Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
creem spune:
Cred ca o sa pun sos de rosii in loc de borcanul Uncle Bens, ca nu mai ies din casa sa cumpar. Dar o sa o fac putin mai tarziu ca acum mi-e prea cald. Multumesc inca o data, cred ca o sa iasa o bunatate!
La cuptor cat timp o lasi de obicei?
ancadragoman spune:
Creem mama are caine,eu acasa la mine nu am,dar Ramo are sigur.
Fetelor am vb cu dr si a zis sa stau linistita ca nu este dracul atat de negru si o sa merg la el pe 29 nu pe 31 .
Pana at cred ca o sa stau si eu mai mult la pat si sa imi iau saptamana asta un medical
anca 28+
Maria
poze
iuli-ana spune:
Creem,am luat intotdeauna o cutie,nu mai mult!Si asa iese mult pt 2 persoane...Da' acuma sunteti cu una in plus!!!
O cutie are (cred,nu mai tin minte bine) cam 400-500gr paste...
Pussi,stiu ca e complexa,dar merita,crede-ma!
Anca,char asa...nu-i dracul chiar atat de negru...
creem spune:
Tineam eu minte ceva cu catelul! Ancutza, stai cumintica in pat...si fara efort! Dar dr. ti-a zis si de ce ti s-a micsorat colul? Ai avut contractii? Ca si eu am mai ales dimineata, dar mai am de asteptat pana la eco. Cu toate ca mi s-a facut o pofta de la povestile voastre
ancadragoman spune:
Pai nu mi-a zis de ce s-a micsoerat si contractii am mai avut dar nedureroase.
anca 28+
Maria
poze
creem spune:
Iuli...multumesc! Esti foarte prompta!
O sa avem si niste musafiri - adica o sa fim 4 persoane, cred ca o sa ne ajunga, ca eu daca gatesc nu prea mai pot sa mananc dupa aceea
Maine, in schimb, cred ca iesim in oras...serbam 9 ani de casatorie
Jasmin012 spune:
Vai, Creem, m-ai omorit cu lasagna. Eu de citeva zile ma tot gindesc la lasagna, ar din pacate n-am ajuns inca la un restaurant italian...sefii mei prefera restaurantele romanesti in calatoria asta...dar sunt hotarita ca la primul restaurant unde gasesc lasagna sa-i comand, ca dse gatit nu-mi gatesc eu...mi se pare prea complicat
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin25+ Lucas Daniel
creem spune:
Ma duc sa stau putin in patuz, ca deja ma doare spatele si fundul.. Nu rezist prea mult pe scaun...off!
Vb mai tarziu, o sa va zic cum mi-a iesit lasagna!