bataie ca la carte

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

quote:
Originally posted by cristinuca

sunt multe femeie care su fost batute de catre sotii si au ramas cu ei in continuare doar de dragul copiilor (si nu ma contraziceti ca eu stiun un astfel de caz)

madalina & ana cristina 4 ani si zece luni

SA stii ca si eu am cunoscut asemenea cazuri, dar nu pot sa inteleg cum crede o femeie ca daca sta cu un monstru in casa o face de dragul copiilor?!?? Tocmai de dragul lor trebuie sa fugi mincind pamintul, ei vad, aud, tin in ei durerile si ranile o sa le vezi si in ochii viitorilor adulti. Eu nu te contrazic, numai ca nu cred ca o femeie cu capul pe umeri isi poate imagina ca ii face copilului un serviciu tinindu-l intr-o familie bolnava. Astea sint scuzele unor femei care nu pot sau nu vor sa iasa dintr-o relatie abuziva pentru ca, in general, animalul aduce bani acasa si in plus, o data pe an e chiar amabil si dragut!
EU te felicit pentru puterea de a pleca dupa prima bataie si pentru ca nu te iluzionezi ca monstrul ala nu va mai da si ca ii pare rau de ce a facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Cristinuca , imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva .Din pacate sunt destui indivizi pe lumea asta care se cred "stapanii" lumii .Din experinta mea in gradinita iti spun ca nu ai cum sa pierzi locul in gradinita daca nu duci copilul de pe 3 septembrie ( presupunand ca e vb de o gradi de stat ).Oficial , anul scolar incepe pe 17 septembrie , perioada de pe 3 pana pe 17 e o perioada de vacanta , nu se desfasoara decat activitati de vacanta . Vb cu educatoarea sau cu directoarea , explica-le ce se intampla , anunta ca veti merge la gradi incepand cu data de 17 ( ex).Eu am avut copii care mergeau cu bunicii in vacanta la munte si se intorceau pe la 1-10 Octombrie , anuntau inainte si nu se intampla nimic .Referitor la luarea copilului de la gradinita , din pacate ai dreptate .El momentan are aceleasi drepturi asupra copilului ca si tine , pana nu prezinti actul care dovedeste ca el nu are voie sa se apropie de copil , educatoarea este obligata sa-i dea copilul pt ca altfel poate avea ea probleme . Mult curaj in continuare si sper ca totul sa se rezolve bn pt tine si fetita ta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cristinuca, eu te contrazic. Mi-e sila cind aud femeile ca se ascund in spatele copiilor. Femeile ramin cu barbatii astia din lasitate. Prefera sa fie batute si umilite decit sa fie singure. De asta le e frica, de singuratate.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

quote:
Originally posted by Natasa
in general, animalul aduce bani acasa si in plus, o data pe an e chiar amabil si dragut!

da, cred ca mai mult se complac din cauza asta, decat de frica singuratatii, cum zicea si RamonaJ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodill spune:

Cristinuca, eu zic ca mai bine te duci si depui plangere la politie impotriva lui inainte de de certificatul de la M.L. ca dupa ce iese certificatul ce o sa faci, o sa te duci la politie si o sa spui ca "m-a agresat acum 10 zile si uite dovada de la M.l.!" nu iti dai seama ca militieni aia o sa se uite cam stramb, si pe deasupra daca cumva el a depus plangere a doua zi ca ai parasit domiciliul conjugal o sa ai mari dificultati sa il contrazici si sa demonstrezi ca nu este asa.Cu bijuteriile si cardurile poti sa te duci cu politia peste el si sa iti iei tot ce este al tau din casa aia ,cu conditia sa depui plangere impotriva lui !!!!
Mare atentie la detalii de genul acesa,o plangere depusa mai tarziu o vorba aruncata cui nu trebuie poate costa foarte scump la un eventual proces cu ...... (nu sunt cuvinte sa il descriu ). AAA inca o treaba o data cu plangerea la politie si inceperea cercetarii lui politia sau o alta autoritate a astatului poate sa iti dea o hartiuta pe care sa o duci la gradinita si el sa nu mai poata sa ia copilul,de treaba asta nu sunt asa sigur,dar poti sa incerci sau sa te interesezi, si nu uita ca autoritatile se misca greu s-ar putea ca intr-o saptamana sa nu ai timp sa pui in miscare marea masinarie a justitiei Romanesti.
Multa bafta si tarie de caracter,nu privi in spate ca nu ai la ce !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

cristinuca in legatura cu gradinita nu e obilgatoriul sa o duci din 3 septembrie!

trebuie sa achiti taxa pt hrana pe luna septembrie c asa o prinda in efectivul decopii si apoi sa mergi la medicul pediatru al fetitei si sa ii ceri o scutire medicala pt perioada in care nu vrei sa o duci!

eu spun ca daca ii spui despre ce e vb va intelege si cred ca si directoarea gradinitei daca vb cu ea omeneste va intelege despre ce este vb si nu iti va crea probleme!

eu stiu ca gradi incepe pe 17 septembrie!

Mergi la inceput

intreb si eu, sa ma aflu in treaba sa spun asa in tot acest timp "sotul" tau nu aincercat sa ia legatura cu tine sau cu fetita?

si inca o data imi pare ff rau ca treci prin asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

ba da a incercat sa ia legatura cu mine , sa planga sa imi spuna ca nu stie ce a facut, sa ma intrebe cum da drumul la masina de spalat, a vorbit si cu copilu.......si ca vrea sa vin acasa si chestii de genul asta

4 ani si zece luni

Mergi la inceput

exista un proverb romanesc care spune cam asa:"Da-i Doamne romanului mintea a pe pe urma!"

pacat ca toate regretele nu ii mai folosesc la nimic, sunt tardive!

citesc si nu stiu ce sa spun nu am trecut prin asa ceva, nu stiu cum as reactiona intr-o astfel de situatie si nu cred ca pot da faturi!

...dar pot sa iti spun fi tare si lupta pt tine, orice rutura doare mai ales cand este una brutala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

quote:

ba da a incercat sa ia legatura cu mine , sa planga sa imi spuna ca nu stie ce a facut, sa ma intrebe cum da drumul la masina de spalat, a vorbit si cu copilu.......si ca vrea sa vin acasa si chestii de genul asta

Madalina, faptul ca nu stie ce a facut este cu atat mai grav, ce scuza e asta? Ar fi poate alta treaba daca ar fi constient de ce a facut, sa admita ca are o problema foarte mare, ca are nevoie de ajutor specializat. Asta ar fi cel mai bun lucru indiferent de ce vei hotari tu in legatura cu divortul, el va ramane tata pentru fetita si iti va fi foarte greu sa stai linistita daca in urma divortului i se acorda si lui custodia.

Ai putea sa-i ceri sa apeleze la un psiholog pentru a-l face sa inteleaga consecintele actiunilor sale, poate fi si o ratacire de moment pe fondul consumului de alcool, poate ca are o problema legata de alcool, s-ar putea sa recidiveze sau nu, dar tot sunt de parere ca trebuie sa fii in garda in ceea ce il priveste si sa fi consiliata din punct de vedere legal.

Iti doresc sa ai putere sa treci peste momentele acestea,
Carla

Mergi la inceput