Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..da IULI stiu ..ma ocup si acum dar nu prea are efect ca ma trage fi'miu...asa ca dupa..cum ai spus si tu o sa rezolv problema "cocosatului"
GILL imi pare rau..dar ce treaba are infectia urinara cu risc de avort...astia scriu amenintare de avort oricand..si mie mi-=au scris la un moment dat pt ca in categoria asta ei baga o gramada de tampenii ...daca ai infectie urinara stai linistita ..din cate stiu eu cel mai grav ar fi o nastere prematura dar nu avort...eu m-am interesat cat de cat pt ca am probleme mari si ma asteptam oricand la infectie ca am tot avut..asa ca stai linistita in patut ...ia antibioticul pe care ti l-a prescris si lichide multe, pepene, ceai cozi de cirese...asta daca aminteles eu bine problema ta...sper sa nu fi gresit..

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by gill

BB YASMI....ai inceput injectiile pentru maturarea plamanilor bebelului???.....cum se numesc?,,,,,,,cate trebuie sa faci?......le faci intramuscular sau intravenos?.......le faci la spital sau acasa?.........speri ca nu te superi ca ti-am pus atatea intrebari....dar sunt si eu interesata de asa ceva!!!!......multumesc

GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....

gill, am facut 4 injectii intramusculat, cate una la 12 ore. se numeau ceva de genul dexametazona (nu stiu daca am scris bine).

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by RGE

..fetelor cand aveti voi starea necesara (CAMI!!!!)....sa facem si noi listutele de bagaj si pt bebe acasa sa le punem pe prima pagina!!
..fetele care nu ati trimis nr de telefon...dati-i bataie!!!!

Unde trimitem nr de telefon ? Si pentru ce ? Ca nu a mai fost pe faza in ultimul timp.

Dana 23+ Luca-Rares

http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by dany26

quote:
Originally posted by RGE

DANY ..deja m-am saturat deastia..o mai fi ceva natural pe piata???

AMR 9 saptamani!!

Asa e RGE ai dreptate...

Nu cred nici eu ca face vreun rau mamicilor care au consumat dar v-am zis pt ca eu m-am mirat un pic....tocmai Danone....si tocmai cel cu visine care imi place mie

26+ ANDREI

Eu stiam ca Danone simplu nu e recomandat bebelusilor - copii deoarece contine nu stiu ce faina.

Ellis26+

Mergi la inceput

DANY..pe mailul comun este acolo un folder cu nr de telefon ca sa stim una de alta cand ne apuca

AMR 9 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Rge Eu iau Duphaston 2/zi! Si cu anesteziile... vrei direct.. sanatoasa tun, dar putin sterila Prin asta am trecut ca sa ajung

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Multumesc pentru informatii RGE

Tocmai mi-am aruncat privirea peste buletinul de analize medicale (URINA SI SANGE) si vad ca am VSH'ul foarte mare, adica 62.00, normal ar trebuii sa fie intre (00.00 - 25.00) stiti ceva de acest VSH

Dana 23+ Luca-Rares

Mergi la inceput

PUSSI..scuza-ma..nu am stiut..m-am apucat eu sa intreb

...pe mine iar m-au luat mancarimile ..nu mai suport...m-am saturat de infectiile curului...cum or fi frate alea dupa centura sanatoase ca eu nu stiu ce sa mai fac si tot ma apuca

AMR 9 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by dany2007

Multumesc pentru informatii RGE

Tocmai mi-am aruncat privirea peste buletinul de analize medicale (URINA SI SANGE) si vad ca am VSH'ul foarte mare, adica 62.00, normal ar trebuii sa fie intre (00.00 - 25.00) stiti ceva de acest VSH

Dana 23+ Luca-Rares

ca e marit in sarcina, nu stiu valori ... dar e mai mare

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ROXANA, nu pot sa cred ce tare ai fost sa nu merg sa-l vezi pe bb 6 saptamani!

IRINA, daca te mai simti rau incearca si cu supozitoare cu scobutil sau scopantil, vezi ce zice si farmacista, eu mi-am luat, desi eu zic ca nu am avut contractii pana acum, dar pastrez supozitoarele in frigider pt ca isi fac mai repede efectul decat no-spa.

BB, nu am stiut ca ultimele zile le ai tot de la med de fam, in cazulasta, celelalte 3 trebuie sa le iei de la ginecolog, iar pe urma incepi prenatalul; dar de ce iei prenatal de la ginecolog? eu stiu ca med de familie ti-l da.

Ellis26+

Mergi la inceput