce ma sfatuiti sa fac?"

Raspuns 1: "Las-o! Nu mai sta cu ea, ca-i nebuna!"

Raspuns 2: "Pleaca la mama! La mama ta, ba!!!"

Raspuns 3: "Incearca totusi sa te impaci cu ea; nu uita ce mult sufera copiii, daca va veti desparti!"

Raspuns 4: "Bai, tu n-ai mai scris nimic in ultimul timp! Mai traiesti, sau te-a omorat aia de tot? Se aude? Aaaadica... ba, tu mai auzi cu urechea aia???!!!"

El:

Am revenit. Aud nitel mai bine. Doctorul spunea ca daca mai amanam, ramaneam surd!

P.S. Am sa va mai spun un mic amanunt; pentru mine este nesemnificativ, dar unele femei fac ochii cat cepele la amanunte, stiti si voi. Si nevasta-mea e una dintre ele - ochii pe amanunte ca pe butelie! Cand a venit acasa, stateam linistit in pat. Din pat m-a luat cu bataia! Si era si o vecina in pat cu mine - si cica erau mari prietene!!! A tras-o si pe aia de par de cateva ori; aia, saraca, a fugit, si atunci a tabarat pe mine! Nebuna!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

tu chiar vorbesti serios? sau e vreun scenariu din filmele alea SF? ...ce treaba avea vecina aia de statea in pat?

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

PS . Si cand am zis ca ne plictisim si d`aia scriem ... nu m-ati crezut

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Asta e de "Un ochi rade, ceilalti doi sunt vineti!"

Mergi la inceput

ah ca uitasi la ce ai scris mai sus...cred ca tipa avea ceva de l-a luat la o asa bataie sora cu moartea....l-o fi prins cu vreuna mai stii...ca femeile chiar nu se trezesc dimineata si isi zice" mhmm...ce ar fi daca l-as omori pe barbati-miu in bataie?" ...ca ar fi prea de tot...ori e nebuna ori a avut motive intemeiate

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Concluzie: nimeni nu mananca bataie degeaba. Bravo Iulian!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

tu chiar vorbesti serios? sau e vreun scenariu din filmele alea SF? ...ce treaba avea vecina aia de statea in pat?

Am scris foarte clar in subiect: "NU E REAL"

Mai clar de atat n-am stiut sa scriu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauditzadennis spune:

Mai, P.S.-ul trebuia sa-l scrii abia maine...sau nu, ca pana atunci te convingeam noi ca e real, ca esti abuzat din cale-afara si, desigur, trebuie sa fugi mancand pamantul...
Doamne, unde duce plictisul asta grav...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Uooofff, ai latit pagina, ie urata rau
Pune spatiu intre icoanele alea pline de semnificatii profunde sa putem urmari continuarea !
Multam

Edit: NU e fain ca ai strers icuoanili, acum ar trebui sa-mi sterg si io raspunsu`.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

asteptandu-l pe bebe

Eh, si cu tine, ii numara ooole

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Elle......nu mai pot...sunt pe jos...chiar asa ce poate face plictiseala din om...

asteptandu-l pe bebe

Mergi la inceput