Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

g24hit....mersi pt raspuns...eu iau de 3 sapt....sper sa fie bine....

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Acuma cred ca nu face nimic daca ati mancat un iaurt.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel29+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstiana spune:

Neata burtici!

Multumesc pentru raspunsuri.
EllisSi eu consum multe lactate, in special lapte si iaurturi multe( dar degresate pentru ca doctora mea mi-a interzis sa le consum integral, ca sa nu ma ingras.), dar nu stiu in ce masura se absorb in organism. Iodul eu stiu ca iau toate femeile insarcinate aici pana in luna a saptea. Stiam ca se da pentru prevenirea malformatiilor, desi nici eu nici sotul nu am avut antecedente de genul acesta in familie.Si totusi, inca nu stiu ce sa fac, sa renunt sau sa merg pe mana doctorei.

Anacami Contractii cred ca am, dar nu sunt dureroase. Mi se intareste burtica din cand in cand cateva secunde, dupa care revine la normal. Si nu sunt regulate. Unele zile am, altele nu. Iar despre col, la ultima eco, medicul mi-a zis ca are lungimea normala( dar cat, nu a precizat) si ca e inchis. Sunt derutata complet. Nu stiu ce sa fac cu calciul asta. Sa renunt sau sa-l mai iau?

Dany26 Si eu iau cate o pastila de fier in fiecare dimineata inainte de mancare, ca se absoarbe mai usor. Iau deja de o luna jumate si mai tre sa iau inca o luna de acum inainte pana la urmatorul control din septembrie. Deci, linisteste-te, nu esti singura care se ´´indoapa´´ cu fier. Mai e o nebuna prin zona.

Vroiam sa va mai intreb ceva. E voie sa se faca radiografie in sarcina?? Ne-a apucat si pe noi renovatul si ieri cand desmontam o parte din mobila sa o scoatem afara, o bucata de mobilier mi-a cazut pe piciorul stang si mi-a prins 2 degete. Am urlat de cred ca s-a auzit pana in Romania. Ideea e ca mi s-a umflat toata partea de jos a piciorului si e neagra. De calcat, nici pomeneala. Sar intr-un picior prin casa ca un iepure, de ici colo. E oribil. Am pus gheata toata noaptea, dar e inca umflat. Nu stiu ce sa fac.
Si cred ca l-am speriat si pe bebe ca dadea din picioare de parca vroia sa fuga din burtica sa nu mai auda ce tare urlu.

Crisstiana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY ..deja m-am saturat deastia..o mai fi ceva natural pe piata???
CAMI anestezia epidurala reprezinta un amestec de anestezice si narcotice...toate astea pot duce la o scadere de tensiune , asta determinand la randul ei scaderea frecventei cardiace la bebelina..de asemenea pot aparea stari de lesin sau greata..asat depinde de organismul fiecarei gravide cum reactioneaza la anestezie....cunosc doau mamici ..una a nascut cu cezariana cealalta natural cu epidurala..ambele nasteri in aceeasi zi, la Euroclinic....care crezi ca s-a dat jos prima din pat si s-a dus la cealalta??...cea cu cezariana...oricum pericole si reactii adverse exista in toate cazuri aici depinde de fiecare organism in parte cum reactioneaza la duerer, cum perecepe nasterea , anesteziile , etc...eu de exemplu daca as naste naturala fara probleme si mi s-ar parea usor nu i-as recomanda prietenei mele cele mai bune sa nasca la fel pt ca nu am de unde sa stiu cum reactioneaza ea la durere..poate eu am avut noroc si ea saraca sa treaca prin niste chestii de ma blesteama toata viata..eu asa gandesc nu vreau sa supar pe mine..dar cred ca inainte de nastere ar trebui ca fiecare dr nu stiu sa aiba o discutie sau sa supuna gravida la anumite analize care i-ar putea furniza niste informatii despre care nastere i s-ar potrivi organismului....atat ma duce pe mine capul...

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

CRISSTIANA eu stiu ca nu ai voie ai incercat cu gheata?..cel mai bine intreaba medicul ginec.

AMR 9 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana, este clar ca depinde de organismul fiecareia. Ca atare, sunt mamici care fac cezariana si isi revin extrem de repede, altele tot cu cezariana carora le ia ceva timp...
Prietena cu cezariana ce fel de anestezie a facut? presupun ca totala nu? pt. ca epidurala se poate face-sau cel putin asa am inteles eu- si la cezariana (sau nu???)

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

nu ..nu a facut totala...a vrut sa-l vada pe bebe..dar s-a ridicat foarte repede pe picioarele ei si s-a dus sa-si ia bebelul si sa o vada pe cealalta care nascuse natural...noi am fost toate la Scoala parintilor si se cunosteau..dar celei cu nasterea naturala i-a fost foarte rau dupa ...

AMR 9 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Salutare,burtici!
Nu,nu va imaginati ca acum ne-am trezit,ca nu am dormit toata noaptea,insa acum ne-am intors de la proba,ca ne facem hainutze,nu mai incap in nimic!!!
Bun venit,ANKA,sarcina usoara si un sanatos!
ROXXY80,cum te doare pe tine laba piciorului???Eu de saptamana trecuta am o mare problema,din ce in ce mai mare si mai dureroasa si mai avem atatea saptamani inainte!Sarcina s-a fixat astfel incat apasa pe nervul sciatic,motiv pt care imi amorteste piciorul drept si ma doare rau laba piciorului drept...Ma doare osul care insoteste curbura piciorului,nici nu pot sa pun mana pe el de durere...
Din cauza nervului am senzatia ca-mi roade cineva piciorul...Fetelor,m-am miscat f greu azi si fiecare pas pe care-l fac e un adevarat chin,oare ce ma fac pana la sfarsit???Ca cica BB nu are de gand sa plece de acolo si asta inseamna sa ma confrunt toata sarcina cu durerea asta...
Cine mai are probleme asemanatoare???

Mergi la inceput

Roxana, asa o fi, desi eu cred ca nu a tinut neaparat de anestezie- ci poate de organismul mamicii...

edit: Daca nu a fost totala, de care a fost? (nu a fost tot epidurala?-ca asta se face si la cezariana, in cazul in care vrei sa fii anesteziata doar jos)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=2910&SearchTerms=epidurala

Mergi la inceput

eu o sa cer cu analgezice, asta in cazul in care nu se va repeta prima experienta (nastere rapida, absolut naturala-adica fara nicio anestezie)..

Alte subiecte pe forum:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30229&SearchTerms=epidurala

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20119&SearchTerms=epidurala

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23995&SearchTerms=epidurala

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=38851&SearchTerms=epidurala

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7393&SearchTerms=epidurala

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=37665&SearchTerms=epidurala

Mergi la inceput