Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 26
pufulet74 spune:
Brr, si pe mine ideea de forceps mi se pare groaznica pt bebe :((
Cezariana e mai buna pentru ca acolo macar il scot pe bebe fara probleme?
Si cum e cu administrarea de analgezic in loc de anestezic, adica tot asa, in coloana insa doar reduce durerea?
------------------------
Flory 28+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Vasari spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Cel mai nasol la epidurala mi se pare ca in mare parte a cazurilor copiii sunt scosi cu forcepsul.
Roxxy 25+ Rares Matei, iubitul lui mami
Roxxy, eu nu cred ca majoritatea bebelusilor se nasc cu forcepsul. N-am auzit asa ceva si mi se pare foarte periculos, nu cred ca doctorii ar mai recomanda epidurala daca ar trebui sa foloseasca instrumentul ala in atatea cazuri!
29+
pussi spune:
buna dimineata!
ne-am trezit demult, am baut si ne-am facut orez cu lapte! Asa de buuuuuuun!
ramonella sa stapaniti sanatoase caruciorul, sa vizitati numai locuri dragute cu el!
dany imi pare rau pt. ceea ce s-a intamplat
gill tu vrei bataie? Daca vrei iti dau! Ce-i cu gandirea asta? Atata timp cat stai in pat si ai grija nu se intampla nimic! Trebuie sa fi pozitiva si convinsa ca duci sarcona la termen!
pufule eu fac cezariana cu anestezie totala, asa vreau eu!
noi mergem la coafor azi, sa fim frumoase!
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
pufulet74 spune:
Si mie imi e frica de durere si tocmai de aceea incercam sa vad ce optiuni am de aceea ma gindeam la epidurala, insa citind acuma numai mai rau m-am speriat
------------------------
Flory 28+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
anacami spune:
nu stiu de unde au luat aia informatiile, dar nu cred ca este asa "de negru". Multe mamici (de pe acest forum) au nascut cu epidurala si au impins foarte bine! nu a fost nevoie deloc de forceps..
Anestezicul asta se administreaza treptat, functie de cum reactioneaza corpul mamei, nu se da o "doza de cal" de la inceput; bine, mai sunt si anestezisti nepriceputi..asta este alta problema
Camelia, Sebastian si Stefania
dany26 spune:
Fetelor...mare atentie....scria azi in Evenimentul zilei ca iaurturile Danone cu visine si Danone cu fructe de padure sunt suspecte de Dioxina....E 412....
...Si eu am tot mancat cu visine
26+ ANDREI
Vasari spune:
Si, da, clar depinde de anestezist. Eu unde o sa nasc am in vedere doar 2 anestezisti. Buni si probati.
29+
Roxxy80 spune:
Dany, tocmai am mancat un iaurt cu fructe de padure .
Pussi, si eu voi naste prin cezariana cu anestezie totala. Mi-e tare frica de rahianestezie ca sa nu raman cu dureri de cap. Oricum riscuri sunt oricum la o cezariana, insa am incredere in Dzeu ca va fi bine.
quote:
Originally posted by dany26
Fetelor...mare atentie....scria azi in Evenimentul zilei ca iaurturile Danone cu visine si Danone cu fructe de padure sunt suspecte de Dioxina....E 412....
...Si eu am tot mancat cu visine
26+ ANDREI
g24hit spune:
salutare.
Gill ce s-a intamplat de esti asa de speriata? ai avut contractii sau doar intepaturi cum ziceai....?la mine contractiile sunt zilnice,destul de numeroase cela nedureroase dar am si care ma dor. dar intepaturile pot proveni si de la intinderea vreunui ligament mai ales daca bb se misca mult. pt maturarea plamanilor se da dexametazona dar numai daca dr considera ca exista risc de nastere prematura. eu stau min pat de doua lunidar trebuie sa avem speranta ca totul o sa fie bine.
danny26 si eu iau fier in fiecare zi, asta e a doua luna
ENI 26+
Vasari spune:
Cami, si mie mi s-au parut extraordinar de lejere sutienele pt alaptat. Citisem ca daca te simti mai bine se si recomanda sa dormi cu ele. Cu astea chiar as putea. Cu unul normal exclus. Eu deja am ajuns la cupa D. Ma uit la ele si nu-mi vine sa cred. Mi-am luat DD acum sa fiu sigura.
29+