bataie ca la carte
Raspunsuri - Pagina 5
marcellinna spune:
Ee o sansa in plus dai unuia pt alte treburi dar nu pt ca te-a umplut de vanatai pt ca ai deschis un geam.
monica-elizabet spune:
of Doamne...imi pare rau ca treci prin asa ceva...eu de felul meu sunt mai ingaduitoare si acord omului nu una...ci mai multe shanse...dar pentru asa ceva nu cred ca as putea sa-l iert...mi-ar fi frica pentru viatza mea si a copilashilor mei sa mai supravietuiesc cu el in aceeasi casa...Doamne iarta-ma dar daca l-au apucat nervii si te-a invinetit in bataie doar pentru ca ai deschis un geam nici nu vreau sa ma gandesc ce pateai daca il enervai cu altceva...chiar si beat daca era...tot nu trebuia sa faca asa ceva...
decizia bineinteles ca-ti apartine, tu sti cel mai bine daca mai merita sau nu sa mai ramaneti impreuna
numai bine si multa sanatate si tie si fetitei
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
Lemoni spune:
Of imi pare asa de rau prin ce treci, sper din tot sufletul sa ai puterea sa iei decizia ceea mai buna pt tine si copilul tau .
DOR spune:
Cristinuca,
Ce faci, cum te simti?
Ranile dor, dar sufletul sangereaza in continuare...
Te gandesti ca este un cosmar, dar totul este atat de real...
Cum sa gasesti putere sa treci peste asta?! Roaga-te , intra intr-o biserica si lasa-ti gandurile sa se odihneasca, apoi strange-ti copilul in brate si vei gasi puterea sa va faceti viata frumoasa, alungand raul din viata voastra.
cristinuca spune:
fetelor,
buna dimienata
acolo unde stau acum nu am net, din cauza asta nu am putut sa va raspund
ma bucur enorm de mult ca sunteti alaturi de mine in clipele astea
cel putin aseara am reusit sa inchid si eu ochii fara sa mai plang sau sa mai fie mama pe langa mine (cum v-am spus e foarte poseseva), aseara am dormit la o prietena care mi-a oferit daca vreau sa raman la ea neconditionat atat eu cat si fata.
nu imi gasesc inca locul, azi m-a vazut si sefu cum arat, si dupa cateva glume pe seama mea nerautacioase de altfel, mi-a spus ca daca am nevoie de ajutor sa nu ezit sa il cer
in rest azi sun la fundatie sa vedem cum ma indruma (Ca partea cea mai proasta este ca idiotul mi-a luat tot, card, bani, bijuterii)
de intors inapoi nu ma voi mai intoarce nici macar pentru binele copilului, pentru ca sincer o palma data prima data e doar inceputul
am o fetita de crescut si nu vreau ca poate dupa o luna sau doua sa ramana fara mine (nu ma certati asa ma gandesc eu acum), deja il cred in stare de multe.
daca ar fi sa ma intrebe cineva daca il mai iubesc (nu stiu ce sa raspund), acum simt doar ura si tristete.
si numai vreau sa sufar, in fond si la urma urmei nu sunt nici prima si nici ultima divortata cu un copil, care peste ceva timp isi reface viata.
si va spun asa cum am spus si fetelor pe chat ca nu imi e frica sa o iau de la cap, chiar daca ar fi sa mananc paine cu sare si tot m-as ridica la loc.
ma apuc sa sun sa cer indrumare si psihologica dar si juridica
ideea este ca nu vreau sa se aproprie de mine sau de copil nici macar la cinci metri.
va pup fetelor, sunt aici va tin la curent
4 ani si zece luni
J G spune:
Madalina ma bucur ca esti ok. Ai iesit certificatul ML? Ai facut plangere?
Cat despre bijuterii nu poti face plangere, pentru ca pana la urma e furt? Cardurile nu le-ai blocat, sa poti scoate altele (daca sunt pe numele tau)?
NU poti sa-l ameninti in vreun fel ca sa-ti recuperezi banii?
Hai ca te-am zapacit dar ma gandesc ce as face eu...
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
J G spune:
A, inca ceva... ai scris ca nu te intorci "nici macar pentru binele copilului" ... care bine? Tocmai pentru binele copilului trebuie sa pleci!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
cristinuca spune:
certificatul iese in 10 zile lucratoare, eu am fost duminica dimineata deci pana saptamana viitorare slabe sanse.
si cum demonstrez la politie ca mi-a luat bijuteriile si banii.....
cardul l-am blocat, desi sunt convinsa ca nu mi-a lasat foarte mare lucru pe el.
ma refeream la faptul ca: sunt multe femeie care su fost batute de catre sotii si au ramas cu ei in continuare doar de dragul copiilor (si nu ma contraziceti ca eu stiun un astfel de caz),
numai ca pe 3 septembrie fata incepe gradinita si am asa un cleste in inima, ma tem ca daca nu imi iese certificatul medico legal sa nu vina la gradi sa imi ia fata si pe urma sa o foloseasca impotriva mea
ca daca se duce la gradi sa o ia educatoarea nu poate sa se impotriveasca pentru ca nu are nici un act
asa ca ma rog sa iasa hartia mai repede sa fug cu ea la politie
in rest incerc sa ma concetrez la munca, pentru ca de aici ma voi intretine si eu pe cristina
va pup
madalina
4 ani si zece luni
cristinuca spune:
nu prea pot...
siti si voi cata bataie e pe locurile de la gradi, cel putin asa e prin bucuresti.
asa ca nu am incotro trebuie sa o duc
4 ani si zece luni