Bucurii de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Itzy....."La multi ani!!!"cu intarziere...., multa sanatate, fericire, bucurii sa va bucurati de frumusetea mica......Scuzele mele..dar ieri am fost socata, si mai sunt si-acum dealtfel dar n-am mai fost in stare sa scriu nimic.
"La multi ani!" si pentru Sophie Marie Theodora si Rares Gabriel , Credo si Ingereasa, sa va traiasca copilasii si sa va aduca numai bucurii....
Si nu in ultimul rand "La multi ani!" bucurii de 21, 22, 23....
Am uitat-o pe sora lui Eloise..."La multi ani!"...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Sincere condoleante Dori, Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca pe sotul tau!
La fel ca si Sympa, v-as ruga sa-mi spuneti daca se poate ocupa cineva de stringerea banilor pentru Dori, pentru ca nu stiu daca pot ajunge la banca sa-i depun in cont si as dori sa pot contribui si eu.

Am descoperit iubirea adevarata, cea a unei mame pentru copilul ei!
Poze Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tanima - nu poate face febra atat de mare de la dintisori. Eu zic sa-i faci maine la prima ora un sumar de urina si urocultura si hemoleucograma completa. Daca are febra si azi seara, poate mai bine ai apela la camera de garda de la spitalul de pediatrie.

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

Buna ziua la toata lumea!
Nu pot sa cred inca si de cate ori citesc cate un mesaj imi curg lacrimi. Dori sa fii tare sunt alaturi de tine.

In ceea ce priveste cu temperatura mare a lui Rares. nu stiu ce sa zic. in schimb pot sa iti spun ca asa a avut fii-miu cand a facut pojar. saracutu imi era mila plangeam langa el nu mai puteam 3 zile temperatura de prajeai oua pe el nu mi-a mai trebuit sa masor sa vad cat are era oricum peste 39. iar noaptea nu dormea si gemea mititelul ca un om mare. ziua nu prea manca dar avea perioade cand il mai lasa un pic se mai juca putin dar apoi iar cadea. dupa cele 3 zile de temperatura au inceput sa apara bubitele. la noi a fost mai dificil pentru ca el e rau de caldura avea deja bubite si cand a inceput sa apara pojarul nici medicii nu isi puteau da seama ce e. abia cand au aparut pe picioruse a fost cert. oricum e de preferat sa il vada un medic.

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Buna dimineata/seara fetele
Multumim de urari, da Sophie a implinit ieri un an, am avut deja petrecere mare.
Nu stiu cu ce sa incep poate intai cu scuza ca eu nu am timp sa intru si sa scriu la fel ca voi din Ro.
Da a trecut un an si nici nu-mi vine sa cred, acum papusa mea (e o papusa de altfel) merge, face la olita dar inca foloseste pampers si zice mama/tata/mamaie/caca. Dar nu stii cand vorbeste serios.
E o scumpa, voi stiti de altfel cum sunt - si acum am inceput sa-mi caut job si ma apuca plansul ca deja imi e dor de ea, va inchipuiti ca acum nu mai am timp nici sa stau cu ea - noroc cu mama ca ea se ocupa.
Fetelor sunt asa de scumpi copilasii ca eu-s hotarata sa mai fac unul, desi ma gandesc cu groaza ca sunt discriminata ca sunt femeie si las serviciul pt un copil - e o poveste lunga si nu vreau sa o spun aici.
In linii mari, mie imi e dor de taclale cu voi, nu stiu unde sa ma impart mai intai, Sophie creste pe zi ce trece, ieri a avut vizita la medica si vaccin de un an - doctorita a zis ca sta f bine e inalta (ca tataso) si subtire, dar nu-i slaba (are 80 cm si 9.5 kg).
in momentul asta mamaia ii da biberonul ,eu de cand am inceput job search am pierdut aproape toate privilegiile de rasfatat copil mic si scump.
Dupa cum vedeti scriu ce-mi trece prin minte si va spun sincer ca imi e dor sa ne jucam sa lenevim noi amandoua, eu si Sophie - bine ca e mama sa ne ajute.
Cat despre party-ul de un an a fost mare tambalau, acasa organizat, s-au adunat 11 copilasi care cu mic cu mare, cel mai mic avea 4 zile cel mai mare 6 ani - ce sa mai a fost f frumos cu galagia de copii.
Am avut tort, dar ea nu a mancat, inca nu insist cu dulciurile, am incercat sa-i mai dau cate ceva si daca din prima nu-i place nu-i mai dau, dar ciocolata se linge pe botic.
Cam atat despr enoi, si frustrarile mele ca ziua nu este dubla.
Va multumim pentru urari, nu am timp nici sa va pun o poza, abia am scos cateva.
Sa fiti sanatosi si voiosi cu totii si celor care mai vor un bebe sa le ajute dumnezeu.
Va pupam si numai bine va doresc, sper sa mai intru pana face fimea doi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns credo spune:

Daomne ce cumplita veste
Sincere condoleante Dori, nu stiu ce sa scriu, cuvintele sunt de prisos .
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Vio.
Si eu am muuulte de ce-uri...
Doamne ai in paza pe cei necajiti cu sufletul asa cum stii Tu mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Credo - sa-ti traiasca multi ani fericiti fetita!
Succes in cautarea serviciului si cand mai ai vreme, da-ne de stire despre voi.

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Intru repede-repede sa va multumesc pentru solidaritatea de care dati dovada! Striti voi toate la ce ma refer. Va pupam!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor eu sunt inca aici, va citesc si cu gandul sunt alaturi de Dori....de postat nu am timp fiindca piticii mei sunt bolnavi(Alesio are diaree si febra iar Nicolas vomita...)-au enteroviroza).

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Pufy, multa sanatate copilasilor, sa-si revina repede!

Credo, mult succes in gasirea unui job care sa-ti convina din toate punctele de vedere. Ma bucur ca ne-ai scris, poate reusesti sa mai intri pe la noi din cand in cand.

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput