bataie ca la carte

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by crocodill

Este de ne crezut ce se intampla,inca nu s-au inventat cuvintele pentru a descrie un asemenea om.
Sfatul meu este sa te duci repede la sectia de politie de care apartii(inainte se iasa certificatul de la I.M.L) si sa ii faci plangere pentru abuz domestic sau pentru vatamare corporala ,daca gresesc scuzati dar grabeste-te nu cumva sa depuna el plangere impotriva ta pentru parasirea domiciliului conjugal,ca ulterior iti va fi greu sa dovedesti ca el te-a vatamat si ti-a produs ranile ,eventual isi si pe finii tai sa dea si ei declaratie si ulterior atasezi l aplangere si certificatul de la I.M.L.Spun treburile astea ca pe viitor la divort sa nu cumva sa ai probleme cu el, ca eu zic ca cu un asemenea om nu mai e posibil sa comvietuiesti in permanenta cu frica ca se va repeta experienta ,si da buna idea cu adaposturile pentru femei maltratate acolo beneficiezi si de paza la poarta ,cel putin asa e la cel de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din sectorul 3
multa bafta si tarie de caracter !

Cred ca nu mai exista "parasire de domiciliu". Nu are cum sa-si faca griji pentru asta.

Elle_seb

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

(Cosmi,
agresiunea fizica este cel mai groaznic lucru intr-un cuplu. Parerea mea. Ca se intampla dupa 8 ani, ca dupa 80, este un lucru infiorator !!! Nu mai traim in toamna anului 1700, o femeie nu trebuie sa rabde si sa inghita asa ceva, din dragoste, din datorie, din nshpe motive ... din respect pt ea insasi trebuie sa ia atitudine. Exact pt ca are copil trebuie sa faca ceva !
Tu te-ai putea culca linistita in casa cu un om care te-a maltratat ??? Ai mai fi in siguranta ?)

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

primul pas pe care la-i facut a fost bun. eu zic ca ar fi bine sa iei legatura si cu un avocat, te-ar putea sfatui in cazul in care vei divorta si se va pune problema custodiei copilului.

sa nu ai incredere in el, cine a fost in stare sa te abuzeze asa, este in stare de orice. sa fi cu un pas in fata lui in ceea ce priveste procedura legala in caz de divort, partaj si custodia copilului, sa nu suferi in plus.

ar fi o idee daca ai avea unde sa mergi cateva zile in alt oras, la o ruda

numai bine,
carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

eu n am zis sa l ierte , doamne fereste ...si criss stie asta ca am vb pe chat si i am zis unde sa apeleze la ce foruri dar ....se pare ac voi ati inteles altceva, si daca il iubeste va asigur ca l va ierta....nu poate sa traiasca fara el , ....astept alt rand de rosiii

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Cosmi -
Nu am vrut sa te supar.
Speram ca va lua decizia cea mai buna pt ea si pt copil !

Mergi la inceput

giulia nu m ai suparat iubito , dar se stie ca dragostea e mai puternica ca tot

Mergi la inceput

Ba ar trebui sa fie instinctul de supravietuire, respectul de sine, etc etc etc ...
Nu pot sa zic decat ca sunt cu sufletul alaturi de Cris

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cosmi1975

giulia nu m ai suparat iubito , dar se stie ca dragostea e mai puternica ca tot

Da, dragostea e mai presus de siguranta personala, mai presus de respectul de sine, mai presus de linistea copilului tau, nu?

Elle_seb

Mergi la inceput

ai vazut elle

Mergi la inceput

Eu totusi cred si sper ca Madalina nu-ti impartaseste opiniile.

Elle_seb

Mergi la inceput