Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 26
georgi_ana25 spune:
Terapin eu am luat cosulet din rachita pentru bebe de la negustorii de suveniruri de la Azuga...gasesti oriunde in zonele cu turism...si sunt si mult mai ieftine decat in magazin, eu am dat pe el 80 ron si este modelul cel mai mare...pentru ca au diferite dimensiuni...
georgiana35+ Andreea Cristina
moldoveanca spune:
Dragele mele eu azi am spalat hainutzele pt bebe si m-am emotionat toata.Acum ma tot uit la ele pe sarma abia astept sa se usuce si sa le calc.
teo
georgi_ana25 spune:
scuze am scris gresit 80 rol adica 80 de mii lei vechi
georgiana35+ Andreea Cristina
miaunici spune:
Pupam si noi toate si ne cerem scuze ca uite cum trece vremea si nu am mai reusit sa intram sa vorbim cu voi.
Noi alergam inca de zor la scarbiciu, deh daca inca mai am energie trebuie sa mi-o cheltui cumva. Iar dupa-amiezele le petrecem in cumparaturi, montat mobila in camera lui bebe si gospodarie. Seara cadem franti la datorie. Oricum tot efortul asta din ultimele zile a dat ceva roade. Camera lui bebe a inceput sa capete contur dar inca mai sunt multe de rezolvat.
Am reusit, din pacate, sa ma pun la curent cu ce s-a mai discutat pe aici numai citind in diagonala, ca de obicei ati fost harnicute la scris.
Felicitari LIA, sa fie sanatoasa fetita si sa va bucurati de ea
Tin pumnii Afibebe, anka
Tomasa nici nu am apucat sa-ti multumesc de lista de preturi care mi-ai trimis-o mai demult
Alinush esti o draguta in pozele de la nunta. Ce vointa ai si ce bine te-ai mobilizat. Felicitari.
Annisia asta da burta. Iti sade tare bine.
Bee imi pare rau pt cazatura ta, bine ca bebe nu a patit nimic.
Iulia si bebe mic (care nu mai este chiar asa de mic, adica avem 34 de sapt din pdv. clinic si 37 din pdv. ecografic - asa ca cine-l stie si-l cunoaste pe dr. Nayel spuneti-i sa vina mai repede din concediul ala sa am si eu cu cine sa nasc)
miaunici spune:
sorry alinkav te-am botezat anka, n-am nici o scuza in afara de neuronul meu gravid si materia cenusie precara
Annisia spune:
Miaunici, mai asteapta si tu o saptama... Pai doar atat mai e pana-n septembrie si atunci sa te tii nene!!!! Ce o sa ne mai punem toate pe nascut...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxana_G spune:
Voi va odihniti sau munciti, ca prea slaba miscarea la ora asta.
Teodora, esti ok? Nu ai mai dat semne de ceva timp, ti-a picat rau vizita la mine?
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Terrapin spune:
Annisia mercik mult! pai Niro era sursa mea de shopping dar de cand cu gravizenia am evitat sa mai merg in nebunia aia de acolo...si pretul chiar e super...
Georgi_ana nu cred ca mai ajung la munte, dar merci oricum, doar 8 ron sa inteleg? Ce ieftin!
35+ Mario Andrei Laurentiu
http://bd.lilypie.com/J1Arp3.png
Annisia spune:
Io fusai nenica, pentru ca intotdeauna am gasit tot ce mi-a trebuit, chiar mai mult de atat, la preturi incredibile. Am fost insotita si nu am avut probleme. Ba chiar lumea imi facea loc si ma lasa in fata...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Happiness_4_us spune:
Noi ne bagam la somn ca nu mai reszistam.
Pupici. Pe mai tarziu.
Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!