Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 10
creem spune:
Jasmin, la ce program ai tu acum...numai de facut mancare nu iti arde! MAi bine comanzi la restaurant...poate intrati in unul unde fac, dar macar sa o nimeresti buna!
Eu sunt in concediu si de aia imi permit!
creem spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Creem multi inainte si sa fiti sanatosi si fericiti
anca 28+
Maria
poze
Mulumesc! si la fel si voua!
Laura Ioana spune:
Beeey fetelor, adica Ancutzul, mai ales, nu mi-ati spus ca Iosup are program numai marti si joi la Fortis si proasta aia m-a programat pe 15 aug, asa cum am cerut, fara sa verifice in ce zi e (adica miercuri)
Aseeeaa! Miercuri dimineata la ora 9,45 m-am infiintat la poarta clinicii Fortis unde aveam programare la 10,30. Era inchis. Am stat si am astepta cu fundu' pe scari, pe gard pana mi s-au lungit urechile, adica pana pe la ora 12,30-13. Intre timp s-au adunat o multime de femei care mai de care mai insarcinata si toate stateau la rand la...dr. Tutunaru...eu eram singura care-l astepta pe Iosup. Mi-a cam dat de gandit, dar aveam programare, nu? Una dintre ele mi-a spus ca ea stie ca Iosup are program doar martea si joia, dar eu nu puteam sa cred ca am fost programata gresit! Si a aparut Tutunaru si l-am intrebat care-i treaba cu Iosup si s-a uitat la mine ca la nebuni...nu mai spun ca nu credea ca am fost programata gresit, zicea ca am inteles eu gresit Pai proasta aia nu mi-a spus ca nu lucreaza Iosup decat marti si joi! AM intrebat: "pe 15 august se poate?" "se poate la 10,30", a fost raspunsul tampitei aleia Norocul ei ca nu era acolo, ca o strangeam de gat, ce stare de nervi aveam! A incercat Tutunaru sa-l convinga pe Iosup sa ma vada la alt cabinet in ziua aia, dar nu a avut cum. Cica sa vin a doua zi dimineata...mi-a dat si nr lui Herghelegiu (a incercat sa-l sune si pe el, dar avea tel. inchis), poate ma vede el in aceeasi zi. In fine, dupa ce am tras o tura de plans de nervi cand am iesit in strada, ne-am hotarat si am plecat la mare! Ma voi programa in alta parte la ecograf (cica este si la Bacau eco 3D-4D) si sper sa am mai mult noroc. Dar faza cu proasta aia nu o s-o uit nicicand si nu mai merg nici pana la wc fara sa sun pt confirmare
Ancutzule acu vad ca ai ceva probleme...sa stai cat mai cumintica in pat, eventual cu ceva sub fund, ca sa stea mai ridicat si va fi bine
Yasmi multam ca ai tot intrebat de mine...zi si tu ce am patit...ca in filme cu prosti
19+
Poze Laura
Puiul nostru drag
RGE spune:
CREEM mult inainte!! sa fiti fericiti!! ..cat despre iepurila iti spun sincer de ce imi este frica este foarte curioasa si mi-e sa nu ma prinda in dureri si cu bebe plangand ma rog chestii din astea si ea sa stae in picioarele mele ca tare mi-e ca-i dau la curuletz chiar daca o iubesc mult..cu balconul ..mei avand in vedere ca sunt 4 geamuri de pus mi s-a parut scump ca in rest este beton sau caramida ce naiba o fi aia ..hai ca pe balcon as da o mie dar 200 ca sa-mi mute centrala de la aer mi se pare exagerat cand la 7 mil gasesti aer cond de cumparat..in fine mai bine de toti banii astia luam altele prin casa mai ales ca nu prea vreau sa investesc in ap asta..speram sa ne mutam si noi in maxim un an intr-unul mai mare sau la casa..sanatosi sa fim...
..noi am papat mult si m-a luat un somn de pic si nu am nici un chef de treaba..vroiam sa calc, sa dau cu aspiratorul..bleachh
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
ancadragoman spune:
Laurici dar nu stiam ca are programul asa ,ca eu cand ma programam imi spunea ea cand are liber.
Imi pare rau ca ai venit pana aici degeaba.
anca 28+
Maria
poze
iuli-ana spune:
Creem,la multi ani fericiti!!!
Jasmin,si eu ma gandesc de cateva zile la pui de la KFC,da' tre' sa ma misc la Ploiesti pt asta si nu ma prea trage ata...Asa ca intelegem pofta de lasagna...
creem spune:
Aoleu, Laura, peste ce proasta de asistenta ai dat de nu s-a uitat in calendar! Daca vii la mare poate iti faci echo la Constanta, desi nu cred ca iti arde de asta aici, ci mai mult de ...mare!
Roxana...si eu ma gandesc cum o sa fie si cu catel si cu BB dar sper sa ma decid atunci ce si cum.
Offf.sunt depenndenta de DC...m-am asezat un pic in pat si am venit repede iarasi...acum iar ma duc in patutz si tot asa
RGE spune:
CREEM ...sincer eu m-am gandit foarte mult si m-am certat cu toata lumea..nu pot sa renunt la iepuras si nici nu vreau il iubesc foarte mult ..o am de cand era mica si nu stia sa manance am avut grija de ea ca de un copil si ea s-a atasat mult de mine nu ma pierde din priviri ...e greu...
....nu am chef de nimic ...
AMR 9 saptamani!!
RGE spune:
..m-as baga la o portie de gimnastica...m-as face frumoasa ...as calca..as dormi..m-as uita la televizor, as sta pe DC ...m-a luat o stare de lene si putoare crunta ..
AMR 9 saptamani!!