Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 29
anacami spune:
si cateva pareri despre povestea cu forcepsul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23995&whichpage=2&SearchTerms=epidurala
Camelia, Sebastian si Stefania
RGE spune:
..fetelor cand aveti voi starea necesara (CAMI!!!!)....sa facem si noi listutele de bagaj si pt bebe acasa sa le punem pe prima pagina!!
..fetele care nu ati trimis nr de telefon...dati-i bataie!!!!
PUSSI 3 ANESTEZII?!...dar ce ai patit mama??
..eu o sa ma bag la baica sa ma pregatesc de gimnastica dar mai bag cate un ochi si cate un "dejt" pe tastatura
BB YASMI?..ANCUTZA??..UNDE ATI FUGIT??
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany26 spune:
Irina stef...mersi de informatie-raspuns....Imi pare tare rau ca ai trecut prin asa ceva....si din pacate parca acolo nu aveti No-spa care ni-l recomanda noua dr in astfel de cazuri/dureri...dar daca acum totul a trecut cred ca e f bine.....insa daca mai patesti asa suna-l pe dr de la inceput ....nu lasa sa dureze prea mult...zic eu...
Fetelor eu am o durere de cap de vreo ora...si abia acum am luat un No spa...de la ce o fi...nu stiu.....ma cam sperie....
26+ ANDREI
irina_stef spune:
roxi sa de-a DD nici sa nu stii cum sunt pana cand nu e timpul sa nasti.eu sunt sigura ca la mine erau contractii,se facea burta exact ca un pietroi mare,de imi taia si respiratiasi in momentul ala simteam o presiune mare pe uter.bebeii miscau,si cand incepea o contractie nu mai ii simteam deloc pe nici unul din ei.
29+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
pussi spune:
irina imi pare rau! Ar cam trebui sa reduci si tu din activitati si sa treci pe patut! E normal sa le ai asa puternice ca volumul uterului la tine e ca la o sarcina la termen, la 37 de sapt! Si uterul se pregateste de nastere!
Rge Dupastonul contine progesteron sintectic pt. sustinerea sarcinii, practic nu lasa placenta sa se "deslipeasca".. dar nu are niciun efect direct asupra musculaturii uterine, adica rwelaxarea muschilor ... pt. ele se ia No-spa(anti spastic) MagneB6(relaxator... dar cu efect lent) gynipralul( e cel mai indicat, cu efect imediat)
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
iuli-ana spune:
Da,RGE,ai dreptate,de aia nu ma gandesc eu prea mult...
In legatura cu cocoasa ta,am avut si eu una...Tipa care-mi facea masaj si reflexo in perioada aceea mi-a spus sa ma ocup de ea,pt ca in timp preseaza nu-mai-stiu-ce nerv si nu ar fi bine...Acuma,nu stiu daca poti face ceva,insa dupa ce vine George pe lume,poate o sa te ocupi de ea,eu ma simt mult mai bine fara cocosica aia...
irina_stef spune:
danny no-spa am,aseara am luat 2 si azi-noapte una,ca mi-am adus din tara.si aici m-am saturat de dr astia,cum le zici ca te doare ceva tot zic e normal,asa zic toti,cica aproape 30 saptamani ce vrei e normal sa te doara,sa inceapa contractiile bla bla bla,deci prea mult nu te linistesc
29+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
gill spune:
Eni.....sunt cu moralul la pamant.....mai ales cand am vazut pe reteta pe care dr mi-a dat-o cu un antibiotic pt infectie urinara(inca neconfirmata de analize).......a scris SARCINA 28 SAPTAMANI-AMENINTARE DE AVORT....puii mei........iar?........asa mi-a scris si la 6 saptamani......cum sa nu te apuce panica??....asta dupa ce imi spusese ca colul este inchis, placeta ok...bb a luat bine in greutate.........eu ce sa mai cred??????.....despre contractii.....o sa-ti scriu la cap "contractii nedureroase "ca sa nu le mai indispun pe fete pe aici
quote:
Originally posted by g24hit
salutare.
Gill ce s-a intamplat de esti asa de speriata? ai avut contractii sau doar intepaturi cum ziceai....?la mine contractiile sunt zilnice,destul de numeroase cela nedureroase dar am si care ma dor. dar intepaturile pot proveni si de la intinderea vreunui ligament mai ales daca bb se misca mult. pt maturarea plamanilor se da dexametazona dar numai daca dr considera ca exista risc de nastere prematura. eu stau min pat de doua lunidar trebuie sa avem speranta ca totul o sa fie bine.
danny26 si eu iau fier in fiecare zi, asta e a doua luna
ENI 26+
GILL
28+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA
Au mai ramas 10 saptamani....
RGE spune:
PUSSI..am vazut si eu la alte mamici mai inaintate care spuneau de Duphaston ca ar fi bun pt contractii..din cauza asta eu v-am spus voua ...daca tu zici ca e pt placenta..sorry..
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by ellisquote:
Originally posted by bb_yasmi
anka, ti-am trimis PM cu adresa de email si parola. sunt sigura ca fetele te vor trece maine pe listuta (eu nu ma prea pricep...).
ellis, te intreb acuma si cand vezi imi raspunzi tu: cum ar trebui sa fac daca eu acuma am Cm pana in 28 august (inclusiv). pot sa imi iau CM pt 29.30.31 august, apoi din 1 sept sa intru in prenatal?? se da CM doar pe 3 zile de la dr gineco (eu stiu ca pe minim 5 zile se da). sau pot sa intru in prenatal din 29 august pana in 29 sept (de exemplu, ca stiu ca se ad pe o luna intreaba prenatalul). cand te intreb daca pot nu am refer la nr de zile pre/post natal, ca la astea ma incadrez oricum. sper ca mai inteles ce am vrut sa spun.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
incerc...sa vad dc am inteles...eu stiu ca se poate da cm pe 3 zile, in genere se da pt urgente, iar la sf lunii, nici nu au altfel cum sa-ti dea, oricum iti dau pe alea 3 zile pana la sfarsi; iti poate da medicul de fam pe cele 3 zile, ca oricum tot el iti da si prenatalul de la 1.09.
Ellis26+
buna dimi
ellis, eu iau prenatalul de la dr gineco. zici ca pot lua cele 3 zile de la dr de fam , chiar daca astea ultimele 2 sapt au fost date tot de dr de faM???? e vreo pb dc de ex, iau medical 29.30.31 august, apoi intru in prenatal din 3 sept (pt ac 1 si 2 sept e in wk)...
ma duc sa va citesc si revin!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra