Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by prisi

Sabina felicitari pt AC, dar ai grija sa nu te auzim ca ai racit ca nu e momentul am uitat sa va zic, aseara au fost nasii pe la noi si mi-au adus cercelusi pt bebelina ( ei pleaca o saptamana din bucuresti si in caz ca se intampla sa ii am la spital), sunt asa dulci nu mai pot de dragul lor, am vrut sa fac poze , da sunt prea mici si nu reusesc sa-i prind sa se vada poze
38+ Miruna

si nasica Teodorei i-a luat cercelusi, a vrut sa mi-i dea, dar nu i-am luat, ca asistentele de la Polizu nu fac gaurele in urechi,cica nu au voie.Eu am gasit pe altcineva cand am ajuns acasa.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

poze
38+ Miruna
[/quote]

si nasica Teodorei i-a luat cercelusi, a vrut sa mi-i dea, dar nu i-am luat, ca asistentele de la Polizu nu fac gaurele in urechi,cica nu au voie.Eu am gasit pe altcineva cand am ajuns acasa.

Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica

blogul meu

am o prietena care a nascut acum vreo 2 luni si a vb cu una din asistente si aia facut gauri dupa amiaza cand a plecat neonatoloaga de la serv, acum sa vedem ce noroc avem, cica nu doare asa rau daca le faci mai devreme si nici nu se loveste

[/quote]

poze
38+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Felicitari Lia!!!!!!!!!!!!!!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Oau,ce e afara!!!!!!!!!ploua cu gheata si s-a facut noapte!

Dana +33s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Felicitari, Lia!Sa-ti traiasca bebele si sa fie fericit si sanatos alaturi de voi!

Am citit despre intors copilul si pun aici cateva informatii, in cazul in care mai e cineva interesat:
- in engleza se procedura se numeste External Cephalic Version
- ezista studii despre procedura si majoritatea spun ca trebuie facuta dupa sapt. 37 - altii cred ca trebuie facuta intre sapt. 34 si 36 pt. ca exista mai mult loc
- nu e sigur ca bebe va sta in pozitia in care il invarte nenea dr., el se poate intoarce in pozitia "neintoarsa" dupa procedura
- brtaile inimii bebelusului sunt monitorizate de-a lungul procedurii
- procedura poate provoca travaliu, mici sangerari si alte neplaceri

Asa ca ne rugam ca bebe sa se intoarca singurel in pozitia de start ca nu vreau sa ii fac asa ceva, dar nici cezariana nu ma atrage!

Va las acum, merg sa caut perdeluta pt. bebe.

Irina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

LIA

sa va traiasca printesa.sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

AFIBEBE38+Cristian Nicolae

AMR 1 ZI

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Afibebe... uite trimit fetele din nou pentru tine!

Afibebe

33+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Tomasa, uite si pentru tine Sper ca maine sa fie soare!

33+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by prisi

poze
38+ Miruna

si nasica Teodorei i-a luat cercelusi, a vrut sa mi-i dea, dar nu i-am luat, ca asistentele de la Polizu nu fac gaurele in urechi,cica nu au voie.Eu am gasit pe altcineva cand am ajuns acasa.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
am o prietena care a nascut acum vreo 2 luni si a vb cu una din asistente si aia facut gauri dupa amiaza cand a plecat neonatoloaga de la serv, acum sa vedem ce noroc avem, cica nu doare asa rau daca le faci mai devreme si nici nu se loveste [/quote]poze
38+ Miruna
[/quote]da, trebuie facute cat de repede.Eu i-am facut Ilincai chiar inainte de vaccinul de doua luni.In cazul asta o sa iau si eu niste cercelusi cu mine, poate rezolv in spital.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Felicitari Lia pentru grasunica voastra!!! Inca o fetita!
Sabina, nu te mai ingrijora, stiu cum e sa iti treaca tot felul de tampenii prin cap. Ti-am zis si eu am fost un bebe foarte mic, la termen am avut 2.600 si am fost sanatoasa, dar asa am fost eu micuta. Oricum nu tine de noi sa facem nimic in privinta felului in care se dezvolta el, daca el are lichid, se hraneste cum trebuie, nu e nici o problema. O sa fie bine, ai sa vezi! Oricum, repeta eco ca sa te linistesti. Eu asa am facut, desi familia mi-a spus ca sunt dusa cu capul, dar aveam nevoie sa ma linistesc. Si acum m-am convins ca asta e conformatia lui si gata.

Carmen 33+ cu bebe Andrei

Mergi la inceput