Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Scuze, Gill. Eram la bucatarie. Sunt prinsa cu treburile casnice, ca ieri am lenevit si am stat la cumparaturi .
Spuneam ceva mai devreme ca m-am programat la dr Meclea la 31 de saptamani si intre timp o sa fac o eco normala. oricum, multumesc foarte mult. Daca o sa am nevoie, o sa-ti cer sa-mi trimiti pe PM toate datele de contact de la noul cabinet al dr Herghelegiu.

quote:
Originally posted by gill

Roxxy80.....nu mi-ai raspuns..te intereseaza programarea la herghelegiu dupa 15 sept?

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Gill, din pacate e durere ca la ciclu...stiu ce e...contractii nesuferite!...Cedeaza la no-spa, dar pare ca dupa un timp ma apuca din nou...O fi o zi mai ciudata!...Incerc sa stau linistita! Multumesc, oricum!

Ade, 26s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Salutare burtici!
In primul rand felicitari celor care l-au vazut la echo pe BB!
Anca...ai o fetitza super! a crescut foarte mult!

Eu ma mangai pe burtica foarte des...barabtu-miu chiar zice ca 90% din timp eu ma mangai pe burtica, chiar si in somn stau o mai mangai. Dar foarte fin nu apas, chiar mi se pare ca mana sotului e prea grea.

Azi vreau sa fac lasagna, stie careva vreo reteta usoara? si cam cat trebuie sa fierb pastele respective, ca pe cutie nu scrie?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Roxana, cam naspa cu aerul conditionat...in schimb cu balconul mi se pare ca te costa putin, pe mine m-a costat 2000 euro, dar a trebuit sa si zidim partea de jos, ca erau zabrele de fier (asta anul trecut).

Si de ce vrei sa o inchizi pe iepurila, eu cred ca o sa se obisnuiasca mai usor libera cu BB, eventual o inveti sa stea intr-o alta camera...nu stiu, zic si eu. Eu am catel si ma gandesc ca asa o sa fac, sa se obisnuiasca mai mult in alta camera, sa nu aiba acces in camera copilului. Dar..vom vedea ce va fi!
Mai are cineva catel? Anca parca tu aveai, sau nu mai tin bine minte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Hai ca intre un morcov tocat si un spalt de vase incerc sa-ti raspund eu,Creem!
Cand fac lasagna,incerc sa nu moi foarte tare foile acelea(eu folosesc Barilla)...O sa vezi ca in momentul in care le pui in apa se fac f alunecoase...Eu le tin cam 5min in apa clocotita,apoi le scot pe un fund cu o paleta,sa se raceasca un pic,ca nu poti sa lucrezi cu ele fierbinti...
Reteta am luat-o de pe net,am tastat pe google "lasagna" si am facut-o pe cea mai complexa...A iesit o bunatate(mie imi place lasagna de la La Scoica,de aceea am pUs in ea si vreo 3-4 ficatei de pui).
Dar...ai mare curaj,mai ales daca vrei sa faci ambele sosuri!Hai ca-ti scanez reteta mea si o pun pe adresa comuna,ok???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

Hai ca intre un morcov tocat si un spalt de vase incerc sa-ti raspund eu,Creem!
Cand fac lasagna,incerc sa nu moi foarte tare foile acelea(eu folosesc Barilla)...O sa vezi ca in momentul in care le pui in apa se fac f alunecoase...Eu le tin cam 5min in apa clocotita,apoi le scot pe un fund cu o paleta,sa se raceasca un pic,ca nu poti sa lucrezi cu ele fierbinti...
Reteta am luat-o de pe net,am tastat pe google "lasagna" si am facut-o pe cea mai complexa...A iesit o bunatate(mie imi place lasagna de la La Scoica,de aceea am pUs in ea si vreo 3-4 ficatei de pui).
Dar...ai mare curaj,mai ales daca vrei sa faci ambele sosuri!Hai ca-ti scanez reteta mea si o pun pe adresa comuna,ok???

ok! astept..

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Creem,am pus reteta pe adresa comuna!
Alta mai usoara nu am,dar daca urmezi reteta o sa-ti iasa ceva taaaare bun!Spor la treaba!

Mergi la inceput

Aaaa,fetele,sa stiti ca eu am pus doar cele 2 sosuri,RAGU si BECHAMEL,nu a mai fost nevoie si de cel la borcan!

Mergi la inceput

...ca am folosit celebrul nostru suc de rosii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

vreau mai simpla..........

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput