Mamici de septembrie - octombrie 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Noapte buna, ma duc la somnic.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Noapte buna si de la noi!

Emma 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Chiar ca sunt frumoase desenele, Maruntziko! felicitari viitorului tatic!Si cum o sa se numeasca printesa?

Annisia, te rotunjisi ceva si la fata... Doamne fata, cum duci burta aia?

Gabriela, cred ca m-ai deocheat.. In seara asta pur si simplu n-am mai rezistat cu dieta.. si am mancat dulceata de visine.. si apoi si capsuni.. asta dupa ce mancasem masa de seara. Asa ca glicemia mea s-a dus pana la vecinul de sus, sa-l intrebe si pe el de sanatate!

33+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

buna seara.

am fost plecati de-acasa nitel.

Am vb cu nenea docotrul.Primul impuls a fost sa spuna ca-l scoatem mai devreme...dar i-am zis ca placenta si lichidul sunt bune.Dupa aia, m-a intrebat imediat de IR.Cand a auzit ce valori au(0.35,.0.34) a zis ca sa stau calma, bebe inca e hranit.Ne vedem saptamana viitoare si mai decidem.
Eu totusi incerc sa mai fac o eco pana atunci:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

dragutelor am intrat si noi sa va uram somn usor.

maine e ziua cea mare si sper ca emotiile sa ne lase sa ne odihnim.

va pupam si imediat ce o sa putem o sa va anuntam cum suntem.

AFIBEBE38+Cristian Nicolae

AMR 1 ZI

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Afi bebe......baftaaaaaaaaa!!!
o sa ma gandesc la tine toata ziua de maine.
Cu galactogilul: nu aveti Helpnet in Sibiu? si sa ii roage sotul sa-ti aduca pe comanda omediat? oricum, prima zi dupa ceza nu cred ca poti sa iei, de vineri cred ca e cel mai bine.Pana atunci, mult chimen si anason.Bea si in seara asta un ceiut daca ai :)

Si da, chiar daca iti aduce abia duminica, e ok.el e un supliment nutritiv care ajuta la producerea laptelui, se poate lua pe tot parcursul alaptarii!!!

stai ca am cautat:

Bd. General Vasile Milea, bloc 12, tel: 0269/234.827, asta e Helpnetul din Sibiu.Da-le telefon maine dimineata sa-ti aduca galactogilul ala:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Afibebe muulta bafta sa vii repede cu vesti

poze
38+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Afibebe, Doamne ajuta! Ma voi gandi si eu la tine maine, sa ne dai vesti imediat ce poti. Iar Galactogil poti lua oricand, isi va face la fel de bine efectul, adica oricand il vei lua iti va creste productia. Si oricum pana duminica probabil inca nu vei avea lactatia definitiv instalata.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, scuze ca nu am mai sunat. Am vorbit cu o prietena de care nu am dat in ultimele zile. Intre timp a aparut sotul meu, insa nu am inchis ca zau imi lipsise draga de ea, si ca atare omul a pus botic. Asa ca atunci cand am inchis telefonul nu am mai indraznit sa mai sun pe cineva.

Afibebe, tinem pumnii, suntem alaturi de tine. Fii curajoasa si optimista, totul va fi bine. Te desparte atat de putin de minunea ta!

Ma duc la nani si eu. Pupici si noapte buna.

Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sabina, eu cred ca ar trebui sa te linistesti mai ales dupa ce a zis dr, vezi saptamana viitoare. AAAAA vezi ca dr Dinu a pecat in concediu pe 9 august, nu stiu cat sta, stiu asta pt ca am fost eu la ea pe 8 si urma sa plece de a 2-a zi.

AFIBEBE

suntem alaturi de tine maine, nastere usoara,refacere rapida, bebe sanatos si papacios, iar sotului tau sa fie barbat
Sa nu ne lasi 2 sapt cat te tin aia in spital fara vesti.

M-ati innebunit cu IR, cat ar trebui sa fie la 37 de sapt, la mine parca tot timpul au fost mai mari.

Tomasa, Andreea ati somat azi, sau veniti cu surprize????????

De Urmy mai stiti ceva?????

gata, merg si eu sa incerc perna, poate adorm, noapte buna

cecilia,37+ Cristian Matei

Mergi la inceput